• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Prijatelju 2QU da tebe kazni samozvani moderator, po neverificiranom pravilniku, i , što je najvažnije, ZA ISTINU, bi li ti reagirao?
Tim gore, što sami sebi skaču u usta, ali to je stvar njihove svjesne parcijalne amnezije. Oću reć, svjesno zaboravljaju što su SAMI pisali.
Ne boj se, dani koji slijede sve će razriješiti, od nečasnih i nekorektnih radnji, do konačnih izbora.

Mislio sam da, vama pojedinima, ne smeta kad imate na rasoplaganju deset zadnjih RAZLIČITIH postova.
E, izgleda da je ipak u pitanju med i pčela.

73, Koki 9A2JG 
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 16:11:51
...

P.S. Čak i Emir, za koga ti na otoku Visu ne postojiš (ka ni ja na Braču), muči, jer zna da san u pravu, onda vidiš dokle je ovo stiglo. Ako očeš rvaski : Isprika za krivu stvar. Očeš po mulaški : Moš' me kaznit koliko očeš, ali je istina.

Da samo znaš koliko su u krivu. Mučim, jer to što pričaš o Dadi, nema ama baš nikakve veze s našim zajedničkim odlaskom na Palagružu. A tek na Kamik od tramuntane!

Moj si idol. Tebi dajem 5 punata.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3TA

Nismo Koki i ja u sporu oko ničeg bitnog.

On bi silom htel da meni kao mjesto rođenja piše FNRJ, a ja navalil da piše Rvacka.

I još da moram znat tko je bil naš predstavnik u Narodnoj skupštini...

Lako njemu za punte, ma tko će mu kartu s Palagruže potpisat?

Pozdrav Dado

P.S. Namjerno piše NAŠ, tu bu svako zebral svojega po volji...
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2JG

Dragi Dado, želim ti svako dobro, u životu, i na ekspediciji. Za svaki slučaj, štampaj svoje karte, nemoj proć ka i Daki. Sigurno je sigurno, dvaput je dvaput.

73, Koki 9A2JG

P.S. Emire, ja već kopira svoj dil za Kraljevicu, nemoj omanit sa svojin..............

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 17:45:09
Dragi Dado, želim ti svako dobro, u životu, i na ekspediciji. Za svaki slučaj, štampaj svoje karte, nemoj proć ka i Daki. Sigurno je sigurno, dvaput je dvaput.

73, Koki 9A2JG

P.S. Emire, ja već kopira svoj dil za Kraljevicu, nemoj omanit sa svojin..............

QSL-ke su već ready za tiskanje preko Saveza. I Dado će dobiti QSL-ke za one veze koje održi pod svojim znakom s Vele Palagruže. S Kamika od tramuntane i Male Palagruže radit će se samo pod 9A0CI/p (QSL via 9A6AA).

Ne znam s kojim mojim dijelom ne bih trebao "omanut".

Divim ti se.

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A3IV

Koja je to država Rvatska? Ako mislite na Hrvatsku napišite Hrvatska. Inače vrijeđate sve koji su patili, postali invalidi, poginuli za Hrvatsku.

73 Damir
SVE ILI NIŠTA

9A2JG

Oli i ti imaš parcijalnu? Ja lipo kopira šta smo se dogovorili iz časopisa 1 - 6 / 91', a da ti kopiraš od 7-8/91' pa naprid, svak ono šta ima... Pošteno, ako ne može drugačije.
Za izvode iz računovodstva ćemo nać one šta su škodili QSL-ke, ukazat će nan put, ne boj se.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 18:02:41
Oli i ti imaš parcijalnu? Ja lipo kopira šta smo se dogovorili iz časopisa 1 - 6 / 91', a da ti kopiraš od 7-8/91' pa naprid, svak ono šta ima... Pošteno, ako ne može drugačije.
Za izvode iz računovodstva ćemo nać one šta su škodili QSL-ke, ukazat će nan put, ne boj se.

73, Koki 9A2JG

Čitajući tvoj životopis čovjek stječe dojam da si ozbiljna osoba. Zbog čega se onda ne ponašaš kao osoba koju taj životopis predstavlja, te imputiraš da ja imam te časopise. Rekoh ti da bih rado pogledao neke od tih primjeraka jer ja nemam niti jednog jedinoga.

