• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Logotip HRS-a

Autor 9A2JK, 11. Listopad 2016, 19:28:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JK

Bravo Zlatko !
Meni se najviše sviđa ova na bijeloj podlozi.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A5HZ

Martine!
Na kraju vidjeti ćemo rezultate hi....i objaviti a dalje neka krene u postupak oko promjene ako će nadležna tijela tako odlučit, a ako ne mi smo svoje napravili, bar ja a mislim i ti. ;)
Zahvaljujem!
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A6WW

Zlatko, samo prijedlog...

A da makneš crvene kvadratiće s desna i lijeva, i oba staviš umjesto crta uzemljenja ispod na dva nivoa? Ali ne dijagonalno zarotirana, već izravnata. I to jedan crveni lijevo gore, a drugi se dijagonalno nadovezuje desno dolje.

Znak bi ispao manje debeo po širini, a umjesto tri linije zemlje (ili samo jedne?  Možda bi bilo dobro čak i najgornju crtu ostaviti)  bi imao dva kvadratića.

Nakon te intervencije i vrh antene bi se mogao pocrveniti kao likovna ravnoteža. I još samo primjedba da bi zavojnica mogla biti malo ljepša, ima je u nekim sličnim znakovima...

73 & nhf

9A5HZ

Pozdrav!
Ako ulovim malo vremena sutra biti će i ta verzija napravljena. Pogledaš i ako nešto nisam dobro shvatio napišeš pa popravimo.
Zahvaljujem
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A5HZ

Pozdrav!
Kao što obećao evo verzije 7. Nadam se da sam dobro pročitao prijedloge Zvonko. Probao crvenu strelicu ali se ne uklapa na crnu (novu) zavojnicu. Čekam nove prijedloge za "izglancati" logo
Zahvaljujem!
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A3SM

Bravo Zlatko .. dobro izgleda .. izvorno amaterski ...
Mato

9A4ZZ

Odlično, samo smanji broj zavoja zavojnice za jedan zavoj odozgo biće još ljepše.
9A4ZZ Mladen.

9A4OE

Da probaš pomaknuti HRS prema gore i simulirati uzemljenje kockicama (5-3-1)
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A4ZZ

Bilo bi bolje 2:1 više bi asociralo na uzemljenje
9A4ZZ Mladen.

9A4ZZ

Mislim da bi znak trebao biti što jednostavniji.
9a4zz

9A5HZ

Zahvaljujem. Slijedi v8 s prijedlozima koje ste iznijeli.
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A3AL

Pratim diskusiju

9A3AL

Minimalizam

9A5HZ

Odlično kolega. To je to što je predložio Mladen. Meni je ljepša v7aa. No ne mora značiti da sam u pravu hi.......
Pozdrav
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A4ZZ

To je to samo je jos oboji u plavo. Mladen