• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Šta je Martine, malo ti je provokacija na VHF-UHF portalu, pa sada nastavljaš i ovdje. Dakako, ovdje je veći auditorij. Sreća naša što si nepismen, a ni kvalifikacije drugih osoba ti ne leže. Uvati se sa Damiron u kolo.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3GE

Bljak....nema te ..obrisano...M.

9A2JG

2JG se prepo da nije koje snimanje opet....te zamuckivao pri govoru...i šta se sad misli bidni Koki....ta stalno ga prate i snimaju...?)....luk na tuk...!

Evo, neka kolege radioamateri (koji ne idu i ne čitaju forum na VHF-UHF) vide o kakvom se to vrlom i čestitom radioamateru radi.
Žalosno je da sustav ne funkcionira, jer bi tebe, i takve kao ti zauvijek izbacio sa foruma.
Mala ti je pomoć što su obrisali postove Renija , Patrika i mene, rečeno stoji.

Za sva ostala pitanja stojim na raspolaganju u Kraljevici, ako imaš muda.

73, za sve radioamatere,  Koki 9A2JG

9A3GE

Koki Koki....ma daj....oladi bolan...nije primjerno za širu Ramatersku javnost....daj malo Demagogije ...ludi smo bez toga...?M.

9A2JG

Martine, isto pitanje ka i za GG, da li ti čitaš šta napišeš?
Da li si svjestan činjenice da si me odskora počeo provocirati, a niti se znamo, niti sam te kad  uzeo u usta?
Da li si svjestan činjenice da iza svojih riječi moraš stajati?

Kad se dogovoriš sam sa sobom, sa rečenicom, i civilizacijom, možeš mi se obratiti, bez RA auditorija, 1:1.

73, Koki 9A2JG

9A3GE

Da ti dignem moral ..bolan...! Već dugo nisi spomenuo Svece...Datume i ostale monade što spada pod radioamaterstvo.....? Dobra zabava prošla ..šta...? M.

9A3AG

Pozdrav svima,

Martine, ako nemaš štogod pametnije za pisati ja te lijepo molim da se suzdržiš jer ovo što pišeš je čista provokacija, a moglo bi potpasti i pod vrijeđanje.

Ja te lijepo molim da se suzdržiš jer ću te u suprotnom morati isključiti sa foruma.

Ako ti se ne sviđa nemoj čitati...

73,

Saša, 9A3AG

9A3GE

Baš mi se sviđa...zašto ne bi čito....oš zabranit...e nemere bolan...!  Malo  morgen....! Hodi na 9A Portal....forum...qrp eme....pogledaj --nevjerovatna snimka----hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !M

9A7YY

Nemam ništa osobno protiv kolege Martina ali pogledajte njegove postove i sve će vam biti jasno.
Od 17 postova kolega Martin nije napisao ništa osim provokacija i vrijeđanja drugih korisnika foruma.
Zar je on povlašten?

9A3LI

Citat: 9a3ge  u 27. Veljača 2009, 11:52:24
Baš mi se sviđa...zašto ne bi čito....oš zabranit...e nemere bolan...!  Malo  morgen....! Hodi na 9A Portal....forum...qrp eme....pogledaj --nevjerovatna snimka----hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !M

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kak se ono nekad reklo " u zdravom tijelu zdrav duh" ??  :P  :P
http://www.youtube.com/watch?v=pGA90nm5i-A

73 !!

9A3LI

Citat: 9A7YY  u 27. Veljača 2009, 13:13:51
Zar je on povlašten?

Svi smo "povlašteni" da tu seruckamo.
Neko manje, neko više i kaj sad ?
Nekom fali zastava, nekom fali shema a meni pamet da nekaj
sam konstruiram, tražim je tu al je ne mogu naći !!  8)
Strpljiv sam i QAP
73 !

9A5CW

Citat: 9A3LI  u 27. Veljača 2009, 14:15:27
Citat: 9A7YY  u 27. Veljača 2009, 13:13:51
Zar je on povlašten?

Svi smo "povlašteni" da tu seruckamo.
Neko manje, neko više i kaj sad ?
Nekom fali zastava, nekom fali shema a meni pamet da nekaj
sam konstruiram, tražim je tu al je ne mogu naći !!  8)
Strpljiv sam i QAP
73 !

