• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Pohvale, pokude i prijedlozi (Radio HRS)

Autor 9A4TA, 16. Veljača 2010, 23:02:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1WW

Citat: 9A6AA  u 01. Travanj 2010, 23:11:19
Dođi u Kraljevicu pa ćeš ga dobiti...

9A6AA

Susjed sacuvaj mi jedan primjerak.
vy 73 de Zeljko

9A2Y

Eto ti ga na,Emir opet napredovao.Postao GLASNOGOVORNIK SAVEZA.A ko je bliže oltara,bolje misu čuje.
          9A2Y

9A6AA

Citat: 9A2Y  u 02. Travanj 2010, 13:27:59
     Eto ti ga na,Emir opet napredovao.Postao GLASNOGOVORNIK SAVEZA.A ko je bliže oltara,bolje misu čuje.
          9A2Y

E moj Milane, jabuko sa grane!

Nije riječ o napredovanju, a niti o nikakvom glasogovorništvu, već je zadnja poslovica u pitanju.

A da bi HRS-u trebao glasogovornik - trebao bi.

Đoko je dušu-dao za to.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8DU

73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A5ST

9A3VV

Meni je časopis stigao jučer. Bolji je, puno bolji od prethodnog, sadržajniji, obimniji... Sad nam je čekati da se još nadebeli ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Slučajno mi je došao u ruke novi broj tako da sam ga doslovno prelistao u pola sata jer nije moj,HI.Nebo-zemlja u odnosu na prethodni broj.Zaista bi trebao biti malo "bogatiji"samim ti i deblji,HI.

Ugodno čitanje

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Što će to biti da ti čitaš kupusni list? Pa nam još želiš i ugodno čitanje? ??? ??? ???

Hvala, hvala :) :) :)
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Nije to bilo neko čitanje već kao kad na brzinu prelistavaš dnevne novine sa naslovima.
Ne vidim ništa loše ako nekome zaželim ugodno čitanje. :)
Mogu ja i obrnuto ako netko baš inzistira. ;D

73,9A6R

9A3VV

Ma kakvi, lijepe želje su lijepe želje i ne odbacuju se samo tako! A ti bi te dotične novine mogao malo češće prelistavati, neće te ugristi ;D
73 Damir 9A3VV

9A6R

Nisam pretplačen ali imamo ga u klubu pa bacim oko,HI.

73,9A6R

9A3VV

Je li zločesto ako upitam kakve su šanse da uskoro dobijemo i Radio HRS broj 2/2010?
73 Damir 9A3VV

9A1AA

Radio HRS broj 2-2010 je pri samom kraju tj. sada je u rukama tehničkog urednika što znači da bi trebao biti "vani" do kraja ovog mjeseca.
Plan uredništva je da već u lipnju uhvatimo ritam i časopis opet bude pred čitateljima svakog parnog mjeseca.
73, Ivo 9A1AA

9A3VV

Hvala Ivo za info, ako ovoga izbacite van do kraja mjeseca onda ste već uhvatili ritam ;)
73 Damir 9A3VV

9A1AA

Časopis Radio HRS 2-2010 danas poštom stigao u Belišće.
Izrada broja 3-2010 je u tijeku i trebao bi po planu biti u vašim rukama krajem lipnja kao štivo za godišnji odmor  :-*
73, Ivo 9A1AA