• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL karata

Autor 9A3JB, 26. Siječanj 2011, 19:16:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

Dobro bi bilo osmisliti neku prigodnu prednju stranu koju bi svi koristili a i pojeftinilo bi cijelu stvar, zadnja stranica po izboru. Ja bih uzeo jedno 2000 komada, meni dosta.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6JOY

Citat: 9A3VV  u 22. Prosinac 2011, 19:19:51
Dobro bi bilo osmisliti neku prigodnu prednju stranu koju bi svi koristili a i pojeftinilo bi cijelu stvar, zadnja stranica po izboru. Ja bih uzeo jedno 2000 komada, meni dosta.

Damire slazem se s navedenom idejom... također bi uzeo 2000 kom ,

73
Mate
".... kad u zoru sunca sjaj iznad Biokova se javi..."

9A6R

Da,tribalo bi se dogovoriti...samo teško je sad reći koliko QSL-ki tiskati ???Godina je duga,da se dosta veza uraditi.

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1AA

Ljudi, plaćam pivu kad se sretnemo ako se postigne dogovor oko univerzalne prednje strane koja će svima odgovarati  ;)
Nema šanseee  ;D
73, Ivo 9A1AA

9A3VV

Citat: 9A6R  u 22. Prosinac 2011, 21:34:50
Da,tribalo bi se dogovoriti...samo teško je sad reći koliko QSL-ki tiskati ???Godina je duga,da se dosta veza uraditi.

73,9A6R

Ako ćeš zapeti kao na rukometnom prvenstvu naruči, za prvu ruku, kubik karata ;D Pa poslije, ako zatreba, još jedan...
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Ivo ovo nebi trebao biti veliki "problem".Bit će to sve OK ;)
Samo se nameće pitanje kada tiskati i koliko i naravno po kojoj cijeni ???

73,9A6R

9A3VV

Citat: 9A1AA  u 22. Prosinac 2011, 21:38:53
Ljudi, plaćam pivu kad se sretnemo ako se postigne dogovor oko univerzalne prednje strane koja će svima odgovarati  ;)
Nema šanseee  ;D
Što god ponudi većina prihvatam bez pogovora.
73 Damir 9A3VV

9A6R

Najveći problem su novci,za sve ostalo postoji MASTER CARD ;D ;D

73,9A6R

9A5BS

Citat: 9A6R  u 22. Prosinac 2011, 21:34:50

nije vrag da bus cekao godinu dana i onda poslao sve qslke? sigurno ces naruciti jednu turu i ako zafali opet drugu turu, ako ne zafali onda ces loziti peć sa viškom  ;D

9A1AA

Ma jok, napraviš naljepnice na svoj "stari" znak i šibaj dalje.
Ovo sa Master Card je dobrooo. Možda može nešto i na kredit preko HRS-a  ;D
73, Ivo 9A1AA

9A3VV

How yes no? Dapače čaaaak.... ;D

Nego kad smo kod pive, ja kao svaki dobar lokalpatriot ločem samo buzetski "Favorit". Tol'ko da znaš! ;)
73 Damir 9A3VV

9A3VV

Reni, zašto ne napraviš QSL karticu za, na primjer, pet veza? Ja sam baš tako planirao pa mi možda i 2000 bude previše.
73 Damir 9A3VV

9A6R

Damire,nije upitno,možemo staviti u križaljku i mjesta za 10 veza.Međutim godina ima 365 dana i sad tribam izračunat koliko ću veza u jednom danu (prosječno)uraditi ???Recimo ako se dnevno uradi 10 veza to je 3650 u god.Ako se ode u koji kontest aj ća!Onda ide na stotine veza u jednom danu.
A pošto je jubilarna moraš svakom poslati,bilo buro ili direkt.Tako da stvar nije baš jednostavna uz uvjet da ćeš baš svakome potvrditi vezu a to kanimo,zar ne?

73,9A6R

9A3VV

Citat: 9A6R  u 22. Prosinac 2011, 22:10:44
...
A pošto je jubilarna moraš svakom poslati,bilo buro ili direkt.Tako da stvar nije baš jednostavna uz uvjet da ćeš baš svakome potvrditi vezu a to kanimo,zar ne?

73,9A6R
Ja da, podrazumjeva se! Samo me ti ubi u pojam sa svojom računicom. Misliš li ti uopće jesti, spavati, raditi na poslu, raditi ;) doma štogod?
73 Damir 9A3VV

9A6R

Damire,kad sam radio za WHCS u mjesec dana 4070 veza.Nek ti to bude orjentir.

73,9A6R