• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Na Palagružu

Autor 9A6AA, 27. Siječanj 2009, 11:29:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Boki radi kao 9A3KB/p CI-461 sa Male Palagruže na 7063,4 kHz. U planu su i Gaće CI-951, za sat i po.

Za sat-dva će proradit i Livio 3KS/p sa Fraškera CI-438.

73, Koki 9A2JG

P,.S. Gaće završile uspješno, Frašker samo što nije, vjerovatno popodne još jedan novi kraj Palagruže...
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4SS

Evo ja upravo stigao s posla i čitam da radi CI 461, 951 i 438 ali na žalost ništa ne čujem.

Pozdrav svima koji ih čuju, Stjepan (Steve, Španga), 9A4SS

9A5ST

EHHHHH !!!
Uteče mi ovi novi...
Nema veze...više sriće drugi put!
73 de 9A5ST
Zeky

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 10. Svibanj 2009, 23:14:49

A Baba, CI-952, zadovoljava. Svašta...

Taj zemljovid je pogrešan i svi ga se drže k'o pijan plota. Onaj prikaz na mome webu je točan. Dakle, Kamik od oštra je veći nego Baba, Gaće i sva ti volića zajedno + Pupak. Tom popisu možeš pridodati (sa strane mi šapuće svjationičar) i Galijolu. Tek toliko.

Sutra idemo na te Voliće. Pretpostavljam da će antena stajati na srednjem a njeni krajevi na krajnjim hridima.
Inače, na okolno aktivacije idemo kada svjetioničari mogu a ne kada nama padne na pamet. Danas smo kao zahvalu očistili Velo žalo...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Vjetar donio T-mobile signal, pa da se javimo...

Bili na Volićima, CI-950. Prije toga, iskrcali se na hridi Pupak, CI-949, ali odustali od rada jer je premalo mjesta mada je rad moguć.

Jugo je malo oslabilo no ako ovako ostane - po nas neće doći. Nije frka jer hrane imamo dovoljno no vino je nestalo. Agregati rade i po 24h bez problema a goriva ima dovoljno...

Pozdrav

Za ekipu 9A0CI:

9A6AA

Na slici: Boki, 9A3KB, na hridi Pupak.
"DX never sleeps..."

9A6AA

Kao što smo i pretpostavili, naš boravak na Veloj Palagruži produžen je zbog jakog juga za jedan dan.

Pokret za Korčuli (Vela luka) očekuje se oko 10.00 sati a polazak za Split oko 14.30h.

Cijela ekipa zahvaljuje se svima koji su omogućili da s ovog otočja održimo više od 7000 veza.

73

U ime ekipe 9A0CI,

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6C

Dočekao ekipu u Splitu... Djeluju malo prepečeno i umorno, ali happy.

Premalo vremena za puno priče, jedino sam zapamtio da su ostali bez vina prije vremena ;)

O svemu više u...

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A4DB

Ja san čeka u Divuljama ali  ::)

9A6R

GLAVNO JE DA ZRAKOMLAT NIJE OSTA BEZ GORIVA NA POVRATKU.ZA OSTALU TEKUĆINU JE LAKO.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5CW

Pozdrav ekipi i tnx za QSO na 6m, odlican signal kod mene, cujem da sam bio nizak kod vas doli ;)
Bitno je da je qso odradjen, tnx 9a3kb/p .

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A6AA

Citat: 9A5CW  u 18. Svibanj 2009, 14:52:05
Pozdrav ekipi i tnx za QSO na 6m, odlican signal kod mene, cujem da sam bio nizak kod vas doli ;)
Bitno je da je qso odradjen, tnx 9a3kb/p .

73

Bilo nam je zadovoljstvo među 7000 QSO-a na raznim bandovima odraditi i tebe na 50MHz.

QSL-ku ćeš dobiti izravno čim sredimo ADIF files.

73 & tnx

Emir, 9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Evo par slikica s prve aktivacije Kamika od tramuntane, CI-960.
"DX never sleeps..."

9A3TA

Konačno prvih pola neradnog dana nakon povratka...

Naravno, iskorišteno za prepisivanje loga sa šarenih papirića u komp.

Kratka rekapitulacija za ozbiljne radioamatere:

9A3TA/p, EU-090, CI-084, aktivan 4 i pol dana, SSB 7-14-21 MHz, 1025 QSO, 15 CQ zona, 59 DXCC, 380 WPX.

Veze za 9A0CI nisam brojao, to budu odgovorni...

A rekapitulacija za hedoniste i ostale:

Ljudi, ajmo natrag i sve ponovo...

Prekrasan otok, predivno društvo, sad gledam slike i ne osjeti se ni 10% one čarolije...

Dodatni bonus vađenje mreža sa svjetioničarima, ipak sam im popravio TV...

Skidanje 5 el. log periodika po jakom jugu, ima i video...Nezaboravno...

Ajde, bilo je i propusta, ja sam bio valjda jedini naivac bez laptopa, to je došlo na naplatu danas kod sam se natipkao, i, još veći naivac, nisam ponio papagaja, trebalo je njakati i njakati kad se probalo 21 i 28...

Ma, ljudi, pustimo priču, ajmo ponovo...

Pozz Dado
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2MF

Je, ajmo Dado. Samo treba prvo ipak naći sponzora da pomogne oko onoga najtežega!

No kako je zapeklo, mislim da bi bilo prevruće, uspjeli smo dobiti najoptimalnije meteorološke  uvjete.

Rekao sam ti ja , manje  pričaj, manje češ tipkati kasnije  ....hi ! Ja statistiku nisam gledao još, no sigurno da si "jaći"  na ssb-u ! No logove sam odaslao, sada  slijede karte!
73,  Franjo

9A6AA

Citat: 9A3TA  u 23. Svibanj 2009, 21:57:59
...

Ma, ljudi, pustimo priču, ajmo ponovo...

...

Pa da se hvališ novim QSL-kama.  ;)

A što bi tek rekao da si izigravao spidermana okolo?

73

9A6AA
"DX never sleeps..."