• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Na Palagružu

Autor 9A6AA, 27. Siječanj 2009, 11:29:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

A šta je pijat, jel to nešto slično pijavici, ima li veze sa krvi.

73         de           9A7WA

9A3VV

Da, ima veze s krvi ako te zgodi u glavu ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A7YY

9A7WA

E tu ću ja ovu godinu, ako Obama sa Brača odobri, koju lučku
  moram pitat  za tu IOCU i kako do nje, trebam barku i jednog barbu
  koji nije previše popio, a za ostalo lako, pijavicu u Jadranu nikad vidio
  ali jesam u BY, VS6, YB, VK, ZL, 9V, JA itd.

73          de            9A7WA

9A9L

Mogao si i u 9A .  Dva puta po mojim antenama.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7WA

Ama ravan je taj pijat ko da su ga klesali kameni majstori sa Brača,
  ili oni iz I landa Marina di Carrara, ali zaključak previše je ravan i po slici
  izgleda nije daleko od kopna.

73          de            9A7WA

9A3VV

73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A7YY

za .

Bio sam zaveden, časna pionirska.  ;)

9A6AA

Citat: 9a6c  u 29. Siječanj 2009, 20:37:41
...Dao bih ja njima da čiste svaki svoj pijat i ne bi bilo problema... Ili papirne pa ih na kraju zapališ...

Gogo nemoj tako. Da si malo bolje pročitao pravila i ciljeve IOCA Grupe onda takvu stvar ne bi predlagao. ("...razvijanje ekološke svijesti i potrebe za zaštitom okoliša na hrvatskim otocima;...").
Evo, ekološka sekcija, odnosno mladež naše IOCA Grupe, čisti otpatke na Maloj Palagruži, CI-461 (2003. godine):

Tu, na Maloj Palagruži imali smo i bliski susret s ugroženom vrstom, tzv., "morskim čovikom". Onako, k'o od majke rođen...

Nadam se da se stanje s zbrinjavanjem otpada koji generiraju svjetioničari na Veloj Palagruži, barem malo popravila od naše zadnje posjete...

I za kraj, još jednom da se upoznate s dijelom Prve radioamaterske expedicije na palagrušku Galijulu (CI-462), najjužniju čvrstu točku. Jesam li rekao i da je to do sada i jedina ekspedicija na Galijulu? Nisam? Onda kažem.

A ljudi moji koji pusti gofi se tamo igraju u pličini! Pogledajte malo bolje tamo straga...

Inače, javilo se dosta zainteresiranih tako da bih dio mogao i posuditi (transfer se plaća...), a natječaj se privremeno zatvara (dok ne daju lovu).

73

"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat 9A6AA:
Jesam li rekao i da je to do sada i jedina ekspedicija na Galijulu? Nisam? Onda kažem.

Wrong.

22.08.2008. 9A/IZ7ATN/P Simon i 9A/IZ0CKJ/P Alessio su radili sa Galijule CI-461.

9A6C

JA sam radikalan. Ako možeš pušit. onda možeš zapalit i pijat od karte s kostima od gofa inda još jedan put guštaš. soim ako prefmetna ribica nije bila iz zamrzivaća, ako što se.. brjek...brejk....Kpđšsssssssdšr....jrc...krc...

:P
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 30. Siječanj 2009, 01:37:46
..
Wrong.

22.08.2008. 9A/IZ7ATN/P Simon i 9A/IZ0CKJ/P Alessio su radili sa Galijule CI-461.

Wrong.

Radili su s Galijule, CI-462.

"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat: 9A6AA  u 30. Siječanj 2009, 10:18:59

Wrong.

Citat:Citat 9A6AA:
Jesam li rekao i da je to do sada i jedina ekspedicija na Galijulu? Nisam? Onda kažem

Pa dogovori se više sam sa sobom. Jesu ili nisu?  ;)

9A6AA

Citat: 9A6AA  u 30. Siječanj 2009, 10:18:59

Wrong.

Gledajući vremenski slijed napisanoga, ovo je bilo zadnje. Pa ti zaključi.
"DX never sleeps..."

9A6AA

Evo, ovako izgleda raspored otoka, otočića i hridi palagruške skupine. CI brojeve imaju Vela i Mala Palagruža (i Galijula, koja ovdje nije prikazana jer se nalazi oko 3 Nm jugoistočno od Palagruže).

Pokušati ćemo aktivirati i KAMIK OD TRAMUNTANE, ako do 9. svibnja 2009. dobije IOCA broj.

"DX never sleeps..."