• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

Moram ti reći Koki da je to jako dobro pitanje, ali samo ako je
     taj znak upotrebljavan u bilo kojem takmičenju.

73       de        9A7WA

9A2JG

Evo 9A2009PO "rastura" na 7070, 3 kHz , 59 plus 25 db !

Mirko, ne pitam ja zbog toga, nego zbog činjenice da je privatiziran i za ovu godinu zbog činjenice da se nije formirala IOCA HQ, pod čijom bi to ingerencijom normalno i bilo.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7WA

Kako nije, a šta je Mate pa pobočnik, a valjda ima još koji u tom
    tijelu, ako svaki može uzet 9A0CI bez da pita i dogovori, onda je to
    totalna anarhija. Nadam se da nije tako.

73       de        9A7WA

9A2JG

Mirko, tema je prava, i pravo vrijeme za to, ali, vezane su nam ruke. Kako nam pobočnik objavi, u dva navrata, da se radi na formiranju IOCA HQ, te da je do kraja ovog tjedna na odmoru.
Nastranu, što nije topic primjerena naslova, mislim da zainteresirani u IOCA programu imaju što za reći. Od korištenja pozivne oznake 9A0CI, do dobijanja karata za veze sa tom oznakom, od DE0MST i ostalih, kako ko.
Ali, da bi bili korektni, sačekajmo i završetak ovog tjedna, pa zajedno s narečenim dvojcem na čelu, i svim zainteresiranima, kažimo što imamo za reći.
BTW, ja ni u ovoj pošiljci sa 9A biroa nisam dobio narečenu QSL-ku za lanjski IOCA 2008 tour, via DE0MST. O QSL-ci 9A0CI/p neću ni govoriti, nema smisla.
Samo, da li to zna i IO, te čelništvo IOCA programa ?
73, Koki 9A2JG

9A7WA

Ja više ni ne očekujem da ću dobiti qsl  sa svih exped. sa kojima
   ima 9A6AA veze, nekako mi to normalno, i neće se ništa desit, idemo
   dalje. Danas  mi stiglo od 9A1C/p  4 punta u ioce, pa ćemo Mati polako
  za naljepnice, vremena ima , samo zdravlja i volje. Vjerovatno ove godine
  i ja sa par otoka.
                Ali da baš temu ne zapostavimo nemam još 9A2009PU, ali pitam
se i čemu žurit, pa cijeli prvi mjesec je još tu.
               Diplomu ću svakako uzet, časopis neću.

73     de      9A7WA

9A2JG

Jučer ti ih je većina bila na 14, odlični signali i operatori. PU jučer nisam čuo.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

Opet južina  :(,ovdje u Dalmaciji,nakon puno lipih dana.Mene uvatila još i viroza.Eto gledan na CLX.Zeki 9A5ST radi upravo na 28 cw iz SZ.Smeta nama ovdje ova južina.
    73  de 9a2y

9A7WA

Ma to je obična greška na tipkovnici, pa ispravio se poslije, šta
  ti nikad nisi pogriješio prilikom pisanja na clusteru ?

73      de      9A7WA

9A2JG

Žeki ima dobar signal na 28014 samo nema stanica, ljudi više vjeruju suhoparnoj statistici i brojkama, nego RA vještini. V51AS isprve došao.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

Zna Zeki zašto sam ja ovo napisao.Neće se on uvrijedit.Pa ja stalno griješim ,kad bilo što i bilo gdje napišem.Provjereno.Inače odradio svih višekratno(čak Leona greškom 2X cw na 3.5??,pa mi je uljudno poslao sry qso b4),osim ZG.Za sada su vrlo malo aktivni ali ima cajta do kraja mjeseca.
   Milan 9a2y

9A9L

Citat: 9A2Y  u 07. Siječanj 2009, 14:08:40
       Zna Zeki zašto sam ja ovo napisao.Neće se on uvrijedit.Pa ja stalno griješim ,kad bilo što i bilo gdje napišem.Provjereno.Inače odradio svih višekratno(čak Leona greškom 2X cw na 3.5??,pa mi je uljudno poslao sry qso b4),osim ZG.Za sada su vrlo malo aktivni ali ima cajta do kraja mjeseca.
   Milan 9a2y

Moj Milane jabuko sa grane....nisam ja bio uljudan nego program sa kojim radim....N1MM. Da sam ja morao razmisljati od 1000 veza na 3.5 sumnjam da bi vidio duplic....

Ali program pametan, sve vidi i vrlo pristojno kaze B4....ljubi ga majka.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A5ST

Ko je zva Zekya?
Tribal šta ?
Prodajen uje...!
73 de 9A5ST

9A7WA

Ako je domaće i nije od soje i suncokreta i repe, dolazi u obzir,
  u manjim količinama Hi, Hi, treba mi i za podmazat ventilator na starom
  Kenwood-u.

73        de        9A7WA

9A2MF

Citat:Jučer ti ih je većina bila na 14, odlični signali i operatori. PU jučer nisam čuo.
9A2009PU
Ne, nije nas bilo od nedjelje osim eventualno ako je kolega radio na 160 m !
Ipak treba obaviti i osobne poslove! Od danas sam ponovo QRV  i bit ću
opet povremeno aktivan na CW, moja xyl  na digi mode. Mogu na kratko i na SSB , no tu me strah da mi se ne bi produžilo jer zbog zdravstvenih razloga ne mogu mnogo galamiti u MIC! Čim Mauro uhvati vremena, on će se aktivirati na SSB !
Ukoliko netko treba  zbog zauzetosti koji posebni termin , stojim na raspolaganju, neka mi se javi . 3,5; 7 i 14 MHz dolazi u obzir ! !
Također, prije i poslije kontesta bit ćemo prisutni!
73, Franjo, 9A2MF

9A6R

Do danas sam pod znakom 9A2009ST uradio 1200 QSO-a,za sada sve SSB.CW još vježbam,nisam dobro utreniran pa se bojim iči u eter ;)Moj susid GG kaže da sinoć nije bilo nikoga a ja na 80m nisam moga doć do zraka od gužve,radio po brojevima do iza 21 lokala.Gorane nemoj listat samo CW dio banda ima i SSB dio,hi.
Danas sam dosta u poslu i gužvi pa nisam još ništa uradio ali ima vremena do 2359...
Javljali su mi se i naši 9A1CVW,9A7WA,9A7V,9A6Z,9A2Y..ima ih još ali nisam sve upamtio.
Ljudi radimo pomalo,trudimo se koliko stignemo.Volje imamo,opreme(vlastite) i guramo polako do 01.02.09
Ako Bog da da budem zdrav koja tisuća ne gine(s moje strane).Oprema je skromna,nemam beamove i quadove,sve žica do žice.Onako kako cijeli život radim.Ka i uvik triba zasukat rukave ako se misli štogod napravit.

Zdravi i veseli bili

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!