Skip to main content

PROMOCIJA ZVUČNIH KNJIGA INTERVJUA SAVE GOLIĆA, 9A2GS (1947.-2019.)

By 13.09.2023.Iz klubova, Vijesti

Radioklub slijepih „Louis Braille“, 9A1CBT, će na ZAGREB RADIO FESTU u subotu 16. rujna 2023. u 10.30 održati promociju zvučnih knjiga intervjua Save Golića, 9A2GS. Savo je od 1995. u zvučnom časopisu za slijepe „CQ radioamateri“ redovito objavljivao intervjue sa mnogim osobama iz raznih područja tehničke kulture i znanosti, ali najčešće sa radioamaterima. U ovim zvučnim zapisima ostat će za budućnost zabilježeni glasovi i postignuća mnogih značajnih osoba koje nažalost više nisu sa nama, a radioamatere će sjetiti na prošla vremena.

U ovim zvučnim knjigama nisu objavljeni kompletni intervjui kao u zvučnom časopisu za slijepe „CQ radioamateri“, jer su neki intervjui trajali i po sat i pol.

Savo je planirao promociju tih zvučnih knjiga 2018., no nažalost, to nije bilo moguće. Drago nam je da ćemo na ovom jubilarnom ZAGREB RADIO FESTU to konačno realizirati.

Svi zainteresirani moći će dobiti stik u obliku kartice na kojoj su ti zvučni intervju, a bit će i dostupni na stranicama Hrvatskoga radioamaterskog saveza.

Tekst: Višnja Golić 9A6LVB