• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Y

Južina je .i držat će tri dana.Nemoj Koki demodulirat moje pisanje.Ja san napisa bolje rob nego grob,koliko sesjećam!!
        9A2Y

9A2JG

Koliko se ja sićan, od malih nogu, uvik je bilo i biće, 7, 17, 27, znači danas se očekuje zadnja marćana bura.
A dobro je Nazor napisa "puše bura , čista žena", odnese sve šporko, oko kuća, i u ljudima.
Neka si ti živ i zdrav, da nema ovo malo svita po škojima, ne bi se ima ko javit.

73, Koki 9A2JG

P.S. Bija ti je jučera kolega Palarić po TV, omar san se tebe sitija.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 27. Ožujak 2009, 05:58:21Svaka Vlada na svijetu, a radio sam u dvije, pa znam, u zadnjih mjesec dana ne donosi nikakve odluke, nego samo obavlja tehničke poslove.

Eto ruke Koki, tu ti stvarno odajem priznanje, u to se stvarno dobro razumiješ i jako ti dobro ide. Uvijek si znao kada ne treba raditi ;D I ne samo to, i kako i što ne treba raditi, najbolje da o tome otvoriš blog.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Kažu da je ženama jedino peglanje kartica draže od seksa.
Tako je i (militantnim) moderatorima najdraže zaključavat tuđe topice.
Ako ste, gospodo, trenutni obnašatelji vlasti, mislili da je ovo rješenje, ljuto se varate. Jer, vuk koji janjad čuva, ključeve drži, doduše ne i od R-a, i "dozira" količinu adrenalina u RA u Hrvata, je sve, samo ne poželjan.
Jer, kad mu drug iz tandema, kojega drugarski i zdušno brani, nema argumenata, otvoreno vrijeđa (koji ljudi?!), on za njega nema kaznu, ali ima ključ za one koji loše govore i pišu o drugu.

Duboko vjerujemo da će ovaj "Obrovac" HRS-ovih dužnosnika brzo proći, i da ćemo ga se sjećati kao ružan san.

73, Koki 9A2JG

P.S. Reka san ja da će 27.3. biti adekvatno prezentiran.

9A2JG

Usuglasili smo se da je ovdje službeni jezik - hrvatski.
Ono što tamo piše pod Obavijest, je - prijetnja, i kao takvu je treba i tretirati.
Prijetnja je prvi stupanj, a neki su dobili i drugi, zastrašivanje e-mailom.
Vodstvo, vidite li Vi kud ovo vodi? Quo vadis.....

73, Koki 9A2JG

9A3GE

Tko prijeti....? Čime.....Radioamaterstvom....? Bo...? Prijeti onaj tvoj Sancho..." u četiri oka ..u šest oka...u sedam oka" i t.d.Trebat će mu štikle od 20 centimetara da dosegne sviju ? Ha has ha ha ha !M.

9A2JG

Prijeti-demagogijom.

A zoran primjer, kako su našli vuka da janjad čuva, si - TI. Ti , naime pišeš o čoviku kojega nisi nikada u životu ni vidija, ni čuja, ali te uopće ne smeta, da se nadovežeš na tuđu "bazu" o štiklama. To je uvreda.
Baš kao što si bio i mene uvridija, ali trenutnom moderatoru je to stil ophođenja s onima koji ne misle kao on. Zato te i ne kažnjava, jer bi mora prvo kaznit - sebe.

Ako ti je malo tvoj primjer, evo ti još jedan. Danas onaj lik iz Istre piše Nomen est omen, ovaj ne trza, poslije izbrišu, niko ne zna, a uvreda stoji.

Briše, isto ka šta je izbrisa ko je cilu 91' bija u izdavačkom savetu časopisa Radioamater (sliku).

Mogu oni brisat, istina ostaje.

73, Koki 9A2JG

P.S. Počeli su se vadit ROG-ovi, DUBUS-i, Radioamateri, VHF-UHF bilteni, LOG-ovi i časopisi.
Non'e mai, e troppo tardi...

9A4QV

Citat: 9A2JG  u 27. Ožujak 2009, 21:37:16

P.S. Počeli su se vadit ROG-ovi, DUBUS-i, Radioamateri, VHF-UHF bilteni, LOG-ovi i časopisi.
Non'e mai, e troppo tardi...

U svim tim ROG-ovima, DUBUS-ima, Radioamaterima, VHF-UHF biltenima ne uspijevam vidjeti neka cijenjena imena koja se glasno javljaju na forumu. Ne vidim ih ni u novijim izdanjima HRS časopisa od 90' nadalje? Šta su ta cijenjena gospoda doprinjela  i kakav su pisani trag ostavili o tome.

