• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Pohvale, pokude i prijedlozi (Radio HRS)

Autor 9A4TA, 16. Veljača 2010, 23:02:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Časopis stigao i u "ilirske provincije"

9A3VV

Na najzapadnijem zapadu Lijepe naše još ga nema... :( Stremi istoku k'o umaška štafeta? ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

U dioklecijanov grad je danas doša s tin šta je na njegovin papirusima bilo više toga int. nego u ovome!

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Časopis stigao jučer. Uhodavanje, ne samo po pitanju ritma izlaženja, očigledno još traje pa neću kritizirati ali... :-\
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2Y

Ovo nije Časopis,ovo je običan Bilten.Ima 48 stranica.Zna se što je na koricama iz unutrašnje i vanjske strane.Od prve do pete stranice ništa.Od šeste do dvadeseti druge nešto(nikome ne služi),a onda dalje Bilten(najave takmičenja i rezultati takmičenja,dx vijestii(koje svi znamo) i the end.
Nije kriv urednik,zašto nam je ovakav Časopis.Nema suradnika koji bi pisali za Časopis,i onda nam je Časopis takav ,kakav jeste,,,,,
           9A2Y

9A8DU

Teško je jedan takav časopis učiniti čitljivim ,mali smo mi savez,netko spomenu nedostatak suradnika ,autora ,zapravo je nemoguće,dakle tu je najmanje kriv urednik,tako je u svakoj novini ako nemaš dopisnika sa terena nemožeš prodat novine,sadržaj je strogo određen na RA teme,koje se brzo troše ,ponavljaju,sve postaje bez životno,predhodni urednik je znao na neki način časopis učiniti interesantnijim,možda je imao više dopisnika,većih organizacionih sposobnosti,ipak je ovo samo hobi...
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

Zar ćemo se opet vratit na stare,istrošene, pričuvne djelatnike nekih službi.Ajmo malo svježe krvi,mlade snage ali molim ne sljedbenike ovoga šta je srićom otiša.ĐLO

73,9A6R

9A8DU

Dragi prijatelju Reni,dozvoli da razmišljam i izražavam se onako kako mislim,često se puta nisam slagao sa predhodnim urednikom,ali sam uvjeren da zna raditi,da je radio posao urednika maksimalno dobro,naravno uvjek se može i trunka bolje....
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3VV

Citat: 9A6R  u 20. Svibanj 2010, 07:55:20
Zar ćemo se opet vratit na stare,istrošene, pričuvne djelatnike nekih službi...
Ti nisi bio? ;)
73 Damir 9A3VV

9A3VV

Šalu na stranu, moglo bi i trebalo bi biti puno bolje. Nažalost ::), Goran Grubišić je postavio letvicu visoko, k'o za Blanku ;D Ova će se ekipa trebati dobro potruditi da doskoči do letvice pa predlažem da im damo šansu. Nisam ni ja zadovoljan ali...
73 Damir 9A3VV

9A6R

Nisam se pretplatio na Bilten pa možda nije fer da komentiram ali sam  ipak preko klupske članarine jer dobivamo 2 primjerka.E sad ima onih koji govore da klubovi to dobiju besplatno...možda je i istina,ko će ga znati.Šempre,bivši urednik je to solidno uređivao ali bilo je tu i nekih neprimjerenih fotki kao onaj"Titanik"sa kremenadlama,kobacicama,nogicama itd.
Ja takvo što u QST-u,Radio Rivisti i CQ magazinu nikad nisam primjetio a primao sam te časopise(i odustao radi financijskih problema).Takve stvari također govore o (ne)ozbiljnosti uređivačke politike jednog Glasila.Pa nije on uređivao Feral Tribune? Jesam bio sam u službi Damire pune dvije godine i to one najvažnije i najkritičnije a od svega toga ostala mi samo uspomena jer mi niti komad papira nisu dali a kamoli nešto više kao neki koje dobro poznajem.Znači vratio sam se civilnom životu i sad se krpim kako znam i umijem.Toliko o tome.
Šasopis alias Kupusni list kako ga je nazvao jedan moj prijatelj(ne ja)će biti onoliko dobar i kvalitetan koliko dobro bude uredništvo i "vanjski suradnici".I naravno pravi urednik koji će znati izbaciti kobasice i janjetinu a staviti tekst o akcijama slijepih i slabovidnih osoba umjesto da ih se ostavi sa strane.O tome se radi.Znači treba nam urednik koji ima "žicu"za takav posao i koji će znati prepoznati vriijedne stvari od onoga što spada u žuti tisak.Znam ,nije to lako jer se ima i drugog posla ali dokle god se ne nađe takva osoba nema nam pomaka na bolje.

Mir s vama

73,9A6R

9A8DU

Citat: 9A6R  u 20. Svibanj 2010, 10:45:35
ali dokle god se ne nađe takva osoba nema nam pomaka na bolje.

Mir s vama

73,9A6R

Ja kada bih mogao odlučivati,zamolio bih G.G. da se vrati i nastavi gdje je stao,naravno poslije apstinencije od par mjeseci,zasigurno ima još bolje ideje ,kako napraviti naš časopis boljim....
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7PJT

Citat: 9A3VV  u 20. Svibanj 2010, 10:12:11
Šalu na stranu, moglo bi i trebalo bi biti puno bolje. Nažalost ::), Goran Grubišić je postavio letvicu visoko, k'o za Blanku ;D O

E lako je njemu kad je  dug   priko #1 Lambde    :D od 144mhz  !

73 PJT 
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A8DU

Ljudi moji ,ajmo biti realni,nemoj mo govoriti srcem nego razumom,bezbroj puta sam G.G. prozvao,nisam se slagao sa nekim stvarima,ali moramo priznati da je meštar ,pravi urednički vuk,on je digao kvalitetu HRS-ovog časopisa, našeg časopisa,doveo ga je na nivo jednog NJemačkog časopisa,naravno ako proporcionalno gledamo broj čitatelja,broj amatera i sve skupa,
dakle G.G. u  skidam kapu i bilježim se sa poštovanjem,ajmo malo analizirati,u čega se bio pretvorio forum zahvaljujući pojedincima,nesporim i moju djelomičnu zaslugu za koje kakve škrabotine,sve se bilo pretvorilo u papazjaniju,koje kakvi FIATI,Glasovi naroda ,što ni pas sa maslom nebi pojeo,sve je napravio,dakle olakšao budućem uredniku,uredništvu posao,uhodao sve je klapalo,i onda netko kaže treba im dati vremena ,možeš meni dati sve vrjeme ovog svijeta ,ja urednik neznam bit....
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

Ima on sad važnijeg posla od uređivanja kupusnog lista.Osim toga kao i u svemu drugom jednom dođe do zasićenja,treba i drugima dati priliku da se istaknu.NHF

9A6R