• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Sretan imendan ! Jel' to jedan od onih 1025 ?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3SM

Eh, Tome nadamo se da je to zaista jedinstven " PRIMJERAK " i da ih nema više.
Što se tiče kratkog raporta o aktivnostima 9A2009XX stanica po do sada pristiglim zahtjevima se zaista vidi da svaki onaj tko je upalio stanicu i malo se provrzmao po bandu onda je mogao pokupiti svih 7 pozivnih znakova.
Do danas u 19:15 sati primljeno je 91 zahtjev za GOLD / ZLATNU diplomu, 2 zahtjeva za SILVER / SREBRENU diplomu i za lovce na brojeve još uvijek je prazan broj 001 na osnovnoj bronzanoj diplomi ... još nije kasno da 001 bude " TVOJ " ...hihihi

Stižu polako i zahtjevi iz VE i USA ... još 3 dana do kraja pa oni koji nisu uspjeli mogu još uvijek stići zaostatke, a sve one koji rade pod specijalnim pozivnim oznaka molim da izdržimo i damo šansu onima koji nas trebaju da nas odrade.
Svima unaprijed zahvaljujem na uloženom trudu i vremenu koje su posvetili ovoj aktivnosti.
Mato - 9A3SM

9A2TK

Znaš kaj Mato,

još nisam posalo zahtjev....al ak moj ne bude 001, nađem te i potrgam ti noge... ;D ;D ;D
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A9L

Ma nemoj, ti bi njemu noge potrgao???? A ko ce onda meni doci postaviti antenu.... U klet odi i srami se....zagorec jedan obicni...

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3SM

Nema potrebe za svadju ... za obadvije strane ja sam uvijek za razgovore - dogovore i na kraju i da se branim ako treba pa nema problema Tome... ne bum te tužil za prijetnju ...hihihihi
Stigneš ti još to poslati i ponešto odraditi za ova 3 dana što nam ostadoše na 2 m ...
O ostalom ćemo se dogovoriti ...hihihi
Pozdrav tebi i tvojima
Mato

9A9L

Ako uz zahtjev ne dostavi i bar 10 l crnoga ja sam ti svjedok da ti je prijetio.....Da je rekel da ce ti glavu razbiti nebi me bilo strah (E7) ali brate noga je opasno.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2TK

Leoneeee, vu klet se ide pit a ne sramit se... 8) a i nisam običan zagorec nego zelo zafukan zagorec, im se z ovim bavim, pa gdo je od nas normalen?

A krivo sam napisal...trebal sam napisati da hoću nr 007 ko oni bolesnici sa tablicama na autima... ;D ;D ;D

A crno vino....ima ga sve više, kaj je, je ali crnjak ni zaštitni znak Zagorja...nego beli kiseliš... :D :D :D

Volim vina al svojeg nemam...fala Bogu  ;) ;) ;)

Evo zovem na 300 al nihče me neće...moram iti pak na FM, morti tam nekaj bu.
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2JG

Reni cipa na 14 SSB, izdera je grlo.

http://www.youtube.com/watch?v=5uaj0YZufmQ

Da nema Mirka napisa bi da je i Marijan Ban iz 91'...
Ovako moran mučat' .

73, Koki 9A2JG

9A6C

9A2009ST trenutno na 3715 kHz LSB, navali narode :D

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

YU7PG

9A2009ST trenutno na 3715 kHz LSB, navali narode Sirast

GG

Gromoglasno . Signal razbija , kao i hrvatski rukometasi :-))

9A2JG

Ko je moga pomisliti lani.....
Da će Gogo radit i spotirat Renija, 9A2009ST.
Nisi ti za IOCA group, zna san ja. Ti bi samo prodava gofe, ne ija.

Kažu zli jezici da mu je od puste force crka balun na dipolu za 7. Čovik već par dana visi oglas da ima volju kupit, ali niko se ne javlja. A kupija bi i od 5 kW, ako je dobra cijena. Sve kombinacije su u opticaju.

73, Koki 9A2JG

9A3AG

Citat: 9A2JG  u 30. Siječanj 2009, 06:58:15
Ko je moga pomisliti lani.....
Da će Gogo radit i spotirat Renija, 9A2009ST.
Nisi ti za IOCA group, zna san ja. Ti bi samo prodava gofe, ne ija.

Kažu zli jezici da mu je od puste force crka balun na dipolu za 7. Čovik već par dana visi oglas da ima volju kupit, ali niko se ne javlja. A kupija bi i od 5 kW, ako je dobra cijena. Sve kombinacije su u opticaju.

73, Koki 9A2JG

pozdrav svima,

malo jeoff topic ali ože koristit....

eto baluna na brzinu...

http://www.hamuniverse.com/balun.html

komad koaksa se uvjek nađe negdje u "lageru"...

73 i dobar DX

Saša, 9A3AG

YU7PG

Za vecinu diploma HRS-a ima se skinuti zahtjev za diplomu u pdf-u. Za ovu rukometnu diplomu to ne vidim. Da li postoji neki propisani zahtjev za ovu diplomu ili to treba uciniti u nekoj slobodnoj formi.

73 Zoran

9A9L

Minjam priko 4000 9A2009ST veza za ponovno uključenje na HRS-ov FORUM inaće ništa od LOGA!Može i druga opcija.
Da se iskljuće oni drugovi koji su mene i druge vrijeđali a nikad ni 2 min.isključenja nisu zaradili.Za prigovor jučer u rukometu igrač zaradio 2 min. Predsjedniče,dopredsjedniče,razmislite malo.

9A6R

P.S.Kad će više ta Kraljevica...

Napisa Renny u Oglasniku.
I sta mislis Reny koga ce vise boljeti, onoga koji je u tom logu ili nekog drugog. Ovo je cisto "pravo radioamatersko ponasanje". Sva sreca da nisam radio sa tobom nego sa Tomom, a on valjda tako ne razmislja. Za ovo napisano te stvarno treba biti sram. Ma koliko smo god dobri bili ali sa ovim napisanim se stvarno ne slazem. Kod nas se to zove UCJENA, kaznjivo je po zakonu, a jos od svega je gore sto je uperena prema osobama koje ni najmanje nisu krive za bilo sta u tvom slucaju.
To je stvarno sramotno Renny.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Leone, ja sam mislio da samo 6C i 6AA rade verbalni salto mortale !
Sad vidin da in se moram ispričati .
Zar nisi, upravo ti, meni nikidan napisa ovdje na forumu, da je za slanje QSL-ki odgovoran nositelj licence, a ne operator ?

Zar nije za skladan brak potrebno dvoje ? Ni kad muž nabubeta ženu, sustav ne mrda malim prstom, ako ona nije podnijela prijavu.

Ne komentiram ničije postupke, ali zar sve u životu nije uzajamno ? You strech my back, I strech yours. Ili , to više ne važi.

I na kraju, zašto bi QSL-ka 9A2009XX manje "težila" (vrijedila) od lijepog broja QSL-ki koje ja čekam in return od domaćih mangupa? A ti, umjesto ispravnih i ljudskih komentara, stavljaš kolekciju smajlića . Da bi bio korektan, nisi jedini. Što ne umanjuje "težinu" smajlića. Koji su tamo sve, samo ne ono za što su izmišljeni.

73, Koki 9A2JG