9A2BX , 9A2Z 9A3SM i ostali kojma je najednom proradila "svijest HAM spirita", a do sada ste "dozvolili" da mi "neznalice" živimo iu neznanju i "slavimo" neradioamaterske značke HRS-a i ne prihvaćate ono što ste godinama prihvaćali zaista ste me razočarali. Vraćate se kao "fenixi" i tumačite nešto drugo nego prošlih godina. Da stvarno tumačite ono što je nekada bilo, a bilo je. I ja sam bio i u tom sistemu, i u ovom sustavu. Uvijek poštujem trenutno Zakonom odobreno , i kada se promijeni Statut, poštovat ću usvojeni prijedlog, makar bio i vaš. Nikda nisam dijelio na ove ili one ili naše i vaše iako mi to jedan od navedenih ( Mato ) prišiva. Možda se on želi dijeliti. Iako se 9a2BX zalagao da se SRH pretvori u HRS, sada stalno spominje SRH . Iako 9A2Z želi zaboraviti od kuda pleter i zašto je došao u znak HRS ( a možda je i on bio član skupštine koja ga je usvojila) , dok njegov zastupnik ili on ako je zastupnik ne izglasuju drugi, može predlagati skupštini da izabere novi, bolji Statut u kome će biti romboidna značka. I da dopunim Dina 9A2NO, Nija Ham spirit sakriti podatak iz koje države ili zemlje ( DXCC) radimo, jer, uostalom tada bi bila besmislena DXCC diplome, već je nastao romboid zbog najlakšeg dizajna simbola antene, zavojnice kondenzatora i uzemljenja u toj znački, a svaki Savez napiše svoju kraticu unutar kondenzatora. DAKLE HRS, ne 9A, ne nešto drugo.
Ali definitivno je protuzakonito govoriti o 2vx, a ne o 9A2VX, po međunarodnom hamspiritu ali i prema nekim zakonima koje smo prihvatili, postajući radio amaterima, iako nas kao takvih također više nema u Odlukama Državne uprave...
I kako netko reče " tema je iscrpljena", a ja dodajem "iscrpljena prije nego je krenula".
I još se jednom ponavljam: Veliko hvala 9A5HZ na lijepim dizajnerskim rješenjima PRIJEDLOGA logotipa ili znaka HRS-a
Kako sam rekao, ako bi se mene poslušalo ja bih glasovao za verziju 10.2
kako sam i u prijašnjim postovima naglasio, iako vi samo čitate što vas bode u oči, a ne cjeloviti tekst!!!
Ovo nije vrijeđanje ili ne daj Bože mržnja, već samo mišljenje o nekim radnjama koje se moraju napraviti najprije na Skupštini, a zatim provesti u život.
Pozdrav Zvone, 9a2vx