• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Palagružo ljubavi moja I

Autor 9A7WA, 23. Prosinac 2008, 20:15:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

9A3AG, jel ti možeš trpiti uvrede ove, ja ne mogu,  što sam ja
   rekao a što nije točno, ili ja griješim, molim odgovor ??????????

73     de      9A7WA

9A8DU

;) Emire,bolan ti zatvori temu,ja ti samo htio prenjeti pozdrave od mog jarana 9A2DG.73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7WA

Neće Vam ni zatvaranje tema pomoći pred istinom.

73    de   9A7WA

9A4DB

Ponasa se.....
Ka da mu je Palagruza cacina

vec vidjeno

9A6R

Đani nisu mu korjeni škojarski,GARANT ali pustite PUM-i da napiše par riječi i on plaća članarinu kao i mi.Nisam za to da se sirovo vrijeđamo kao u njegovom postu.Nije lipo za čitati ljudima,valjda je to OK?

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

Ima li još netko osim Leona,  na moj račun, jedinstvena prilika.
   Ide direct na moj račun.l Podatke molim.

73    de    9A7WA

9A7WA

Zar još 9A6AA može  biti među nama, što je previše, previše je, bezobrazan je.

9A7WA jasno i glasno

Sad ste Vi na potezu

9A7WA

Tu je nekada bio post.        9A7WA

9A2D

Citat: 9A7WA  u 24. Prosinac 2008, 00:02:14

A znate li da je 9A2D krao od svog kluba, i sve što ima može zahvaliti
          svom klubu, u kojem je nažalost i 9A2HA kojeg isti iskorištava, znanje
    nije u pitanju , to se zna, Samac je danas i bog dao što duže. al za kefu
    još malo, vrijeme ističe.

73  de   9A7WA

A ti si očito od malih nogu krao alkohol. Mirko, ovo ti je zadnja opomena da ne lupaš, meni nije teško doći do tebe pa da mi nasamo objasniš ove riječi. Prestani lokati pa će ti svijet možda malo ljepše izgledati. Pogledaj kakve gluposti pišeš. A napišeš li još jednu u ovom stilu, vidimo se. Pripremi si litricu.

Molim moderatora da poduzme odgovarajuće mjere .

73 de 9a2d

9A8DU

:D Pozdrav,Vlado pošteni prepošteni kakav sam i sam!
jučer sam antenu zategao,objesila se,sada trenutno od ranog jutra slavim,častim se Šljivovicom,i evo u opuštenom stanju lupkam po tipkovnici ovoj radio amaterskoj,
čekam susjedu da me pozove na kavu,evo stigla je i pada kritika zbog radi ispijanja ŠLJIVOVOCE,ko veli pretjeraću pa da nebi lupao bedastoće.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Kad su se svi raspisali o Palagruži, onda ja neću ni spominjat da su vrijedni momci iz 9A1AKL bili tamo prije njih svih.

Mir i dobro Mirko. Uzdravlje!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,predsjedniče,nazdravlje sa jednom šljivovicom,mene veseli da sam vidio moje ESEKERE na video zapisu,neke od njih u to vrijeme nisam ni ti poznavao,
prepoznao sam 9A2OM,9A2DG,9A2CY,njih sam i tada poznavao,ne kao radio amatere.ljepi pozdrav
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2FW

To je bila najbolja i najveća ekspedicija na Palagružu.Ljepo se potsjetiti na te dane.Vedrana(9a2yl) i ja smo također bili sa ekipom Osijek-Korčula.
   Mislim da je ipak CBM bio prije AKL-a na Palagruži (možda se varam).

73, Nikola, 9a2fw.

9A6C

NIkola ne varaš se. To je bilo 1984 i mislim da su sudionici bili 9A2AA, 9A2RG, 9A2TW, 9A2ZZ i YU2RO (nikad 9A...). Ne sjećam se pozivnog znaka, onako iz glave mislim da je bio 4N2P...

Zvali su i mene, ali meni je u JRM bilo toliko lijepo da mi se nije išlo - da stvar bude bolje u po bijela dana zove me kurir hitno u komandu bataljuna, zovu iz Splita... I komandanat bataljuna i čete me nagovaraju da idem (oba amateri), odsustvo nije problem (bilo ga ukupno 30 dana NO), ali tko bi pametan zamijenio kasarnu KARLO ROJC za deset dana Palagruže ;D

U to doba mi je bilo zanimljivije što prije zaboraviti Pulu, a za palaružu, kao, uvijek ima vremena... Malo morgen.

GG

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JG

U pravu si Nikola, ali ne kao 9A. Poz. oznaka je bila YT2P, kolovoz 1984.

Sve najbolje,

Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske