• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

PIC za 9A smart keyer

Autor 9A9DR, 27. Prosinac 2010, 22:25:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9DR

Poštovani prijatelji,

raduje me da je takva potražnja za PIC-om, srcem 9A smart keyera od našeg Mica, 9A5ANB. Očito je riječ o uspjeloj domaćoj samogradnji.

Obavještavam Vas da sam dosad poslao svih 12 isprogramiranih PIC-eva, koje mi je povjerio Mic, diljem naše zemlje. Jučer sam razgovarao s Micem i on će nabaviti još nekoliko PIC-eva i isprogramirati ih u narednim danima. Čim on to obavi, ja ih šaljem. Zasad su na "listi čekanja" za novu seriju Zlatko, Branko, Koki i Valter. Zainteresirani se još uvijek mogu javiti mailom pa ćemo u jednom danu poslati sve pošiljke (što će mi olakšati zadaću, nahodao se do pošte i natrag, hi).
Cijena i uvjeti su ostali isti, pokrivaju se samo čisti troškovi, a druženje s Vama i lijepe riječi tijekom ostvarenih kontakata su nam najbolja nagrada za uloženi trud.

Svima lijepi pozdravi, s poštovanjem,

Dubravko, 9A9DR

S53KP

Dubravko pozdrav!
Nadam se, da sam sada našao pravi kontakt. O čemu se radi. Na vašoj stranici interneta sam našao elektronski keyer, koji se mi jako svidja a pošteno rečeno moj me je več odlužio preko 20 godina pa tako da mi je krepao.

Naravno interesirao bi me PIC i ako ima več PCB toliko bi bilo bolje, da ne pravim jedno pličicu. Vjerovatno je nešto više o tome napisano tako da bi molio za bilo kakvu nadaljnu informaciju. Vjeruj da način plačila nije nikakv problem!

Moj e-mail; s53kp@fpp.hamradio.si

Puno se zahvaljujem za odgovor.

Maks, s53kp

S53KP

Pozdravljeni!

Nevem kaj se to dogaja, da nihče ne odgovarja na e-maile??

Je komu to kaj poznano?

Kdo zna povedati, kako bi prišel do PIC-a za ta keyer?

Lep pozdrav, s53kp

9A2GA

Maks pozdrav,

poruku sam ti poslao na e-mail.  Javi se Dubravku 9A9DR.
On je bio zadnji koji ih je imao.
Možeš i ovdje via PM/e-mail.

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A3BIM

Poslao sam i ja neki dan ANB-u mail ali bez odgovora. I meni bi trebao jedan PIC za keyer.

73 Mirko

9A3VV

Citat: S53KP  u 10. Veljača 2012, 14:29:36
Pozdravljeni!

Nevem kaj se to dogaja, da nihče ne odgovarja na e-maile??

Je komu to kaj poznano?

Kdo zna povedati, kako bi prišel do PIC-a za ta keyer?

Lep pozdrav, s53kp
Pa ja sam ti odmah poslao PP i ponudio besplatno jednu pločicu, profi rađenu, izbušenu, samo da mi pošalješ adresu ali mi nisi odgovorio. Vidi moju email adresu na qrz.com i pošalji mi  svoju adresu. Za PIC ti nažalost ne mogu pomoći.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2ZH

Pozdrav Dubravko ... ako nije kasno stavi i mena na listu cekanja kod mene projekt stoji zgotovljen cekajuci srce da prokuca (cak 2 prjekta)
73 Franjo 2zh

S53KP

Pozdrav vsem!

Vspostavil sem kontakt s Mic-em, kateri mi zagotavlja da dobim sprogramiranih picev kolikor želim.

Zanima me koliko je še interesentov za PIC.

Za Hrvatsku bo pice dostavil Damir 9A3VV, za Slovenijo jaz S53KP. Zaradi števila zbiram naročila. Mic pravi, da je PIC 70 kn ali 10 EUR plus poštni stroški. Najboljše je da kar na forumu zberemo naročila do konca meseca marca.

Lep pozdrav, Maks s53kp

2 kom 9a2zh
2 kom 9a3vv
1 kom 9a3bim
1 kom s51uj
1 kom s50wa
1 kom s55wt
1 kom Mirkatmir
2 kom Audiox
1 kom 9A6NA
1 kom 9A2SW
2 kom 9A3IH
2 kom 9A2LG
1 kom 9A7WA
1 kom S59X
1 kom S52GG
1 kom S51HU
1 kom 9A3MN
1 kom S57RX
===========
skupaj 23 kom

28.3.2012

Počekamo još malo, jer ima interesenta!

9A3VV

Ja sam putem pp-a o ovome obavijestio 9A3BIM i 9A2ZH ali bez povratne informacije (ili ne čitaju pp ili su odustali). Znači, najbolje je da se tebi jave svi zainteresirani, a onda ćemo se nas dva dalje čuti i organizirati distribuciju.
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2ZH

Pozdrav Damire.. i ostali zainteresirani za PIC
Da PP ne citam ali sam i dalje zainteresiran za PIC pa racunajte na mene
73 Franjo 2zh

9A3VV

Dobro Franjo, pošalji e-mail ili pp Maksu da te stavi na popis.
73 Damir 9A3VV

9A3IH

Pozdrav

ja bi 2 komada ,

zahvaljujem

9A3VV

OK, na listi si ;) Ima li još zainteresiranih?
73 Damir 9A3VV

9A2SW

Pozdrav svima,
i ja bih 1 kom.
Valter, 9a2sw

9A3VV

Maks, dodaj na popis i Branka, 9A2LG sa dva PIC-a.
73 Damir 9A3VV