• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Palagružo ljubavi moja I

Autor 9A7WA, 23. Prosinac 2008, 20:15:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Citat: 9a4qv  u 26. Prosinac 2008, 09:40:53

Šta niti jedan od ukupno četiri?

Nemoj tako Adame, ipak su ti to susidi.  ;)

S5 ima ukupno 43 lanterne i lučka svjetla od toga čak 7 za ARLHS.

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 26. Prosinac 2008, 09:47:54

cili Brač pod jedan WLH broj, nema veze.

A šta se ne vežeš uz "kršteniju" listu?

ARLHs ima 6 referenci na Braču s tim da je neko nadobudan prijavio lanternu
Sveti Nikola pod dvi refence (209 i 165) SIC.

9A6R

Branko reci nam jesu li te 43 slovenske vezane u seriju ili paralelno? ;D

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4GL

Čini mi se da ovakve rasprave više govore o Vama samima, a najmanje o Palagruži. Ja očekivao nešto o Palagruži, a ono sve šta vam dobro ide.

O čemu vi pričate:

1. KV aktivnosti ?
2. DX ekspedicije ?
3. Palagruži ?

Moderator ?
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Da si čovik, prvo bi reka : Judi, sritno van! Ovako, prvo , pa - kritika ! Ljudi pišu RA teme, kako in muza nalaže. Ko je tebi kriv šta te to ne interesira ?
I, ne diraj mi moderatora, on je danas kod našega Štefa.

73, Koki 9A2JG

P.S. Podrazumijeva se da i Tebi i Tvojima želimo sve najbolje.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4QV

;D ;D

Ma krivo ste me shvatili  ;D
Istina, ne znam kako je definiran LIGHTHOUSE tako da ne znam sta bi to moglo biti a sto ne...

Ja se samo referiram na http://www.unc.edu/~rowlett/lighthouse/svn.htm
A po ARLS Word list of lights, nasi susjedi imaju 21 svetlo, zato je kriterij malo zbunjujuć.

Ali kako mu ime i govori Light House nije bandera sa svjetlom nego nešto drugo.
Ako isčupam negdje iz prašine Admiralty list of lights, bit će svega  ;D

Pozdrav i evo samo da iskopam jos nevidjene slike Palagruže (from the air) negdje sam to zametnuo u računalu...

QV

9A2JG

Evo, ja posluša Branka, i iša na "kršteniju" listu http://www.trabas.de/html/crowest.html , kad tamo, "still missing picture" za oznaku E2888.
Nije valjda da je još zabranjeno slikavanje?
More bit da je zabranjeno i štampavat QSL-ke, jer Ivo 2GF, još čeka odgovor od zadnje austrijske ekspedicije na Goli otok.

73, Koki 9A2JG

9A2MF

Palagruža, kao otok, pa svjetionik već dugo interesantan  u HAM  svijetu, a  mi pišemo o svjetionicima, aktivnostima na njima pa mislim da nismo  off topic !
Citat:Franjo, ja držim u rukama Tvoju QSL-ku iz 84' (YU2SBF) di je ka QTH prekriženo Porer
Da, nepotrošene karte  sa #Porera#  sam slao i kasnije sa mojih ostalih svjetionika, tako sam na njima samo ispravljao QTH !
S5  kolege  rade svaki ILLWikend (3-i vikend u kolovozu) sa svojih svjetionika pa  tko želi da to potvrdi, neka onda radi! Karte šalju redovno!
Ako ARLHS prizna svaku  bovu, moram im ja onda predložiti i novi lućki svjetinik (!!??)  u Savudriji. Tako bi bio interesantniji  jer su me svi već odradili godinama radeći samo sa ovoga (pravoga) svjetionika sa njegovom referencom .
  Uživajte  i dalje  u blagdanima !
  73 , Franjo

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 26. Prosinac 2008, 10:45:06Da si čovik, prvo bi reka...

Koki, jesi ti zooloog ili antropolog ? Ili samo logičar ? Da ti ne primjenjuješ više znanstvenih disciplina u donošenju suda ?

Citat: 9A2JG  u 26. Prosinac 2008, 10:45:06Ljudi pišu RA teme, kako in muza nalaže.

Muza sigurno nikome nije naložila da pod krinkom RA teme piše o politici. Molim ne vrijeđati muze, niti jedna nije nadahnjivala političare.

Citat: 9A2JG  u 26. Prosinac 2008, 10:45:06P.S. Podrazumijeva se da i Tebi i Tvojima želimo sve najbolje.

Hvala, također i tebi i tvojima, iako za to postoji drugi topik.

73 de Tihomir, 9a4gl

P.S. Franjo, moja kritika se definitivno nije odnosila na tebe. Političari su se već javili u obranu svojih ideja, napadom.
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Definitivno ću morat skupit sve svoje QSL-ke sa i oko Savudrije, i poslat Komisiji... Zna Tihomir kojoj.
Eto, nas tri - četiri proglasija političarima. Ja ti u svoje ime zahvaljujem, a virujen da će i Adam, i Branko, i Reni, to su sve kulturni ljudi.
Nego, ne vidin te na IOCA HR, na DXCC, na WPX, na RR listi, na čemu si ?
Daj nan do znanja, kako bismo nježno zaobilazili teme koje te uzbuđuju.

Franjo, ti si jedan od rijetkih koji je posla QSL-ku za svaku vezu, i , nije zgorega, u ovoj poplavi sumnjivih vrijednosti, to i javno istaknuti, i pohvaliti.
A što se tiče prekriženja, šala mala, pa moji su susjedi koristili još tri - četiri godine poslije MIS-a 79, one tipske karte...
Jednome je štampadur nedavno štampa CROTIA, umisto CROATIA, isto ih je on uzeja, govori : Ovo mi je za u Rvasku, oni neće zamirit.
Nećemo naglašavat da je sa Brača...

Lijepih želja nikad dosta, zdravo Vam bilo,
Koki 9A2JG

9A7WA

Ovaj sa maskom još ima zraka na forumu. Vidim radi se o jako
  pametnom čovjeku, samo što ga nitko ne sluša.

73     de    9A7WA

9A6R

Ima bit da su se sve barokomore u 9A pokvarile... ;D
Ja znam di je Slovenac ispustija one dvi boce kisika kraj Visa.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

I ja znan di su boce završile, ali di je gof? A i oni Djani je spadalo, na topicu za čestitanja stavija motiv sa Petera, nije triba...

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Ma to ja samo da mi pobocnik Branko napise koja je to IOTA ref  ;D

9A8A

Citat: 9A2JG  u 26. Prosinac 2008, 08:54:23

P.S. Posebne čestitke svim Stjepanima, Stipama ,Štefovima i Šteficama.

Hvala Koki !

Za ovu čestitku častim prvom prilikom kad se vidimo !

73's Mark (Stjepan Đurin)