• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdrav,to snimanje o kojem pričate ,teško da je dokazivo,a bez dokaza nema kazne,
bez obzira na postojeći snimak,dobar odvjetnik to poruši,mogao je to bilo tko snimiti ,staviti na YOUTUBE,nisam stručnjak,ali ono što je na narečenom mediju nije nikakav dokaz.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Ma ko zna šta je to Vlado, pusti cluster.

Tamo izgleda svašta piše.

GG

9A2JG

Gorane Grubišiću, da te pozdravim , pa da sebi dam 48 sati frei.
Budala bi odobravala prostote, a ja budala nisam.
Luđak bi se ufurao u dvostruke kriterije, a pretpostavljam,ja i ti da to nismo.
Ne prostačim, niti mi je to ikada bio stil, bez obzira što nadobudni Istrijani mislili o tome.
Još uvijek pišem QSL-ke sebice (što bi reko naš Ivo iz Milne) dakle, prosta srca, bez zadnjih misli, oće li ih ko i uzvratit. I danas ih je partilo na Marinka jedno tisuću i sto komada.
Ovi bivši uniformirani, sada na platnom spisku, i ovi potencijalni (šta bi tili) neka se žderu.

Snimanje javne komunikacije bez pristanka obje strane je kažnjivo djelo.

Sleep well, čuvaju te ovi šta rade na 7 MHz veze za ove šta ne znaju telegrafiju. Futa je bija mila majka. Bar se nije nigdi brkačija.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

.

Ovi bivši uniformirani, sada na platnom spisku, i ovi potencijalni (šta bi tili) neka se žderu.

73, Koki 9A2JG

[/quote] Pozdrav,Koki ,Prisluškivanje,video nadzor,špijuniranje,svi mi prisluškujemo,mislim da ja 90% svog vremena provodim slušajući/prisluškivajući,naravno slušam ostale učesnike radio amatere,kada dođemo  u većini robnih kuća imaju video nadzor,snimaju,dakle moglibi smo reći prikupljaju video zapise,evo ja tvrdim da nikada nisam pristao da me agenti,zaštitari u robnoj kući snimaju, a moraš priznati ponekada čovjek neželi biti snimljen, kako ti kažeš ,snimanje javne komunikacije bez pristanka obje strane  je kažnjivo djelo, nisi mi baš jasan,značili to da je Snimatelj u konkretnom slučaju trebao pitati snimljenog dali ga smije snimiti,Koki pojasni da i ja obični smrtnik shvatim,a oni uniformirani "BIVŠI"
sada na platnom spisku,dali si htio reći na platnom spisku mirovinskog fonda ili? koji su to Koki potencijalni? žao , mi je da mi nisi blizu možda bih ja i naučio telegrafiju,zbog znanja telegrafije,Koki već sam rekao da se ja tebi divim vjerojatno si i u krevetu bolji,tako da i one stvari radiš u ritmu Morzeovog koda.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6AA

Nemojte da Kokolo slučajno vidi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=RJeTFFc-a2w (i još stotine sličnih uradaka!)!

Što je tu kaznenih djelaaaaa!!!

"DX never sleeps..."

9A3GE

A KADA SNIMAM SA TV-ija u computer..TO JE KAŽNJIVO DJELO..? PO KOKI-iju..? Ma sve je to kažnjivo...snimam kokoš brez pristanka dotične...kažnjivo...it.d. Ala gluposti na gomilu...ne pas sa maslom ne bi to pojeo...jel ovo Radioamaterski Forum ili nešto drugo..jel što dotični lupeta nema veze sa zdrav razum...? Stalno je kontra ..u bilo čemu..i ako mu ti kažeš ...jes u pravu si ....TAJ ĆE ODMA...NE ..NIJE TAKO..NEGO VAKO...? A izgleda da uživa usvojim piskaranjima....niko nezna on ZNA....? Ali što čemo ...demkracija za sviju...UŽIVAJTE ? M.

9A4QV

Gleda moj advokat sve one snimke na youtube i kaže ma sve je to u redu, samo ne znam kako da te odbranim ako te tuži onaj konstruktor iz susjedne države što si snimao zvuk lokalnog oscilatora na 648 MHz što je on konstruirao a ti zalemio.

;D ;D

9A3GE

A MOJ ADVOKAT MI JE REKAO DA METALNE OSOBE NEMERU TUŽAKATI NIKOGA...PERCE SONO FUORI LEGE...? MOGU BALJEZGAT ALI NE SMATRA SE VJERODOSTOJNO..! M.

9A8DU

Emire ,tisi zločesti dečec,pa ti u jednom potezu tipkovnice sakupiš toliko
dokaza,dali je navođenje na ovaj link ,svekolikog RA puka, kazneno djelo?
pitanje upućeno predsidniku Kokiju,vi ostali ste neozbiljni,nemam baš povjerenja u vas.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2Y

Gorane Grubišiću,da tepozdravim,pa dasebi dam48 sati frei.
      Moja gospoja ,svako jutro čim otvori okice ,omar pali lapitop i gre na HRS Forum.Jutros se sva rasplakala ,i govori mi:"Hebate ko će izdržat 48 uri brez njega".A vjerovatno tako govori i Dragina susida.
   Eto da znate        9A2Y

9A5CW

Ježuš, ni ga 48 cajti, kaj sad?

Gren si popit jenu biru u to ime...

Živjeli  :)
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3VV

Citat: 9A5CW  u 19. Veljača 2009, 12:49:32
Ježuš, ni ga 48 cajti, kaj sad?

Gren si popit jenu biru u to ime...

Živjeli  :)
Ako je Favorit i ja bin jenu ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9a6c

Citat: 9A2JG  u 18. Veljača 2009, 20:30:45
Gorane Grubišiću, da te pozdravim , pa da sebi dam 48 sati frei.
Budala bi odobravala prostote, a ja budala nisam.
Luđak bi se ufurao u dvostruke kriterije, a pretpostavljam,ja i ti da to nismo.
Ne prostačim, niti mi je to ikada bio stil, bez obzira što nadobudni Istrijani mislili o tome.
Još uvijek pišem QSL-ke sebice (što bi reko naš Ivo iz Milne) dakle, prosta srca, bez zadnjih misli, oće li ih ko i uzvratit. I danas ih je partilo na Marinka jedno tisuću i sto komada.

Sleep well, čuvaju te ovi šta rade na 7 MHz veze za ove šta ne znaju telegrafiju. Futa je bija mila majka. Bar se nije nigdi brkačija.

73, Koki 9A2JG

Jel ovo sve meni ???

Oh no, not again ::)

Dva smajlića u jednoj turi, nije loše, a?

GG

9A3VV

Bit će da je počela korizma pa je naš vrli vjernik (da je bar više takvih :P) odlučio podnijeti ogromnu žrtvu e da bi se pročistio ;D Trebalo bi njemu puno više od ovih 48 sati ;D A i nama bi dobro došlo ;) Da dobro...
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A3AG

Ajmo bez provokacija molim.

Ima nas svakakvih i da nas nema bilo bi premonotono.

pozdrav svima,

Saša, 9A3AG