Pravi odgovor ;)
Kad smo mogli trpit ovo do sad, mozemo i  naseg najradio-aktivnijeg mjesecara Martina ;)

With Love from Istria Terra Magica - Pa3k  :-*
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4QV

Sve mi ovo smrdi na neku urotu, zavjeru, sačekušu ili snimi bližnjeg svog  ;D ;D

Branko evo pročitao sam ovaj ovaj tvoj zadnji post, i kad razmislim (u rijetkim trenucima na forumu HRS-a, jer tu nema nečega o čemu bi trebalo razmišljati) i ja sam sličnog mišljenja kao i ti. Ni ja nemam ništa protiv niti jedne osobe na forumu ali gledajući šire, ne samo na Martinove postove (koji su u istoj padeli ili po naški loncu) od svih postova koji su napisani u par godina ovdje na forumu, za mene je to vrijeđanje korisnika koji se nazivaju radio-amateri.

U zadnjih par godina na ovome forumu, za mene, jedina interesantna tema bilo je faziranje vertikalki gdje je naš kolaga iz Slovenije odlično prezentirao riješavanje problema, gdje su iznesena neka tehnička, naučna, primjenjena dostignuća koja mogu koristiti radio-amaterima i ostalima koji to nisu ali mogu nešto naučiti. To je po meni vrijedno, Sve ostalo za mene je uvreda. Svako ima svoj prag tolerancije, i ja razumijem da je za tebe pisanje npr Martina provokacija, ali za mene je provokacija kad netko piše npr. o mudima. Jer nemamo svi muda, ali imamo svi antene. Pa zato pišimo o antenama koja su radio-amaterska tematika koju imamo i u našoj dozvoli a ne o mudima koja nemamo (mislim ne svi).

Zamislimo se, što može jedan posjetitelj ove radioamaterske stranice naučiti? Dajte mi recite, što netko koga zanima radi tehnika, komunikacije mogu naučiti na ovom sajtu? Molim, nabrojite mi ?

Dakle kada bi se energija tipkanja po tipkovnici pa problema muda preselila na konkretne teme radioamatera, vjerovatno ne bi bilo ni onakvih pitanja glede ispunjavanja zahtjeva za izdavanje dozvole.

Lijepo se mogla otvoriti nova tema sa naslovom, crtanje dijagrama ili izračunavanje ERP-a što bi bila radioamaterska tema i korisna svima, ali ne, ovako je bolje.....

Stranica nam je kakvi smo i radioamateri, pravo ogledalo nas samih, a svi oni koji se ne javljaju a koje naš Koki zdušno poziva da daju svoj glas pro et contra imaju pravo jer se ne žele sramotiti svojom pozivnom oznakom u ovakvoj padeli gdje se nešto kuha, šta na kraju ni pas s maslom ne bi pojeo...

Kako ploča ima dvije strane, onda je ona druga vjerovatno i bolja. Tako da me veseli, da se ovdje okupila grupa zaljubljenika koja nema blage veze o tehnici, nego imaju više znanja o npr. mudima tako da sam istinski zadovoljan kad spoznam činjenicu da se tu javlja manjina radio-amatera po statistikama. To bi značilo da su oni drugi pravi zaljubljenici u ovaj hobi i nemaju vremena za ovakve splačine, naravno kad govorimo  o onome što se kuha u padeli.

I na kraju, Koki, ne da se pokrijemo koliko je lancun dug, nego pokrijmo se po glavi.

Trebam li na kraju čestitati neki imendan ili napomenuti da je neki vjerski praznik ili mogu i ovako završiti?

QV

9A3GE

IZVINJAVAM SE KOKIJU NA ONO NAPISANO.....APSOLUTNO NISAM -SMO ZNALI ZA GOVORNU MANU...TO NEMA VEZE DA BI TKO BIO RADIOAMATER ILI NEŠTO BLIZU TOME....TAKO JE ISPALO...9A4QV NA SPLITSKOJ 0 A TAMO KOKI...? I SVE POŠLO U POGREŠNOM PRAVCU..NAJPRIJE OD MENE....OK...! PA KAKO HOĆETE...? BENE.....A DA SA OVDJE PIŠU MONADE ..PIŠU SE BOLAN...NE BI PAS SA MASLOM POJEO...."radioamateri" ? TEKNIKA NARODU-NAROD JE NEĆE...! MALO DUHA U SVEMU FALI....UOPĆE...? "BEZMUDNI" M.

9A4QV

Citat: 9A2JG  u 27. Veljača 2009, 10:48:32
Za sva ostala pitanja stojim na raspolaganju u Kraljevici, ako imaš muda.

73, za sve radioamatere,  Koki 9A2JG

http://www.youtube.com/watch?v=bmMEddx9w-I

Ovo su forumaši....
P.S. Onaj u plavom kimonu sa zviždaljkom je moderator  ;D ;D ;D