Nasuprot njima nalazi se izdavački savjet časopisa Radioamater koji se sastoji od uglednih i respektabilnih radio-amatera i imena koja nešto znače u ovome hobiju bez obzira odakle dolaze.

P.S. piše se:
Non e' mai troppo tardi...

9A3GE

Radioamater je bio ODLIČAN časopis ..pa se to nekom svidjelo ili ne (osim onih zadnjih "političkih" stranica...a ako je netko uređivao ili pisao u njemu znači da je vrijedio ! Tebi ...Koki sve je vrijeđanje...ma daj....nitko se ne slaže sa tvojim pisanjem..osim "potrčkala" koji tu i tamo napiše nešto ..jesan-nisan...i slično...? Smisla za humor iliti duha nemaš ni malo...isti si onaj Orao iz "Mupet-a" ! Čini mi se da ti je teško palo što je GG moderator..pa šta...? AA ..da je po mojem ja bi tebe stavio na to mjesto...gdje bi nam bio kraj...? To bi bili "jednoumlje" ili tako nekako....kako je elegantno bivša stranka na vlasti u bivšoj državi preimenovala dugi period svoje vlasti-režima...mi i samo mi..! Što ovjde vrijedi ...Ti i samo Ti..! Sve to skupa nije važno...ako se dobro zabavljamo...a čini mi se ...neće biti više toga...samo neke dosadne Radioamaterske teme budu tu...? M.                   P.S. Bojim se da me onaj ne gađa štiklom !

9A4CD

Citat: 9a4qv  u 27. Ožujak 2009, 21:55:57

U svim tim ROG-ovima, DUBUS-ima, Radioamaterima, VHF-UHF biltenima ne uspijevam vidjeti neka cijenjena imena koja se glasno javljaju na forumu. Ne vidim ih ni u novijim izdanjima HRS časopisa od 90' nadalje? Šta su ta cijenjena gospoda doprinjela  i kakav su pisani trag ostavili o tome...

Adame, siguran sam da postoji logično objašnjenje a to je da nemaš sva izdanja.
Sigurno nisi provjerio publikaciju od moderne Hrvatske povjesti od 1903. godine prema ovamo,
sigurno bi nešto našao.

73's
Igor
9A4CD

9A2JG

Prijetnja, ucjena, blokada.
Naime, tim redoslijedom je išlo sinoć. Prijetnja-javna, pritisak i ucjena-mailom, a nakon toga je uslijedila - blokada. Naime, jedinu komunikaciju koja nam je još ostala, simpleks (jer repetitora -nema) je neko iz Renijeve blizine stalno ometao, pritiskao taster na mikrofonu, i sve u tom smislu.
Zaboravljate, akteri tih nečasnih radnji, da je tako bilo i 91'. Očigledno ste zaboravili što je uslijedilo poslije blokade. Povijest je, ipak, majka svih nauka, i učiteljica života.

Damire Justra, tebe Global moderator štiti, i ne moraš isto pisat, pod različitim naslovima. Tvoj tekstovi i vrijeđanje vode ravno u izgon, kako oni stariji, tako i ovaj. Ako su ti toliko kriteriji pali, daj da ti neko sa strane pročita što sam napišeš. U svakom slučaju te GG obilato štiti. Do kada, vidjet ćemo.

Martine, pogledaj si malo retoriku "on je stavljen", kud li se prije sinhronizira. Pa, za Boga miloga, te su se osobe trsile da to budu ! Zar im i izričaji posljednjih dana nisu bili identični , tu na forumu? Čitaj malo!

GL u WPX-u,
73, Koki 9A2JG

P.S. Ne vjerujem da je autor prijetnji , ucjena i onaj što blokira frekvence ista osoba. Možda, samo istomišljenik, ko zna ?

9A2JG

Premješten isti naslov na tri mjesta, a ovoga "izbacilo". Nije fer, Davide.

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Neznam tko je pisao onaj "Pravilnik" ali me neodoljivo
podsjeca na paljevinu Reichstaga.
Iskreno se nadam da ce clanovi Izborne Skupstine
honorirati autore i one koji su ih postavili.

GL u diktaturi, a jednu obicnu Tajnicu niste mogli natjerati
da radi svoj posao.....

9A2JG

Pravilnik svakoga na nešto podsjeća, način njegovog objavljivanja , ovako zaključan, pogotovo, me podsjeća na scenu iz predratne serije Salaš u malom ritu, kada oni ide sa dobošem po mjestu i viče : Daje se na znanje...
Događaji koji slijede će pokazati tko je bio u pravu. Živi bili pa vidjeli.

73, Koki 9A2JG

9A6R

tu du du tu duu duuu NEMA NAM POMOĆI !
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!