Time sam završio s tom temom, pa te molim da dalje ne podmećeš, iako je to "pošteno" prema tvojim mjerilima.

Ne zaboravi izvode iz računovodstva. Rekao si da ti ih je lako nabaviti.

Računam na tebe.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Nikada ja nisam rekao ni napisao da ih je lako nabaviti! Naprotiv, imamo dobre ljude, koji su našli put i način za dobavit (kupit) QSL-ke iz Beograda.
Glede časopisa, ja stojim pri izrečenome da su neki pojedinci i klubovi dobijali primjerke i do 12 mjeseca 91'.
Kako, kojim putem, i s kašnjenjem, to je druga priča.

Ko je šta jamija, jamija.

73, Koki 9A2JG

P.S. Ne reče ti, jesi li kad podnija ostavku u Savetu ? Ako jesi, kada, kako, kome, ako nije tajna ?

9A8DU

Citat: 9A3IV  u 29. Ožujak 2009, 17:58:01
Koja je to država Rvatska? Ako mislite na Hrvatsku napišite Hrvatska. Inače vrijeđate sve koji su patili, postali invalidi, poginuli za Hrvatsku.

73 Damir
Pozdrav,Damire nije ništa nakaradno,Rvatska nekada je to bio uobičajeni naziv u staroj ili Bjeloj Hrvatskoj,
dakle nema veze ,nema ništa nakaradno,pogotovu sa invalidima,koje iznimno poštivam.
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3TA

"Neće meni rušit moju Rvacku!" je citat pred kraj filma "Kako je počeo rat na mom otoku".

Kak je to dobra komedija s izuzetno ružnim krajem.

Svaka sličnost je s ovim forumom je... završite misao sami.

Pozdrav svima sa smislom za humor.

P.S. Da se neko ne zakači za jezičnu vratolomiju, karte budu štampane u akciji HRS, za Palagružu, a plaćamo ih sami, iz svog takujina.

A hardovi s vezama su podložni virusima i zubu vremena...Snimajte, možda bu trebalo...
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A7YY

Citat: 9A7YY  u 28. Ožujak 2009, 23:21:39
Emire i Koki vaša osobna prepucavanja ne zanimaju veliku većinu forumaša.
Imate PM, mail, telefon...........pa izvolite.
Hvala na razumijevanju.

Ponavljam svoj jučerašnji post.

Za slijedeći prekršaj sviram penal. Vrijedi kao direktna obavijest.

9A2JG

Nikakvih prijepora sa narečenom osobom nemam. Nikakva prepucavanja u tijeku. STOP.

Ako tebe, Branko, ne interesira do kada je predstavnik Hrvatske sjedio u Izdavačkom savetu Radioamatera, to je tvoja osobna stvar. Mene, i sve kojima je stalo do istine, jest. Toliko.

I dalje stoji sve što sam napisao o Vama trojici, i "Pravilniku", dapače. Skoro vrijeme će dati javnosti odgovore.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

Dragi Koki
Čitam tamo slučajno vaš Bluvoger,i opet iznosiš laži.Do kada??Istina ,9A4RW,Željko(Roko-Pila)Cikatić,9A7YY,Branko Gracin,i moja malenkost 9A2Y,smo organizirali prvu 9a expediciju u Neovisnoj državi Hrvatskoj u Svibnju 1992.Svo troje smo služili Domovini kao Dragovoljci od Kolovoza 1991 do odlaska Četnika iz našeg akvatorija.Izbivali smo iz kuće za to vrijeme i skrivali se.Služili smo Hrvatskoj ,koliko nas je trebala.Prvi smo koji smo došli u kasarnu Na Hum ,vrh Visa,nakon odlaska istih.I ti govoriš o nekakvoj qsl 45-YU-AT QSL karti s te expedicije.Sram te bilo,lažovu jedan.
     9A2Y

9A2JG

Dragi Milane, dok ste Vi bili na ekspediciji, ja sam bio na prvoj crti. Narečena QSL-ka je već odavno visila na blogeru, oli si bez očala?
http://bloger.hr/settings/hrs/images/fc7381a1_Redstar1.jpg
73, Koki 9A2JG

P.S. Pisa bi ja još, ali tvoj drug sa ekspedicije cili dan priti. Ne boj se, tebe neće kaznit.