Slažem se sa 9A6NDD .Zadnji postovi foruma moraju biti na naslovnoj stranici.
Zadnje što imamo na tu temu je ovdje:
http://www.hamradio.hr/download/ZAPISNIK_IO_3_2015.pdf.
Probajmo to gledat ovako: na naslovnici dnevnog tiska nije sažetak svega što je unutra, već samo par stvari koje drže fokus čitatelja; to je ideja i ovdje. Ipak, ako se donese odluka da se to vrati na naslovnicu, nać ćemo mjesto i za to.
Ja mislim da bi dio foruma, koji se tiče rada HRS-a, trebao biti vidljiv samo članovima HRS-a.
Platio sam članarinu 15. siječnja 2017., dakle pristup tom dijelu foruma mogu imati do
14. siječnja 2018. Ponovni pristup tek kad platim članarinu za iduću godinu.
Ovo je početak jedne druge priče:
- najprije treba imat sređenu (ažurnu) bazu radioamatera koji su (za sad još uvijek) preko radioklubova platili svoj članski doprinos HRS-u - ovo je nešto na čemu savez trenutno radi, a paralelno se priprema i web aplikacija
- zatim treba napraviti dio na forumu kojemu će imati pristup samo oni iz gornje točke - tehnički nije problem, ali prije toga treba donijeti par pravila s kojima će se svi složiti (dali se gleda godinu dana od uplate, dali se gleda godina za uplatu, dali postoje "grace period" i slično)
S tehničke strane: razmišlja se o tome, ide se prema tome, ali je proces dosta spor. Uz malo strpljenja, vjerujem da ćemo i to posložiti.
Marko, 9A8MM