Martine,
Uporaba grba i zastave regulirana je Zakonom. Grb ide u (na) sve državne (i sl.) institucije.
Predsjednica je "institucija" i ima svoj grb koji je izveden iz hrvatskog povijesnog grba. To je i te kakav nacionalni simbol.
No, to nema ama baš nikakve veze s temom.
Velike veze s temom nema, ali mislim da ima kad se inzistira da u znaku Hrvatskog
radioamaterskog saveza, moramo imati ''hrvatske prepoznatljive simbole''. Ja mislim da ne
trebamo, ali moguće je dizajnirati znak HRS tako da bude radioamaterski, jednostavan i ima
neki naš, prepoznatljiv, simbol.
Nikada se ništa nije riješilo na Forumu.
I veliki si optimist kada smatraš da će se, rješavajući puno ''malih stvari'', velike riješiti same po seb.
U životu i nije baš tako.
Emire, u pravu si kad kažeš da sam optimist. Moje životno iskustvo je rješavati ''male stvari'',
koje mogu jednostavno i relativno lako riješiti. I kad riješim ''male stvari'', najednom
''veliki problem'' postaje puno, puno lakše rješiv. ''Velik problem'' ne mogu riješiti i onda mi
ostaje što? Lapradati kao eto ovo, pa ono, pa su ovi, pa su oni … i ništa ne činiti. Zato činim
ono što mogu, male i jednostavne stvari. U mojih preko 6 desetljeća pokazalo se kao ispravan
pristup.
73
Martin 9A2JK