• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

:D :o ??? :-[ :'(

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AA

Citat: 9A6R  u 08. Siječanj 2009, 01:05:15
...Jel tražim nešto apstraktno?...

9A6R

Opet mudro zboriš:
Apstraktno je, a objašnjenje ćeš naći u zadnja dva e-maila koje si mi poslao.
I opusti se i ti malo... imaš puno do mirovine...
Osim toga, ovdje je riječ o rukometu.

I nemoj se smrznuti pred Spaladiumom...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Ne moš protiv dva Renny  nikako, kad je jedan prepametan
     je a o dvojici da ne govorimo, sad će im još doći i onaj narodni heroj
     iz Osijeka i eto ti belaja. Ni pametni Lino kao vođa ekipe tu ne može
     ništa, ako Balić ne proigra ne piše nam se dobro, ali strpimo se, živi
     bili pa vidjeli.

73       de        9A7WA

9A3VV

Citat: 9A7WA  u 08. Siječanj 2009, 01:27:24

Ne moš protiv dva Renny  nikako, kad je jedan prepametan
     je a o dvojici da ne govorimo, sad će im još doći i onaj narodni heroj
     iz Osijeka i eto ti belaja. Ni pametni Lino kao vođa ekipe tu ne može
     ništa, ako Balić ne proigra ne piše nam se dobro, ali strpimo se, živi
     bili pa vidjeli.

73       de        9A7WA
Da ti odgovorim il' da te ignoriram pitanje je sad? ::) Odo' ja spavati, a ti mudruj do jutra ako hoćeš.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

:P :P :P :P :P :P :P :P

9A7WA

Radioamater bi ti poslao garant, ovaj to izgleda nije, i niti naj-
    manje me to ne čudi.

73       de        9A7WA

P.S.   Niti meni nije do svađe, dapače, ali sa nekima se ne može i to
               je činjenica, priznali mi to ili ne.

9A6R

:-* :-* :-* :-* :-*

9A6AA

Citat: 9A6R  u 08. Siječanj 2009, 01:55:43
...
JA UPRAVO TAKVE NAJVIŠE VOLIM,IZVUĆI IH NA ČISTAC PA POLAKO,NA TANANE....

9A6R

A ja mislio da ti imaš poštene namjere... A ti bi polako, na tanane...
E sada je opasno! Baš si me uplašio!
Idem brzo ispisat' "taj komad papira štose zove QSL kartica", dok si još dobre volje...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6R

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-* :-* :-* :-* :-* :-\ :-\ :-\ :-\ :-X :-X :-X :-X :-[ :-[ :-[ :-[ :P :P :P :P :P ::) ::) ::) ::) ??? ??? ??? ??? ??? 8) 8) 8) 8) :o :o :o :o :o :( :( :( :( :( :( :( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

9A2JG

Boga ti Reni, vidin da je oko dva i po došla cenzura, i umisto teksta-smajlići! Da te drugi ne citira, mi obični smrtnici (što tada spavamo) ne bismo ni znali da je bilo teksta.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,predsjedniče ,veselime da si ovdje .
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Ni jutros te nije bilo na 80 m, ali, propagacije su očajne. Ali, ostavimo bar ovu temu- temi.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Koki,ja prvo bio na 3675 zatim na 3725.
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3GJ

Pozivam ,trenutno, sve "rukometaše" 9A2009.. na 3675 frek. dok propagacije idu kao mig-ovi iz pravca 9A u 9A,ako uopće ima momentalno da je netko QRV od navedenih.
Ako nema zainteresiranih,onda ništa,do slijedećih bombastičnih propagacija.
73
Mladen-9A3GJ

9A6R

Jutros od 8 uri do deboto podne kombi za Rab čeka putnike.Šofer se dosađiva,pročita svu štampu,popija nekoliko kava iz automata.E lako je njemu kad ima lipu dnevnicu.Bogati i ja bi tako gori put Istre,lipe  dnevnice i prikovremene ure.Ni plaća mi nebi tribala.
Pita sam ga jeli mu bude dosadno put gori.Govori on"ma kakvi,društvo veselo,prva liga,niko k...a ne razumi,ne postavljaju suvišna pitanja,neznaju za skupštine,sjednice,IO,pošto kruv,benzin.Govori on da je njima najbolje u državi.A otok lip,zelen,pošumljen,nemoš uteć s njega jer je sve okolo more.Govori da su dolazili neki RA,svidilo im se,jedva su ih potirali.Eto ti šta ti je život prijatelji moji.
A mi se i dalje svađajmo,podmećimo noge  i nože i leđa.A sve crna zemlja.

Zdravi i veseli bili

73,9A6R