Skip to main content

OBUKA RADIOAMATERA EDUKATORA

By 18.10.2021.Iz saveza, Vijesti

Hrvatski radioamaterski savez i Radioklub Zagreb organiziraju radionicu za obuku radioamatera edukatora s ciljem da se unaprijedi i poboljša njihova sposobnost za rad s mladim osobama, kako bi se mlade privuklo bavljenju radioamaterskom djelatnošću i kako bi se povećao broj učenika osnovnih škola koji bi sudjelovali u sustavu natjecanja mladih tehničara (HZTK, NMT) u kategoriji „Radiokomunikacije“.

Obuka je organizirana za zainteresirane radioamatere iz radioklubova i nastavnike na području Grada Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske, Karlovačke, Krapinsko – zagorske, Sisačko – moslavačke, Bjelovarsko – bilogorske i Koprivničko-križevačke  županije. Program obuke edukatora traje 24 školska sata, a planirani početak je 18.listopada 2021. godine. Odvijao bi se u prostoru radiokluba Zagreb i putem daljinskog pristupa internetom tri puta tjedno u vremenu 0d 18.00 do 20.00 sati.

Radioklubovi i nastavnici koji djeluju na naznačenim područjima mogu za sudjelovanje na edukaciji poslati prijavu elektroničkom poštom na adresu radioamateri@hamradio.hr

Program edukacije može se vidjeti OVDJE.