• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JK

Citat: 9A6R  u 29. Ožujak 2009, 12:41:27
Svi mi tijekom života činimo"škerce"neko više neko manje ali na kraju je najvažnije da u čoviku prevlada ono pozitivno.Ako prevlada ono negativno e onda nije dobro ni za tu osobu ni za okolinu.
A slagat se s nekim 100% držim da je za običnog smrtnika nemoguće jer bi u protivnom bili ako ne sveci a ono najmanje blaženi.
Ovdje takovih nema.

Stojte mi dobro
73,9A6R

P.S.Jugo dere u svu 16,antene plešu ROCK and ROLL!

Tako je. Ne moramo se u svemu slagati.
Kad bi se u svemu slagali onda ne bi bilo napretka.
Ali ako se naša mišljenja razlikuju, ne moramo jedan
drugoga ''častiti'' i u uvjeravanju koristiti argumente
koji nemaju veze sa temom rasprave.

73
Martin 9A2JK

P.S. I kod mene dere jugo i više od ''sve u 16''.
Želim ti da sve antene ostanu na svojem mjestu.
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9a6c

Eto da se i ja složim, ne samo oko juga koje dere :D

Dragec - lakše malo... znam ja da je tebi do zezanja, ali koji put treba zasvirati pa za paas zadijenuti.

NHF

GG

9A2JG

Evo Vam , dragi čitatelji, demokracije na HRS-ov način.

Kako me HRS izvijestio da moram imati podršku još 4 kluba osim mog matičnog koji me predložio, zatražio sam podršku nekoliko prijateljskih klubova. Iz jednog od njih mi jutros stiže e-mail da bi oni meni bili dali podršku, ali su je već dali - svome kandidatu.
Mislin se ja, to je njihovo legitimno pravo, ali kako ta kandidatura nije izvješena na web stranici HRS-a? Di su životopisi ? Ili , opet dvostruka mjerila ? Ne virujen da su kandidaturu poslali unskom prugom .

Je li ti sad Branko jasno koja je to "kužina" ? Nažalost, od toga ne moreš uteć, i ti si posta dil tega.

I sad bi ti moderira dvadeset dana ove gregade ?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Ali to nije sve.

Comedia non'e finita. Doznajem da je Mirko 7WA kažnjen zabranom pisanja zbog svog posta od 25.3. !"Pravilnik" je stupio na snagu 28.3. , znači on je kažnjen retroaktivno ! I samo on obaviješten, mi ostali sudionici foruma ništa, kao što je prije uvijek bilo, pri vrhu stranice.

Nevezano uz inkriminirani tekst, nekoliko stvari upada u oči :
- kažnjavanje unatrag (po tome bi se GG i Emir tribali samoizbacit do druge IS!)
- kažnjavanje na direktan poticaj 6AA (identična situacija kao sa Marijom)
- neinformiranje članstva
- kažnjavanje mnogo manjih prekršitelja u odnosu na "teže", danas i ovih dana.

Ali, vrana vrani oči ne vadi. Moj Branko, u koju si ti kašetu brokava upa.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Citat: 9a6c  u 29. Ožujak 2009, 13:36:15
Eto da se i ja složim, ne samo oko juga koje dere :D

Dragec - lakše malo... znam ja da je tebi do zezanja, ali koji put treba zasvirati pa za paas zadijenuti.

NHF

GG

G.Glavni,evo ja zadjenuo,časna rječ do iza Uskrsa,samo čitam i guštam.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Imperija uzvraća udarac !

Nije trebalo puno čekati na reakciju "novoustoličenog" i nezakonitog (dok ne vidimo dokument, potpisan od predsjednika HRS-a, bit će interesantno, i sa kojim datumom, nismo u Jugi da antidatiramo!) moderatora.

Dakle, paz vako : Dobijem e-mail da sam kažnjen sa 1 bodom od strane moderatora jer sam napisa da Emir sa sobom vodi na Palagružu priučenog trgovca !

Dragi Branko, i ostali moderatori, ne samo da sam napisao ISTINU, nego ću Vam je u Kraljevici i dokazat.
Štoviše, negirat ću negaciju ! Dokazat ću Vam da vodi sa sobom onoga koji se to predstavlja, a uopće nije.

Očrekujem javnu ispriku poslije podnošenja dokaza ! BTW, Branko, nisi kvalificiran da pregledavaš moj dokazni materijal, GG jest, za ovu stvar mu mogu vjerovati.

Ako hoćete stvorit sterilnu atmosferu ništa lakše, samo kako ćete nas poslin u oči pogledat ?

73, Koki 9A2JG

P.S. I dalje tvrdim da ste nelegalni, i da radite po nelegalnom Pravilniku.

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 11:45:40
Danas neću o ham spiritu, nego samo o demokraciji.

Prvo, pravo na odgovor.
Emire, sa sobom vodiš na Palagružu priučenog trgovca,

Koki imaš pravo na svoje mišljenje kao i svaki drugi ali sve ovo što si napisao u ovom topicu si mogao uputiti meni osobno jer si se meni obraćao. Ako ti je potrebna publika onda je to drugi par postoli?

Zaboravi prijašnji način ponašanja na forumu kao da ga nikad nije ni bilo. Nema više, gotovo. Over.
Pravila su postojala i prije ovih sada objavljenih, suština je ista. Ništa novo.
Jedina je razlika što se toga većina nije pridržavala. E od sada na dijelu foruma koji se zove "Članske diskusije" hoće.

