• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Dragi naš Drago, vidim da ti pišeš onome koji nas naziva stokom da mu je mjesto ovdje! Iz toga bi se dalo zaključit da i ti tako misliš, a mislim da ti tako ne misliš. Ili se varam?
BTW, ja ga ne bi izbacio sa foruma, Bože sačuvaj, nego bi ga ostavio generacijama koje dolaze, da vide kako se ne komunicira sa ljudima.
I onda on još polemizira sa mojom tvrdnjom da nije za civilizaciju !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,Koki što kakva stoka nekužim o čemu pišeš,ja jednostavno nisam u mogućnosti otvoriti,(gdje je zastava ),neznam zapravo što se događa,nisam primjetio da je tebe itko nazvao,a pri tome koristeći pogrdni naziv, a koliko znam nisi protiv zastave na stranici HRS-a,isto tako znam dabi ti za ovaj Hrvatski barjak život dao.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6JRZ

Citat: 9A8DU  u 02. Ožujak 2009, 14:42:01
Pozdrav,Koki što kakva stoka nekužim o čemu pišeš,ja jednostavno nisam u mogućnosti otvoriti,(gdje je zastava ),neznam zapravo što se događa,nisam primjetio da je tebe itko nazvao,a pri tome koristeći pogrdni naziv, a koliko znam nisi protiv zastave na stranici HRS-a,isto tako znam dabi ti za ovaj Hrvatski barjak život dao.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
S Mozilom Firefox se ne može otvoriti ta stranica, ali se može s Internet explorerom
73 de 9a6jrz

9A6AA

Ni "moj" Google Crome je ne otvara  :'(

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8DU

Hvala na pomoći.Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Koki ,pošteni prepošteni nema te na forumu ,sve je tako monotono,bez života,uspoređujem tvoje pisanije i sada neke,dragi Koki tvoje pisanje ima smisla ima dušu,svaka tvoja rječ ima mjesto,stoga bi bilo ljepo da se javiš,susjeda je na apaurinima,ja na maksuziji.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Eto dočekasmo da se svi prave ludi, pa je potrebno otvoriti još jedan topic za pročitat jednu prostu rečenicu. Zato imamo ovakav forum, bez moderatora, bez kazni za prekršitelje, a pravednici u kazni.

Dobro je što je danas oglašeno na naslovnici da je počeo teći rok prijava za novo vodstvo, nove programe, nadam se i novom moderatoru.
Vjerujem da će i Djani, Reni i Mirko imati reći koju.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Koki,da li je tajna ono o čemu ja slutim,da li je u pitanju p..........a š....a,moram malo jer ovi kaki su shvati će da se mi ko šegamo,moj Koki ova nova stranica,ove preinake moj mali mozak,što maksuzija,što problemi sa susjedom,nadam se da će se sada skinuti,skinuti sa apaurina,iskreno veseli me tvoj povratak,a nadam se da se na našeg suborca neljutiš previše,vudrio ga onaj post diplomski stres, a tvrda bosanska glava,kada uđe teško izlazi,susjeda potvrđuje da bosance voli zbog tvrdoglavosti,kaže sa nestrpljenjem očekuje susret u Kraljevici.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Moj Drago, sve go demagog. Kolega 2US lijepo napisa danas, pod Što je ovo?, sve potpisujem.
Ovi šta nisu ni radioamateri, ni priučeni forumaši, kad si ih slušo i čito prije, reko bi da im smetaju Reniji, Mirkeci, Djani,Mario, Koki i sl. da oni dođu do izričaja, daha i prostora ovdje. Kad tamo - ćorak. Nije njima niko smeto, nego bitno je istaknut Pedra, za sakrit svoj jad i nesposobnost.
Sluša san zadnja tri dana sve KV opsege, ako izuzmem bla-bla frekvence, čuo sam oko dvadeset različitih 9A pozivnih oznaka. Zaključak izvuci sam.
Neću spominjat one koji su sa iste postaje radili PS0F na više različitih pozivnih oznaka, mislili su , ako je gluho doba noći, da niko ne čuje.
Da ne diram one tankih živaca, ostatak priče češ naći na hrs.blogeru.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Pozdrav,Koki sada kada su nam predsjednički izbori pred" vratima",u ovom trenutku,kada svekoliki RA puk u Hrvata,još nezna sve kandidate,koga izabrati,kome dati svoj glas,tko će zasjesti na vruću stolicu ,prvog čovika radio amaterskog saveza,nadam se da će programi na vrime biti predstavljeni, čuja san možda bude angažirana i neka od agencija,da provede istraživanje.
Dragi Koki što se tiče oni nezadovoljnih,oni neznaju dali bi p.....i ili k....i,pročita san tzv. nazovimo ih pisanije sve dragulj do dragulja,naravno slažem se da triba prikinuti kaznu, Reniju,Mirkecu i Đaniju,pa oni su biseri foruma,čovik u svakom trenu ima što interesantno za pročitati,oš o teknici, te ostalim RA temama,Koki evo javija se jedan prijatelj,čovik redovito prati forum,čudom se čudi,nije mu jasno ća se događa,pomislija je da je zaluta na neki krivi forum.
živ ti nama i zdrav bija,susida se skinula,a i ja san prista maksuzijati.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

A da li ti vidiš Drago da ovog naslova topica nema među zadnjih deset, na lijevoj strani, iako je zadnji izašao poslije nego li onaj koji stoji tamo ( zadnji ovdje  05.03. u 20:39, a tamo vise neka dva, različitih naslova, od 13:45 i 14:42  ). Znači , i tu je kužina svoje vrste. Ni med cvetjem ni pravice.

Da ne spominjem, a kamoli komentiram, da jedna osoba za jednu riječ dobije dva mjeseca kazne, a drugi sedam dana. Atroke judge Roy Bean! Nije mu ni do koljena. Izdržat ćemo do izbora...

73, Koki 9A2JG

9a6c

Je priča se da je odnedavno jedna osoba u HRS zadužena samo da pazi na stanje ham spirita i demokracije na forumu.

Nije ti palo na pamet da bi se moglo raditi o programskoj "začkoljici"?

Nego odmah teorija zavjere?

Jedva čekam te izbore da se konačno uvede reda i na web i izabere pravi software...

GG

9A8DU

Pozdrav,glavni uredniče,dali ti to potvrđuješ nesposobnost ,sadašnjeg rukovodstva,zašto treba čekati izbore,da bi se napravilo reda,kakvog reda?
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 07. Ožujak 2009, 07:03:03Da ne spominjem, a kamoli komentiram, da jedna osoba za jednu riječ dobije dva mjeseca kazne, a drugi sedam dana.

Možda zato što prvi puta dobiješ manju kaznu, kasnije kada ponoviš djelo dobiješ veću ? Nemaju li svi kazneni sustavi takve mjere ? Šta sada nije logično ?

Nego, Koki, što si ti nama tako nezadovoljan ?
Ajde ti nama za početak nabroji 5 stvari koje te vesele u životu (neuključujući rušenje vodstva HRSa i traženje tuđih grešaka) ?

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A4QV