Skip to main content

HAM RADIO 2022 – dojmovi

Nakon što su se slegli dojmovi, evo što kažu članovi naše mlade ekipe koja je zastupala HRS i YOTA 2022 na HAM RADIO 2022 u Friedrichshafenu:

Naša mlada ekipa s YOTA zastavom

 

Ivan, 9A2ZI, demonstrira rad s daljinski upravljanom radijskom postajom

U Friedrichshafenu je bilo super s puno događanja iz svih radioamaterskih područja, predstavili smo HRS i naravno super se zabavili. (Ivan Živčić, 9A2ZI)

 

Josipa, 9A3GVJ na HRS-ovom štandu

HAM RADIO 2022 u Friedrichshafenu je bilo zanimljivo iskustvo sa raznim radioamaterskim događajima i puno zabave uz super društvo. (Josipa Vincetić, 9A3GVJ)

Filip, 9A3BCW i Oliver Tabakovski, Z32TO (član IO IARU R1)

 

Osim HRS-a, i neki naši istaknuti članovi imali su svoj štand na HAM RADIO 2022. Filip, 9A3BCW, nije propustio priliku isprobati ”domaći proizvod”.

Na sajmu u Friedrichshafenu je bilo super! Super smo se proveli, a mislim da su se dobro proveli i oni koji su došli na naš štand. (Filip Paušić, 9A3BCW)

Mihaela, 9A3WW, preuzima prelaznu YOTA ručicu za telegrafiju

Sajam u FHN, jedinstveno je mjesto za razmjenjivanje ideja i aktivnosti mladih radioamatera iz cijelog svijeta. Prilika za susret s mnogobrojnim prijateljima te okušavanja u novim aktivnostima. (Mihaela Šišul, 9A3WW)

 

Petar, 9A7PP i Mihaela, 9A3WW, preuzimaju YOTA zastavu

Friedrichshafen, mjesto je spoja različitih kultura i životnih priča. Bogat radioamaterski sajam pretvarao je poznanstva iz etera u ona stvarna. Svoje mjesto na sajmu zauzeo je i Hrvatski radioamaterski savez, koji je u dobrom duhu i s nasmijanim licima predstavio svoje aktivnosti i Hrvatsku. (Petar Papoči, 9A7PP)

 

 

Marija, 9A6PAX u društvu članice IO IARU R1 Lise Leenders, PA2LS

U Friedrichshafenu je bilo super!
Bilo je zadovoljstvo i čast predstavljati Hrvatski radioamaterski savez po prvi puta s mladom ekipom. Mladi na štandu su bili veliko osvježenje i za sam sajam o čemu govori velika posjećenost. Nasmijana lica i mladenačka vedrina privlačili su posjetitelje kao magneti.

Nadam se da će mladi i u buduće predstavljati Savez. (Marija Sorić, 9A6PAX)

 

Bilo je lijepo družiti se