Na ovom dijelu foruma će vladati red i disciplina, sve što bude iskakalo iz opće poznatih i globalno prihvaćenih normi pristojnog forumskog komuniciranja .........zna se ...u koš.

9A2JG

Branko , škužaj , ma si izgubija busolu. Ti si ilegalac, dokle god ja ne vidim Odluku potpisanu od Predsjednika HRS-a. Tzv. "Pravilnik" je ilegalni interni dokument, dokle ga ne vidimo na barem jednom službenom mediju HRS-a, potpisanog od JEDINE OVLAŠTENE osobe u HRS-u ! Ili , misliš, da je u redu da GG "prisvoji" dio tih ovlasti?

Da se vratim na predmet. Ako ne vidiš ,evo ti opet : 3TA je SAM svojedobno napisao da se trgovinom bavi usput, a da je on neki VKV meštar. Prema tome, korigiram se, on nije priučeni trgovac, nego nije trgovac uopće, ali se time usput bavi.

I na kraju, ali ne i zadnje, napisa sam Vam desetak nekorektnih rabota HRS-a (stručne službe) i pojedinaca, jučer i danas, vi ne trzate.
Vi biste u meko , A? Ne može, očekujem od tebe osobno javnu ispriku za ovo kažnjavanje.

Nismo se mi gledali priko cijevi da ti meni šalješ mailove bez glave i repa! Oću reć, bez dobar dan Koki, i 73, ...
Ako imaš volju ubuduće poslat i jedan takovi, bolje ga ne šalji.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 15:22:01

Branko , škužaj , ma si izgubija busolu.  očekujem od tebe osobno javnu ispriku za ovo kažnjavanje.

Dobar dan kumpanjo!
Ispričavam ti se što sam te morao kazniti, ali budi siguran da ću to učiniti opet tebi i svakome tko ne bude poštovao pravila ponašanja na dijelu foruma koji ja moderiram.

Ništa osobno kumpanjo, pravila službe. 

9A2JG

Zna san ja da ćemo doć na PS.

Ma isto ponavljam : Kaznio me ilegalni moderator, po ilegalnom Pravilniku, ZA ISTINITE RIJEČI , ma što čitatelji mislili o tome.

Ipak je Vis bija dugo pod čizmon.

73, Koki 9A2JG

P.S. Čak i Emir, za koga ti na otoku Visu ne postojiš (ka ni ja na Braču), muči, jer zna da san u pravu, onda vidiš dokle je ovo stiglo. Ako očeš rvaski : Isprika za krivu stvar. Očeš po mulaški : Moš' me kaznit koliko očeš, ali je istina.

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 15:22:01
Ti si ilegalac, dokle god ja ne vidim Odluku potpisanu od Predsjednika HRS-a. Tzv. "Pravilnik" je ilegalni interni dokument, dokle ga ne vidimo na barem jednom službenom mediju HRS-a, potpisanog od JEDINE OVLAŠTENE osobe u HRS-u !

73, Koki 9A2JG

Ni ja nisam vidio penal dosuđen protiv kluba za koji navijam. To što je televizijska
snimka, usporena i iz nekoliko kutova, jasno pokazala da je igrač igrao rukom, meni
navijaču, ništa ne znači. Penal nije bio i točka!

Odluka o moderatorima foruma internetske stranice www.hamradio.hr objavljena su na
web stranici Hrvatskog radioamaterskog saveza, dakle na ''službenom mediju HRS-a''.

Pogledaj na:
http://hamradio.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1654:web-i-forum&catid=102:hrs-novosti&Itemid=2

Osim ''novih'' Pravila, postoje Pravila ponašanja u forumskoj kategoriji Pravila ponašanja.

Pogledaj na:
http://hamradio.hr/index.php?option=com_jfusion&Itemid=787&topic=2774.0

73
Martin, 9A2JK

P.S. Ako je vrijeme i kod vas loše, (kao kod mene), pa ne možete van, ili ako ne možete raditi QSO-e
(kao trenutno ja), možete gledati košarku na TV. Još malo pa će i rukomet.
Dobro, dobro, možete raditi i nešto drugo ...
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4DB

Martine,

bojim se da ti ni kisobran nece pomoci..... ;D

9A2JG

Martine, zaludu ti sjedine, kada ovako besramno obmanjuješ javnost.
Ono je napisa GG, bez datuma i potpisa jedine ovlaštene osobe u Savezu, zato ne barataj linkovima kao argumentima, šuplji su ti. Bar si se ti zadnji miseci borija za obračun argumentima.

A sve i da to je tako, a nije, kaznili ste čovika za navodni izričaj PRIJE tog datuma ! Svašta.

I nadalje tvrdim da ste ilegalci.

73, Koki 9A2JG

P.S. Ima još poštenih i časnih ljudi u IO, nemojte to smetnuti s uma.

9A2QU

Dobro, dobro, možete raditi i nešto drugo ...
[/quote]

"Ako nemate što raditi, nemojte to raditi ovdje!" (M.Matašin)

9A4DB

Mislim da smo duzni ovim nasim citateljima jedno malo
ali bitno pojasnjenje:

Ovdje se radi o principu odrzanja vlasti po svaku cijenu
nasuprot temeljnih principa demokracije.

Legalnost i legitimnost je ishodiste, sve drugo je
diktatura. Uvodjenje diktature pa makar i Forumske,
pred izbore, nije nikada bio dobar znak.

To sto su metode kombinacija pomalo od svih totalitarnih
rezima koji su kroz povijest prosli ovim krajevima govori vise
od tzv. pravilnika, koji to nije.

Pametnima dosta....