• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

PIC za 9A smart keyer

Autor 9A9DR, 27. Prosinac 2010, 22:25:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

S53KP

Pozdrav vsem!
Upam, da me boste razumeli, kljub temu da pišem v SLO jeziku. Resnično sem iskal nadomestilo za moj odsluženi keyer. Ko sem v HRS glasilo prebral članek o tem keyeru sem se odločil, da bo to nadomestilo za moj, ki mi je začel lepiti črte.
Ker sva z Damirom 9a3vv blizu, sem ga enkrat obiskal in resnično mi je odstopil ploščico, ko sem to zlotal sem rabil PIC. Vspostavil sem kontakt z Mic-om in takoj tudi dobil PIC, tako da moj keyer lepo dela. Meni osebno ne pomeni nič ali stane PIC 10 ali 20 EUR, če nekaj želim imeti ne vprašam za ceno.

Damir je lepo napisal, da bi distribucijo za 9a opravil on, jaz pa za SLO. Verjamite mi, da jaz ne bom pri tem nič dobil, Damir pa tudi , da ne bo pomote.
Res pa ne bom tudi Mic-u nasprotoval ali neverjel, da je toliko dal za PIC.  Zato ne biti jezni, ker sem pač se vpletel v to zadevo lahko bi rekel jaz PIC imam in me briga za druge, pa sem razmišljal, da tudi ga še kdo rabi. Če ga tako lahko dobi pa ni pomembno ali preko Slovenije, Makedonije... samo da ga dobi. O ceni pa jaz ne morem odločati.

Lep pozdrav vsem!
S53KP - Maks

9A5CW

Btw,
čekam kulminaciju i konačni rasplet događaja,
  http://www.youtube.com/watch?v=lVN3qUC1QVk

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A3IH

9A3VV

Evo, danas mi se javio Mic, PIC-eva ima, samo da sada konačno utvrdimo tko je ostao a tko odustao pa vas lijepo molim da mi na pp ili SMS-om na (091) 546-7040 potvrdite ako i dalje ostajete zainteresirani za programirani PIC po cijeni od 100 kuna po komadu plus poštarina koja ne smije preći 10 kuna po pošiljci (preporučena pošiljka).

Prema mojoj evidenciji zainteresirani su bili (nadam se i ostali):

9A2ZH, Franjo      2 kom.
9A6NA, Ivica         1 kom.
9A2SW, Valter       1 kom.
9A3IH, Dragan      2 kom.
9A2LG, Branko      1 kom.
9A3MN, Zlatko       1 kom.
9A3VV, t.j. ja          2 kom.

Vita jela zelen bor molim brzi odgovor ;D

Popis zaključen, Mic obaviješten, sada se čekaju PIC-evi. Vjerujem da ćemo u narednih par dana to završiti i da će PIC-evi biti na odredištima.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A3MN

pozdrav!

poslao sam ti poruku (narudžba)

73! Zlaja 9A3MN

9A3VV

Poruka pročitana i odgovoreno.
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2ZH

Hej Damire..!
Ako nije proslo na privatne .... onda cu ponoviti
   - Ostajem pri naruđbi
            73 franjo 2zh

9A3VV

Franjo, na vrhu si popisa, boldano, odnosno potvrđeno. Čeka se odgovor od 9A3BIM i 9A6NA pa da Micu javim broj PIC-eva.
73 Damir 9A3VV

9A3MN

možeš li javiti ovdje kad ti PIC-evi budu stigli, pa da onda uplaćujemo?

pozdrav i hvala ti na trudu!

73! Zlaja 9A3MN

9A3VV

Može Zlajo, nema problema mada su neke uplate već stigle. Ako nema dodatnih kandidata ja večeras zaključujem listu i Micu šaljem točan broj PIC-eva. Kada PIC-evi stignu odmah ih proslijeđujem na odredišta, kuverte su već spremne!
73 Damir 9A3VV

9A3BIM

Ja sam se nedavno javio Maksu (kome sam se bio javio i za PIC) s porukom da odustajem od narudžbe zbog autorovog ignoriranja foruma/mailova i mutnje oko cijene.

73 Mirko

9A3VV

OK Mirko, riješeno! Mislim da ima drugi kandidat za taj PIC ;)
73 Damir 9A3VV

9A3VV

9A2ZH, Franjo
9A6NA, Ivica
9A2SW, Valter
9A3IH, Dragan
9A2LG, Branko
9A3MN, Zlatko

Molim kolege s popisa da zavire u svoje privatne poruke. :)
73 Damir 9A3VV

9A3MN

uplatio jučer...
provjeri poruke

73! Zlaja 9A3MN

9A3MN

(za Dragana 9A3IH)

poslao sam ti privatnu poruku...

73! Zlaja 9A3MN