• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6C

Ako napraviš index veza i pregleda od ZD,  ne piše nam se dobro... Pisat ćemo karte do Nove godine, hi.

Slab sam prognozer...

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A9L

A jel neki problem ili je premalo....sta mozes ....mi napravismo koliko smo mogli.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6C

Ma nije, nego, kažem ako napraviš postotak veza i hitova s qrz.com pa ga primjeniš na 75.000 hitova ima veza ko u priči... Normalno da je svatko radio koliko je mogao.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6AA

Citat: 9A9L  u 02. Veljača 2009, 10:19:31
A jel neki problem ili je premalo....sta mozes ....mi napravismo koliko smo mogli.

Leone, mislim da nisi razumio Gogu.

On je prognozirao da je urađeno ukupno +30000 veza.

Prema prikazanome s QRZ.com-a i tvoje statistike, ispadne da je ta brojka puno veća (+50000).

"DX never sleeps..."

9A9L

7967 hitova na qrz ali samo 5011 veza....

Nije neki pokazatelj za kojeg se treba primiti. 
Veseli me da je 57 dxcc na 80 m i svi kontinenti. Vertikalka dobro radi...hehehe

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6AA

Citat: 9A9L  u 02. Veljača 2009, 10:38:04
7967 hitova na qrz ali samo 5011 veza....

Nije neki pokazatelj za kojeg se treba primiti. 
Veseli me da je 57 dxcc na 80 m i svi kontinenti. Vertikalka dobro radi...hehehe

Upravo tako.

Ako pretpostavimo da je 7967 hitova = 5011 veza onda "matematički" ispada da je ukupno održano preko 47700 QSO-a.

"DX never sleeps..."

9A9L

Blago award manageru....ima posla do nove godine

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2MF

Citat:Blago award manageru....ima posla do nove godine

A blago i onome tko će  pisati / ljepiti naljepnice na karte! Pošto ih je većina radila zbog diplome, predlažem da se na karte odgovara samo na dobivene !

Mi u Puli i okolici  očito nečemo biti u vrhu sa brojem QSOa! Na  1,8; 3,5; 7  i 14 MHz  odrađeno  je 3371 veza ,  plus kolege iz Pazina su napravili oko 600 QSOa,  znači završili smo  na oko 4000  QSOa!  No s obzirom da smo samo  (za Pazin ne znam ) radili sa žicama, i to dipole tjunovali na neke druge bandove, mi smo zadovoljni! Dali smo sve od sebe  kao i rukometaši!
Ipak smo dospjeli do  NA, VK, JA .....

Već sam primio karte  SWL  za svih 7 znakova ! Što da im odgovorim pošto  ne koriste usluge QSL  biroa!? Da šalju direktno u 7 gradova , klubova ? Ja, iako bi imao karte od svih znakova , ne znam  da li  mogu  odgovoriti?
  73, Franjo

9A5K

Pozdrav svima.

Iako još nisu kompletirani svi logovi i informacije pomalo pristižu, za sada neslužbena procjena kaže da je očekivani broj QSO-a sa 9A2009 postajama nešto veći od 60.000!

Ujedno odgovor glede QSL kartica: QSL-ke će za sve veze biti tiskane i poslane automatski preko QSL biroa.

Službeni info uskoro.

73,
Krešo - 9A5K

9A6C

Znam da mi statistika nije jača strana, ali raduje me pogreška  ;)

Kad se sjetim Nikole Tesle, ovo me zaista veseli.

Što je bilo bilo je, idemo dalje!!!

:D

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A3VV

73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6C

Ako je problem stvara, rješiv je i u tom smislu Reni je dobio PM (za sad bez odgovora).

Ako nije, onda nije lako ni pomoći.

GG

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A8DU

Pozdrav,dali mi netko može pomoći ,kome uplatiti novac za diplomu, na koji račun, neznam broj računa na koji se može uplatiti.hvala 73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???