• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL karata

Autor 9A3JB, 26. Siječanj 2011, 19:16:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Oprosti dragi Marinko ali ja sam poslao moju staru profi urađenu pripremu  koja je već nekoliko puta išla u tisak(ne samo kod Težaka)i bile su OK.Ove mi je ukakio,najblaže rečeno.Možda ne on osobno,možda netko tko radi u njegovoj tiskari ali nebitno za priču.Ako hoćeš poslat ću ti poštom par komada ovih i onih starih pa da se sam uvjeriš u istinitost mojih tvrdnji.Znam da si inače ko nevjerni Toma pa ću ti poslati da sam kompariraš.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3JB

Dragi Reni

odj.... ti i to da sam ja nevjerni Toma! Meni je dobro i baš me briga za druge koji nisu slušali - čitali naputke , konačno - kakve ja imam veze sa printom?
Možda samo to što sam zajedno s dečkima iz Varaždina omogućio da hrvatski radioamateri konačno imaju pristojne karte!

I što je 2000 komada ??? To je poslano za par mjeseci , pa idemo iz početka - tko gdje hoće!

Od svega je najvažnija plastifikacija jer je to garancija da će karta doći na odredište sjajna i lijepa , a one bez toga već nakon
" dvije " ruke izgledaju ko da ih je krava žvakala!

AKO  usporedimo toliko izvikanu kartu ZL8X i njenu kvalitetu izrade - onda je to katastrofa ...i koštala je sigurno mnogo više !

I , molim da mene zaobiđete ubuduće oko bili kakovih karata i njihove izrade - svak ima i oči i ruke!

9A2JK

Na kugli zemaljskoj ne postoji jeftinije tiskanje QSL-ki. Da se tiskaju na WC papiru
(a ne u boji i plastificirano) nema nigdje jeftinije! Tko ne vjeruje, lako se može
raspitati (skoro u svakom našem gradu postoji tiskara). Zato rezati dlaku po pola,
blago rečeno, je neumjesno, a pogotovo nešto predbacivati Mikeu 9A3JB koji se
potrudio i uspio pronaći tiskaru koja nam po ovakvoj niskoj cijeni tiska karte.

Mike, hvala ti na trudu i svemu što si učinio za nas koji volimo prave, papirne, QSL-ke.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4W

Martine di si ti vidio da netko  napada Marinka ,svaka mu čast i hvala za sve što je napravio
ljudi samo komentiraju kvalitetu  Marinko sa tim nema nikakve  veze.
73 Toma 9a4w

9A6R

Pa ovo graniči sa zdravim razumom.Pa di sam ja to "napao"Marinka uopće ???Ako je uvreda nevjerni Toma koja postoji 2000 god.onda u redu.Čovik više ne može uputiti ne kritiku nego bilo kakvu riječ a da ga druga strana krivo ne shvati.Bože te sačuvaj. Ovo zaista više nema smisla.
A evo javno se ispričavam Marinku ako se našao uvrijeđen mojom mišlju.Ne zbog toga bojeći se nekakve kazne od dežurnog već što mi to zaista nije bila namjera.Ali na kraju samo da kažem da ću od danas puno manje pisati po ovom forumu jer pomalo gubim volju za ikakvom diskusijom.Sa vjetrenjačama se nema smisla boriti.

Zdravi i veseli bili.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JK

Citat: 9a4w  u 07. Svibanj 2011, 15:25:14
Martine di si ti vidio da netko  napada Marinka ,svaka mu čast i hvala za sve što je napravio
ljudi samo komentiraju kvalitetu  Marinko sa tim nema nikakve  veze.
73 Toma 9a4w

Nisam nikoga spomenuo po imenu.
Ako sam pak koga nehotice povrijedio, ispričavam se!

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A9L

Ak je 9A6SUR zadovoljna sa kartama ond ja ne vidim razloga da se prepirete. Nema vece picajzle sto se toga tice.....hihi Jest da su malo tanje nego obicno ali to je dobro za slanje direktno. A 2000 komada je za mjesec do 2 i tu je prici kraj i novi pocetak....traziti ponovo stampanje.
NHF i trosite jeftine karte....svugdje drugdje je puno skuplje.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6ILI

Daklem....

Presušilo...trebam u štampu priprema gotova ali ako idem solo boli glava.
Do 10k kartica cijena je 25 lp.
Interesa uvijek ima al neznan jel ima mogućnosti?
Ako se nakupi preko 50 000 kartica cijena je popularna.
Štamparija ista osim ako neko ne najde povoljnije, papir 160gr+ plastifikat......

73 Ive 9A6ILI

9A6M

Daklem . . .

1.  6ILI preuzimaš organizaciju?
2. 9A1DXC/9A0AA  u ovoj rundi 5000 kom. ako pomaže

73
franjo,9a6m
tel: 097 73 88 999  ili  098 898 001
mail:franjo.9a6m@gmail.com

9A9PP

Zainteresiran sam i ja i još troje.

9A5CY

ima nas ima, samo da se pročuje.

Evo, i ja se javljam sa dotiskom već postoječeg izgleda karata koje sam već ranije naručivao u istoj tiskari.
3-5tisuća bi išlo za 5CY, a razmišljam, ako bude vremena za pripremu, napraviti i 1000 kom za 9A5CY/P.

Dakle, bit će nas, samo treba(mo) dobro razglasiti    :)

73, de 5CY

P.S.
kako li nam je lipše surađivati kad smo se upoznali o.g. na Jarunu ( za zimu QSLke, za lito apartmane.... ;) )

9A6ILI

Daklem

Gospodin Težak ide u prikupljanje zahtjeva za printanje QSL karata.
Količina za cijenu 15 lipa komad je 50 000 komada.

Minimalna naruđba po predlošku je 1000 komada.

Za sve informacije i slanje predložaka obratiti se na
e-mail  : dtezak@hrvatska.com
ili mob : 098 267 176

Preporuka je da se priprema šalje u PDF formatu s malo većom rezolucijom
(moja priprema ima samo 14Mb ) :) , sa obavezno označenim linijama za obrezivanje.
Ukoliko šaljete pripremu poštom adresa je
MINI.PRINT-LOGO d.o.o.
Zagrebačka 160
42000 Varaždin.

Eto...
73´s Ive 9A6ILI

9A5BS

Citat: 9A3ST  u 22. Prosinac 2011, 15:51:37
Da li je netko u mogućnosti organizirati štampanje QSL-ki,
vidim, ima puno specijalnih oznaka ( pitam se koliko će nas od svih tih silnih znakova biti stvarno aktivnih na bandu? ), pa će možda netko poželjeti i novu karticu štampati.
Može i nekakva jednostrana, tipska, da pojeftinimo stvar.
Ili netko možda zna gdje se može povoljno štampati kartica?
Pozdrav, 9A3ST

Ja sam mislio uzeti 1000 komada ali ne za specijalnu oznaku, nego za portabl. Najbolje bi bilo i dalje naruciti kod g. Težaka. Ima li jos zainteresiranih?

9A1AA

Ima, ima....Mislim da ne treba čekati više toliko dugo da se nakupi kritična masa ili točnije izgleda da se prije nakupi.
Nas smo ovdje tri 9A4FM, 9A2UI i 9A1AA koji ćemo tiskati kod Deana samo nikako da se odlučim za sliku  ::)
73, Ivo 9A1AA

9A6AA

Treba nam par tisuća za T6BP.

9A6AA
"DX never sleeps..."