Gledam tema davno otvorena, sada osvježena... a mogla i trebala bi biti kontinuirano nadopunjavanja sa što više objava od što više zainteresiranih. Oni koji nisu zainteresirani, ionako će samo letimično čitati tuđe komentare ili samo kako u prethodnoj objavi natuknuto koristi blagodati koje HRS omogućuje.
Još nisam procesuirao i shvatio silinu na današnji dan objavljenih vijesti na naslovnici. Pohvala. Najprije sam pomislio da je administrator nekim starima stavio današnji datum, kad ono sve doista novo, ili ih se na sjećam

Ono što mogu zaključiti da iste (da se nitko ne uvrijedi) glumce vidimo u raznim serijama, ulogama... neka ih... pitam se, zar doista nema drugih zainteresiranih ili su oni najbolji, imaju najviše slobodnog vremena pa po tom kriteriju se pojavljuju u raznim ulogama... ili je sve besplatno pa da ne propadne mogućnost... ili... samo promišljam, još ne zaključujem!!!
Nadalje, začudio me info o promjeni međunarodnog KV natjecanja... nisam protiv, jer ionako sve manje ljudi iz 9A zna CW... ali bez rasprave, prikupljanja mišljenja natjecatelja (recimo imamo CCC - usput napisano, na čijem popisu su i SK, kao i ugašeni klubovi) su mogli potvrditi da je ovo optimalan oblik koji nas očekuje ili iznjedriti još bolji... recimo, ja bih bio za ukidanje 160m kao što to imaju još neka natjecanja takvog tipa, jer gužve na SSB 160m SIGURNO neće biti, osim QSY, a i na CW 160m se mogao riješiti problem nepotrĆbnog preklapanja koje se pojedinih godina događa, a naše natjecanje je tada doista zanemarivo.
Evo, ovdje povlačim kočnicu, nije da kako mi neki kažu samo kritiziram. Pokušavam izreći svoj stav ne sa željom da nekoga posrami i sl., nego upravo da potaknem ako je moguće nešto bude bolje i kvalitetnije, a ako nije neka ide po starom...
73,
. .