• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9AFF aktivnosti

Autor 9A6AA, 27. Kolovoz 2010, 00:24:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

Malo kartografije za predhodnu najavu i 9AFF-061.
Popis sumarskih cestica pod minama za 9AFF-052 i 9AFF-061
9AFF-061, da nema mina pravi izazov za aktiviranje s obzirom na polozaj.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A6AA

Hvala na kartografiji... staviti ćemo to na web...

Ovdje bih prokomentirao neke pisanije iz pera 9A2JG. Pisao bi on i ovdje ali tu nisu dozvoljeni prostakluci kojima se on rasipa na drugim mjestima. No, to nije naš problem.

Osvrćem se na njegovu primjedbu da je "oštećen za jedan 9AFF" te navodi zbroj priznatih referenci: od strane WFF-a (temeljem poslanih logova): 69 te pribraja 6 9AFF referenci koje priznajemo temeljem primljenih QSL-kartica. Tako je došao do broja 75, a ne 74 kako smo mi naveli na http://web.hamradio.hr/9aff/AwardHolders/chasers_44_up.htm

S obzirom da 9AFF web stranicu uređuju ljudi, što pretpostavlja da mogu i pogriješiti, naveli smo da se svi komentari i primjedbe mogu poslati na florafauna(at)inet.hr kako bi se otklonili svi možebitni nesporazumi i pogreške. No, teorija zavjere je uvijek u nekim glavama.

Molim dotičnoga da nam na neki način javi koje mu to QSL-ke, među spomenutih 6 referenci, nismo priznali.
Možda je stvarno slučajnost, bez obzira što smo na Balkanu.

Zahvaljujem.

Emir,9A6AA
www.9aff.com
"DX never sleeps..."

9A2JG

Dugo piše narečeni Emir, bez da mu iko pravo odgovori.
Prvo, o prostaklucima. Više ih je on, na ovom ovdje forumu napisa, šta pod svojim, šta pod tuđim imenima, nego bi ja, da se potrudim, dok sam živ.

Ali, da ostanem u topicu, ja u WFFLOG-u imam 69 (trenutno) upisanih 9AFF-ova, i (svojedobno)priložio preslike za 9AFF-004, 024, 025, 026,027, i 029. Abak kaže, 75.

I, nisam ja radio u radionicama teorija zavjere, nego on...
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

A i da nije samo Koki oštećen, svjedoči i standing 9A1AKL, na istoj 9AFF HR.

Dana 10. travnja o.g. poslasmo mail Franji, 2MF, sa osvježenjem za 2 9AFF-a, od kojih nam on , opravdano (u svom mailu od 11.travnja) prizna samo jedan (9AFF-004). Tog više nema na HR !
Prije par trenutaka Rule je stavio i aktivaciju 9AFF-021, tako je da greška konstanta, tj. standing 1AKL-a treba biti 69.

Mislim, što južnije, to tužnije...

9A2MF

Od Kokija, 9A2JG  sam primio skenirane karte na kojima NEMA Lokruma, 9AFF-027!
Tako nije ni uvedena!
Ukoliko netko zna da je meni  poslao nešto što ja nisam uveo, neka mi piše ponovo da provjerim. Može se desiti da i kod mene koji mail zaluta!
Dakle, nekoliko puta pregledane karte od 9A2JG, te karte (ili stavke LOKRUM na karti) nema kod mene!

Franjo,  9A2MF

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 05. Lipanj 2011, 15:26:13
A i da nije samo Koki oštećen, svjedoči i standing 9A1AKL, na istoj 9AFF HR.

Dana 10. travnja o.g. poslasmo mail Franji, 2MF, sa osvježenjem za 2 9AFF-a, od kojih nam on , opravdano (u svom mailu od 11.travnja) prizna samo jedan (9AFF-004). Tog više nema na HR !

Tako je. Tada si se htio provuči s nevažećom aktivacijom pa ti je Franjo priznao samo 9AFF-004.

Neću ti ni pokušati objasniti zbog čega je sada došlo do propusta te ti 9AFF-004 nije uzet u obzir. Sigurno nisu razlozi koje ti imputiraš.

Sada jeste. Stanje za 9A1AKL na dan 4. lipnja je 68 referenci.

Da ti je stalo do točnosti podataka onda bi nekome od nas poslao e-mail s primjedbom (kako smo i predvidjeli).
E, a kako bi onda svi mediji koji prate tvoje piskarije saznali o tome?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Tada si se htio provuči s nevažećom aktivacijom pa ti je Franjo priznao samo 9AFF-004.

