• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Na Palagružu

Autor 9A6AA, 27. Siječanj 2009, 11:29:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Citat: 9A6AA  u 05. Srpanj 2009, 11:37:44
Isto tako, odgovorio sam na sve izravno primljene zahtjeve za veze s otocima palagruške skupine (9A0CI/p i 9A6AA/p).

Pozdrav s Lošinja.

9A6AA

Kome je posla, tome je i došlo. A da je posla svima , laže. Ja sam najbolji živi dokaz. Ali, pošto nije prvi, nego n-ti put, ne uzbuđujemo se. Samo, nadopisujemo Etiku...

Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Rekao sam "na sve izravno primljene zahtjeve", a to znači onima koji su u logu.

Ti nisu u logu, pa se to ne odnosi na tebe. Trudim se pronaći te - ali ne ide... Morati ćeš se više potruditi drugi puta...

Emir, 9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Na zadovoljstvo Bokija, 9A3KB, i Franje, 9A2MF, prije par dana dostavio sam im QSL-ke za veze tijekom zajedničke ekspedicije na Palagružu i okolne otočiće i hridi.

Istra je tako blizu a tako daleko od Lošinja...

9A6AA/p
"DX never sleeps..."

9A6AA

Dozvoljavam da prošlom postu nedostaju neke potankosti te da nije potpuno jasan.

Ako ga uz to čitaju oni "izgubljeni u vremenu i prostoru" a još su i pod udarom Bračkog zvizdana, konfuzija je potpuna... Tada oni zaključuju da ja "falim sam sebe kako sam nekima poslao QSL karte sa zadnje ekspedicije na Palagružu i oko nje". Posebni biser takvih je i to da bi to trebao biti moje "vlastito priznanje, uz sijaset dokaza, ..." temeljem čega bi IOCA HQ i IO, trebao nešto zaključiti, poduzeti... :-)

Dakle:
U tom postu obavještavam zainteresirane da su Bokiju, 9A3KB, i Franji, 9A2MF, članovima naše, zajedničke ekspedicije "Palagruža 2009", dostavljene NJIHOVE prazne QSL-ke kojima će ONI potvrđivati SVOJE veze učinjene s Palagruže i susjednih otočića, i hridi.

Capisci?

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A2MF

Re: IOCA bombastične najave
by 9A2JG on 23 Aug 2009, 10:28

Eno ti Emir na HRS forumu fali sam sebe kako je nekima poslao QSL karte sa zadnje ekspedicije na Palagružu i oko nje.
Ako IOCA HQ i IO nije dovoljno njegovo vlastito priznanje, uz sijaset dokaza, šta im onda treba.
Blaženi oni koji povjerovaše, a ne vidješe...

Koki 9A2JG

Koki nisam mislio nikada da ću ti replicirati, ali ovaj puta  ti stvarno treba objasniti dodatno......

Spremali smo se kod Emira na Lošinj da preuzmemo karte iz ZAJEDNIĆKOG TISKA,  ljeto prolazi nismo stigli do tamo pa on poslao na adrese. On je to tako i napisao, ako je i nedostajala koja rijeć pa nisi shvatio, ne moraš ga odmah napadati i pozivati tijela HRSa! Onda se čudiš kada ti replicira, tko ne bi!  Mi smo sretni  da ćemo sada moći odgovarati na učinjene veze sa Palagruže.
Ti znaš da si od mene dobio kartu za svaki prvi band, vrstu rada, otok  pa ćeš i sada, naravno ako si me radio!  Ako znaš da ti 9A0CI  neće biti isporućena, a kako se zna ide preko DE0MST, zašto gubiš energiju da ga i radiš svaki puta!? 

Franjo, 9A2MF

9A6C

Momci...

Mislim da nema puno smisla odgovarati na nešto napisano van ovog foruma i da je najbolja taktika kao i uvijek - don't feed the troll, jer taj ima apetita za petoricu...sam sebi posta, sebi odgovara, sa sobom polemizira, sam sebe analizira i kao i obično, koristi svoje vlastite izjave da bi sam sebi ugodio i prisnažio ono što je sam rekao. Da ne zaboravim i citate samog sebe.

Vi znate što je s qsl kartama i kud ćete s njima pa što vas briga što selo priča? A valjda i u IO HRS sjede ljudi s dva razreda škole koji će se znati nositi s možebitnom (iako, prije nikadmožnom) prijavom iliti izvješćem, u čemu vječni nezadovoljnici imaju skoro pa 30-godišnje iskustvo, pače bi se moglo reći da su pioniri te discipline u našem Savezu. Počne se s izviješćem o neodržanim vezama, nastavi s neposlanim kartama za veze koje nisu u dnevniku i tako dalje...

Svako daljnje rastezanje mrtve mačke samo lagodi tuđe pažnje gladnima pa u tom smislu 8)...

Koji put je veći gušt ne napisat, nego napisat, samo šta nikad nećeš znat koliko druga strana pati, ali šta se može, svo zlo u tome...

NHF

GG

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6R

Franjo nemaš razloga ni rezona braniti Emira Mahmutovića jer on ni meni dan danas NIJE POTVRDIO neke otoke.Kartu za otok Bijelac mi je pače ovdje javno pred svima obečao ali ništa od toga.Nebi se reklo da drži do svoje riječi.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AA

Reni,

Što ti to treba? Toliko imam imenjaka u HRS-u da je važno navesti i prezime?

Kao što sam rekao - kartu sam ti kanio poslati. Ovdje na Lošinju nemam printer pa to nisam (od obećanja) do danas mogao učiniti.

No, nakon ovakvog obraćanja razmišljam da sam se možda ipak zaletio s obećanjem.

Živ ti meni bio i puno otoka aktivir'o. Možda tako i potvrdiš nešto od onoga što nisi dobio od mene. A i Bijelac ti nije daleko... Ti si barem "čovik od mora"...

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A6AA

Iako je od ekspedicije na Palagružu proteklo preko 7 mjeseci, uvijek se s radošću prisjećamo svakog trenutka provedenoga na tome biseru našega Jadrana.

U želji da i ostalima približimo barem djelić naše ekspedicije, stavili smo na YouTube 15 zanimljivih filmića složenih po pojedinim temama (putovanje, oprema, hrana, operatori,...). Materijale je snimio Fred, OE5BAL, a kao jedna cjelina nalaze se na prigodnom DVD-u. Ove filmiće, uz Fredovu suglasnost, obradio je Franjo, 9A2MF, a na YouTube stavio Emir, 9A6AA.

Kako bih vam olakšali pronalazak svih uradaka, evo linkova na prva četiri:

1_Palagruza_2009_departure  -  www.youtube.com/watch?v=hsBtwgu1tRE

Edit:
Ipak, ovakav prikaz svih uradaka je bolji:

http://www.youtube.com/user/9a6aa#g/u

73

9A6AA
"DX never sleeps..."