• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

Samo ti guli te sitnice, ja moram uloviti Varaždince... ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6NDD

Tko ne prati cluster, Zadrani su na 3.714 SSB

YO6VCB

Hvala Momci!!!!!

ZG - VZ - OS - PO - PU - ZD - ST

Odradjena je zlatna diploma!

A sada je red na Olimpijskim Prvacima da odrade posao na parketu a mi da ih bodrimo - ja ispred ekrana ovde u Transilvaniji.

TNX!!!!!!!!!!!

73 gl

Laci YO,6VCB - YU7CB

9A2JG

14017 9A2009ZG . GL.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

14185 9A2009ST, op. Renny 9A6R. GL.

73, Koki 9A2JG

9A9L

Laci, samo nemoj bodriti zajedno sa grofom Drakulom i uz casicu 0-
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2QF

Pozdrav svima !

Primječujem da ima premalo i prekratko na opsezima nosioca koje treba odraditi za osvajanje diploma.
  Doduše ima nešto više javljanja na CW, ali i to u prekratkim intervalima,a na SSB se jako rijetko tko javlja,da bi se omogučilo zainteresiranima da ispune uvjete za osvajanje diploma.
  Svaka čast i hvala Leonu 9A9L na uloženom trudu i utrošenom vremenu za rad pod 9A2oo9 ZD, trebali bi više takvih aktivatora.

Molim sve koji su u mogučnosti da se javljaju malo više.

Hvala !

73de 9a2qf Zdenko

9A6R

Poštovani kolega Zdenko !
Kažeš premalo nas ima i prekratko radimo.Radimo koliko možemo i stignemo uz sve privatne obaveze koje su ispred radija kako lijepo kaže kolega Mladen 9A4ZZ ali na stranom jeziku. ;)
NEMA NAS PREMALO NEGO IMA PREMALO KOLEGA KOJI SU BILI VOLJNI STAVITI SEBE I OPREMU NA RASPOLAGANJE HRS-u I DOMOVINI.
Međutim kad treba kritizirati i omalovažavati nečiji trud i rad onda su isti likovi prvi kako ovdje na WEB-u tako i u 3D!
Ovdje svakodnevo vidim puno njih zakačenih,večinom samo čitaju ali rijetki pišu.Bilo im je bolje da su uzeli bar nekoliko sati slobodnog vremena i odradili koju vezu.Osobno do sada imam 1850 QSO-a na znak 9A2009ST.Ako netko misli da je to malo nek izvoli sjesti za uređaj,bilo vlastiti bilo klubski i odradi toliko veza.Kao i u Domovinskom ratu tako sam po ko zna koji put sebe osobno i vlastite uređaje stavio u službu jedine nam domovine.Pokušaj doznati koliko nas se prijavilo za rad pa će ti sve biti jasno.Nemoj krivo shvatiti ali kad treba raditi ima nas jako malo a kad se ide jesti,piti i odmarati jako puno.

Lipi pozdrav iz Splita

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Kao i u Domovinskom ratu tako sam po ko zna koji put sebe osobno i vlastite uređaje stavio u službu jedine nam domovine.

Reni , ka prvo pišeš o onome što nije u trendu, a i javit će se i ovi frustrirani, od dihalice, pa naprid. A radit sa svojin uređajen nije više in.

73, Koki 9A2JG

9A6R

To što sam napisao iza toga i stojim a imam i svjedoka,živih.
U to vrijeme sam imao manje godina nego što sad ima ovaj sa dihalicom.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2NO

Bok!
Daj Koki prestani lupetati po svemu i svakome tko ne piše kako se tebi svidja. Reni je odgovorio Zdenku i nije tebe pitao za pomoć, mišljenje i komentare. Stvarno si postao dosadan ko uš...Pogledam broj spotova na forumu i uvijek vidim samo tvoje komentare...Pojedinac koristi demokraciju da maltretira većinu...
73 Dino
P.S. Gledajte sada količinu gluposti i kometara...

9A2JG

Dragi Dino, ja tebi NEĆU napisati da lupetaš. Ti meni NISI dosadan.
Neću ti napisati da slijedi količina gluposti.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2NO  u 18. Siječanj 2009, 12:21:20
Bok!
Daj Koki prestani lupetati po svemu i svakome tko ne piše kako se tebi svidja...

Dino, ti nisi često na Forumu.

Da jesi, već bi oguglao, kako si napisao, na njegovo lupetanje.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6C

Kao i u Domovinskom ratu tako sam po ko zna koji put sebe osobno i vlastite uređaje stavio u službu jedine nam domovine.

Nisan mislija, ali neki dan san baš u KBC Firule naletio na Andru Galinovića, našeg zajedničkog ratnog nadređenog i puno te pozdravija.

I baš mi je drago da si to napisa, jer san na to skroz zaboravija, odnosno nikako se ne mogu sitit toga o čemu pričaš, ali kako o tome nema ništa u arhivima HRS-a, logično da ne mogu ni ja baš sve znat...

A Koki, ti nikako da daš decidiran odgovor naj ednostavn pitanje - šta ćemo s čekaonicama i onima koji vjeruju u nešto drugo? Nije valjda da je to i tvoj doseg kad je humanizam u pitanju, a često se na to pozivaš, ako ne i jedini među ovdašnjim korisnicima, iz čega bi se moglo (statistički gledano) zaključiti da je stvarni postotak tebi jednakih daleko ispod onog iz Statističkog godišnjaka itd, a ja osobno mislim da i nije tako ,samo pristojni ljudi s tim ne mašu drugom pred nosom, kao ni sa zastavom konfederacije s čijom se opet podlogom itekako ne slažu itd , ali ajde.

Ali triba reć, malo ima ljudi koji će se upregnit za opće dobro i zato svakom rukometašu HVALA i kapa doli. Svaka veza in zlata vridi. Uz malo sreće i strpljenja može ih se odradit, pod uvjetom da prilike na bandu ne sabotiraju, kao što se zna dogoditi.

Na nesreću, i općenito je malo onih koji bi sebe dali za druge. Šta se može.

Ajmo radit.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JG

Nikad ti pametan neće napisat da lupetaš, laprdaš, mlatiš praznu slamu i sl.

To, i naslov topica, ko' Bog i šeširdžija. Bitno je samo upozoravati druge...

73, Koki 9A2JG