• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

PIC za 9A smart keyer

Autor 9A9DR, 27. Prosinac 2010, 22:25:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MN

do kada je rok za prijavu za PIC???

ja sam narucio kod Dubravka 9A9DR jos 18.04.2011, ali za sada nista, pa cekam odgovor od njega moze li isporuciti PIC

ako Dubravko ne bude mogao, onda bih i ja narucio jedan PIC od 9A3VV (za sada cekam da mi se prvo 9A9DR javi...)

73! Zlaja 9A3MN

9A3VV

Ja sam nedavno kontaktirao Dubravka ali on nije uspijevao uspostaviti kontakt s Micom 9A5ANB. Uspio je Maks S53KP kojem je Mic obećao isprogramirati PIC-ova koliko treba. Ja samo vršim distribuciju za 9A jer sam tako dogovorio s Maksom kojem će Mic poslati isprogramirane PIC-ove. Zato se ti putem pp obrati Maksu jer je on nositelj cijele aktivnosti pa ćeš biti upisan na listu. Uvjete znaš: cijena za 9A je ostala ista, t.j. 70 kn po PIC-u plus poštarina. Način plaćanja ću javiti e-mailom ili na pp svima iz 9A koji budu na listi u trenutku kada od Maksa preuzmem PIC-ove. Do tada nikakva plaćanja ne dolaze u obzir jer ja ne znam kada će PIC-ovi stići.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

S53KP

Moj elektronc že veselo tipka. Slika zaspajkanega tasterja, kateri je preizkušen in vse deluje OK. Na sliki se ne vidi, to je elektronc 9A SMART keyer od Mica, da se razume.

9A3MN

(za Damira 9A3VV)

stavite i mene na listu za PIC

73! Zlaja 9A3MN

9A2JG

Citat: S53KP  u 23. Ožujak 2012, 07:50:43
Moj elektronc že veselo tipka. Slika zaspajkanega tasterja, kateri je preizkušen in vse deluje OK.

I moj, već 11 godina, zahvaljujući autoru, Mic-u, koji nije samo programirao IC, nego i pomagao savjetima, i praksom. Dan danas je uvijek spreman pomoći, te ga ovim putem želim javno pohvaliti.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3MN

evo ga skoro i kraj mjeseca...

kakvo je stanje za naručivanje PIC za 9A smart keyer???

poslao sam privatnu poruku Maksu da me stavi na listu

73! Zlaja 9A3MN

9A3VV

Pitao sam Maksa u kojoj je to fazi i kaže da čeka PIC-eve od Mica. Ti si kod mene na popisu pošto ću ja od Maksa preuzeti PIC-eve za HR amatere pa ih distribuirati. Čim stignu do Maksa, ja idem po njih i svima koji su na listi šaljem PP sa podacima za plaćanje. Čim se uplata pojavi na mom tekućem računu PIC(evi) kreće(u) na odredište.
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A3VV

Ipak se kreće... ;) Mic je, kako mi Maks reče danas, nabavio PIC-ove, treba ih isprogramirati i poslati meni radi dalje distribucije. Još malo strpljenja...;)
73 Damir 9A3VV

S53KP

Pozdrav svima!

Danas sam primio slijedeču poruku od MIC-a:

Maks,

Upravo sam dobio cijenu od dobavljača. Cijena je znatno viša nego što sam ja kupovao prije dvije godine. Opravdavaju to sa porastom dolara i povećanjem pdv-a. Tako da će cijena za ovu isporuku morati biti 100 kn ili 13 Eura za jedan PIC.

Znam da to sada stvara probleme jer ćeš morati ponovno pitati kupce da li pristaju na novu cijenu. Molim te javi mi koliko će se zbog ove neugodnosti promjeniti količina za isporuku.

Ispričavam se Maks što je tako ispalo.

Srdačan pozdrav i hvala na razumijevanju.
--------------------
Mic

Sada me interesuje jeste i dalji svi zainteresirani za PIC obzirom, da je bilo prije 70kn ili 10 EUR.

Još jednom potvrdite da nebi posle bilo da neko nije znao.

Pozdrav svima.

Maks

9A3IH

Srdačan pozdrav !

Neću komentirati cijenu ni Micovog dobavljača , samo ću postaviti pitanje dali Mic može programirati moje PIC-ove i kolika je cijena te usluge ??

Dragan , 9A3IH

9A3VV

A ja sam shvatio da si rekao kako ih je već nabavio :-[ I nisi mi spomenuo ove nove momente ??? Dakle, molim sljedeće kolege da hitno jave, Maksu ili meni, na e-mail ili na p.p., ostaju li zainteresirani za PIC-ove po novoj cijeni i količinu:

9A2LG, Branko (2 kom.)
9A2SW, Valter (1 kom.)
9A2ZH, Franjo (2 kom.)
9A3BIM, Mirko (1 kom.)
9A3IH, Dragan (2 kom.)
9A3MN, Zlatko (1 kom.)
9A3VV, Damir, t.j. ja (naručio sam dva ali ću se jednoga odreći pa ako je netko zainteresiran...)
9A6NA, Ivica (1 kom.)
9A7WA, Mirko (1 kom.)

Dakle, za sada je naručeno 13 PIC-ova za HR operatore.

Dragane, odgovor na tvoje pitanje prepuštam Maksu jer je on u kontaktu s Micom. Da se ne bi dalje igrali pokvarenih telefona... :-X
73 Damir 9A3VV

9A3IH

Još jedna dopuna ,. Ako je MIC spreman programirati sve čipove , ja se obavezujem da ih dobavim za sve po cijeni koja ne prelazi 5 Eura .

Pozdrav

9A3IH

9A3MN

ostajem pri narudzbi...

73! Zlaja 9A3MN

9A2SW

I ja ostajem pri narudzbi za 1 kom.
Pozdrav svima
Valter, 9a2sw

9A3BIM

Sve bi bilo odavna riješeno da autor ustupi software na svojim web stranicama...