Bedastoća do bedastoće. Da smo se htjeli provući sa nevažećom aktivacijom, ne bi napisao u svom postu da je Franjo OPRAVDANO priznao samo jednu, od podnijete dvije !
Osim toga nije bila riječ o nepriznatoj aktivaciji, kako Emir imputira, nego o našem previdu ; naime, ta nam se 9AFF oznaka već bila prije priznala.

Što se tiče mog Lokruma, bude Franjo dobio presliku QSL-ke by mail, kad stigne, da se uvrsti, nema žurbe.

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 05. Lipanj 2011, 17:20:31

...Osim toga nije bila riječ o nepriznatoj aktivaciji, kako Emir imputira, nego o našem previdu ; naime, ta nam se 9AFF oznaka već bila prije priznala.

Što se tiče mog Lokruma, bude Franjo dobio presliku QSL-ke by mail, kad stigne, da se uvrsti, nema žurbe.

O tome se i radi: bila je priznata pa ti nije mogla biti priznata dva puta. A bilo je toga i još... :o

Zanima me da li je preslika qsl-ke za vezu s 9AFF-027, poslana ili nije. Ako je poslana - pošalji isti e-mail opet. Ako nije, mada si tvrdio, onda je takvo ponašanje, u "duh Balkana", zar ne? Zato se potrudi. Odmah ispravljamo podatak.

Samo argumentirano, molim. Monologe pune provociranja, podmetana, insinuiranja i laži - ostavi za mjesto gdje si neprikosnoveni tumač istine. ;D

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Stvarno ne znaš stati, a...?
Dobro je da je u Vašoj Udruzi Franjo zadužen za ovaj segment, pa se to korektno vodi.

Dok si vodio IOCA-u, jedna je pozivna oznaka bila stalno pri vrhu HR-a, a nije slala preslike QSL-ki, znači kršio si propis i pravila koje si sam napisao. Otkako to vodi Mato, ta postaja nije poslala ni jedno osvježenje, a nema u arhivi IOCA-e dokaze o onima QSL-kama koje su je i dovele na taj rank.
Odgovoran - Emir Mahmutović.

Sad si se našao "tumačiti" paper work između mene i Franje. Nemoj, jer mi nemamo prijepora. Nećemo ih ni imati, stoga ostavi svoju pro bono advokaturu za nekoga drugoga.

P.S. I nemoj, suprotno pravilima novinarstva, i korektnog izvještavanja, pisati "bilo je toga još". To je podvaljivanje, nekorektno i sve, samo ne istinito.

9A8DU

Zašto to nerješite na viteški način ???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Sama riječ kaže zašto ; za viteški način je potreban vitez. Može i časnik, samo ga - nema.

9A8DU

Dovoljno je biti častan,a koliko znam Koki ti jesi Časnik HV-a za Emira neznam ???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 06. Lipanj 2011, 06:30:08
Stvarno ne znaš stati, a...?
Dobro je da je u Vašoj Udruzi Franjo zadužen za ovaj segment, pa se to korektno vodi.

...

Naravo, treba stati - ali da tvoja bude zadnja. :D

Upravo zato što Franjo vodi taj dio, vjerujem da je točna njegova izjava da nisi poslao tu presliku.

Umjesto isprike, jer si nas u onoj svaštari optužio da smo te "oštetili" te da to nije slučajno, ti po običaju udrobio svega i svačega.
Sve ostalo napisano nema blage veze ni s 9AFF programom, a Boga mi, ni s pameću. ???
I ne petljaj se u našu udrugu i njen rad. Okreni se oko sebi te mi reci gdje je tvoja. I što ste ti i ona, osim plakanja, zadnji puta učinili nešto.
Smeta ti što smo pokrenuli i uspješno vodimo 9AFF Program.
A mogao si i ti to započeti, zar ne? E, al' treba raditi... :'(
Ovako, lakše je prigovarati i pljuvati po nečijem radu.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Dobro je i što Franjo vodi segment plaćanja za diplome. Tako barem neće ništa falit. Koliko se ja sjećam, u nikad izvršenoj primopredaji IOCA-e su ostale neke dubioze visiti u zraku, za koje se ostali akteri boje napisati činjenično stanje...

A dobar si demagog, ne poričeš išta oko priznavanja IOCA rankinga, to je sve tvojih ruku djelo.

Razlog više zašto ja pozdravljam Franjin rad u Vašoj udruzi. I ne pljujem, kako to profesor stručno-balkanski, kaže, po nikome, pa ni po Vašoj Udruzi, dapače, falim sve dobre strane, gdje god stignem.

I, ne mora moja biti zadnja.

9A9L

da ne bude zabune....MOJA JE ZADNJA....
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM