• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

14197,0 9A2009ST op. Renny , 9A6R GL & GH !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8A

Citat: yu7pg  u 31. Siječanj 2009, 09:44:24
Za vecinu diploma HRS-a ima se skinuti zahtjev za diplomu u pdf-u. Za ovu rukometnu diplomu to ne vidim. Da li postoji neki propisani zahtjev za ovu diplomu ili to treba uciniti u nekoj slobodnoj formi.

73 Zoran

To i ja nisam nigdje pronašao pa sam samo napisao kako ti kažeš u "slobodnoj formi" i poslao. Kako ništa nije došlo natrag znači da je to prihvačeno.... ;D
Mislim da sam negdje vidio/čuo da se kod 9A3SM može naći obrazac?

73's Mark

9A2JG

Već sam mu ja poslao.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A9L  u 31. Siječanj 2009, 10:30:01
... Za ovo napisano te stvarno treba biti sram. Ma koliko smo god dobri bili ali sa ovim napisanim se stvarno ne slazem. Kod nas se to zove UCJENA, kaznjivo je po zakonu, a jos od svega je gore sto je uperena prema osobama koje ni najmanje nisu krive za bilo sta u tvom slucaju.
To je stvarno sramotno Renny.

A on i dalje cipa li cipa...  Uz svestranu podršku pajdaša mu Kokola...

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A4QV

Reny majstore  ;D

9A2JG

Odgovor i tebi i Leonu je dala treća osoba, na hrs.bloger.
I za jednu, i za drugu, i za treću si svesrdno pomogao da ih izbace.

Koki mu nije dao dopuštenje za rad, nego neki drugi, ali ti pišeš laži, po običaju.
Ja nisam nikada iskrivljavao nečije ime ili nadimak, pa ni tvoj. Valjda je to svojstveno (nekim) profesorima.

Lako vam je sada pisati, kada vam on ne može odgovorit. To je nisko, i jadno.
Još jadnije je otvorit topic pod njegovom pozivnom oznakom. Ali , i to je već viđeno. To što nema veze sa ljudskošću, nije važno.

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Koki majstore ! Koki majstore!

Ali imaš pravo, lako je sada nama pisat kad nam Reny ne može odgovoriti psovkama i objedima  ;D

A daj mu ti pravo neka piše po onom blogeru gdje i ti pišeš, kad si takav pravednik, možda bude malo kulturniji  ;D

A bloger biste mogli preimenovati na Robben bloger  ;D ;D i onda čak i aktivirati tu IOTU i dobiti posebnu refernecu, koji bi to bio pile up.

QV

9A2JG

Dok se moglo po hrs.blogeru komentirat anonimno, bila je sva sila "komentara", skoro redovito "začinjena", preko mjere. Možda je i koji tvoj uradak tamo, tko zna ?
Ovako je samo Reni nešto opsovao ?

Ako nisi znao, pisanje na hrs.blogeru je širom otvoreno za svakoga, baš kao i ovdje. Problem je, očigledno, što se iza napisane riječi treba potpisat, i iza toga potpisa i stajati.

Ili,  si se, možda, i ti negdje "našao" u narečenom članku, pa ga spominješ?

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Kako je sada lijepo udarati po 6R i 2009ST, pogotovu kad ga nema.

73     de     9A7WA

P.S.  Pogledaj si u onu svoju kutiju sa crvenim križem, možda nađeš 
        odgovarajuće tablete za sebe 4QV.

9A6C

Ko je moga pomisliti lani.....
Da će Gogo radit i spotirat Renija, 9A2009ST.

???

A šta je tu čudno?  Ili san ga triba ne radit? Za obratno bi se moga sitit par situacija, ali pustimo to, dičja posla...

A i dva miseca brzo prođu.

GG

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JG

Moj Mirko, Adam ti je tako mlad, a tako zaboravan.
Zaboravlja, kako je, vjerujući tuđim napisanim lažima, ovdje na forumu, meni pisao : Kresni jednu, majstore!
Kada se taj isti tonmajstor nedavno ovdje razotkrio, u akciji kodnog imena  OM3500, nije našao za shodno komentirati.
Ali, ispričavam se, to ZAISTA spada pod naslov Ham spirit i demokracija.
I kategorija isprike, također.

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Koki, jednostavno ne razumijem u kojem bi se ja to članku trebao naći?

Kako pišeš, već duže vremena, i mnogima odgovaraš da nisu dobro pročitali razumjeli, vidjeli itd. mogao bi osnovati Enigmatski list sa rebusima, premetaljkama, odgonetkama, križaljkama itd. Imaš smisla za taj biznis  ;D

Što se tiče vrijeđanja, memam potrebu nikoga psovati ni davati na važnosti natalitetnoj politici u Hrvata..

Ako kažeš da je taj Bloger otvoren za sve , pa neka Reny tamo "lijepo" piše, nisam neki Blogeraš, jer toliko nemam slobodnog vremena kojeg bi utukao u prazno, ali valjda i tamo postoji neki kodeks ponašanja.

I na kraju ovog posta zamolio bih te ako ti nije problem da mi odgovoriš jednostavno sa DA ili NE, dakle bez pojašnjenja samo sa dva slova:

Da li ti podržavaš ovakav zahtjev i oglas, te  ponašanje koje je uvaženi kolega Reni stavio na oglasnik HRS weba?

Ako ti ne bi bilo teško, molio bih tvoj odgovor?

9A4QV

9A4QV

Citat: 9A7WA  u 31. Siječanj 2009, 12:52:59
P.S.  Pogledaj si u onu svoju kutiju sa crvenim križem, možda nađeš 
        odgovarajuće tablete za sebe 4QV.

Ma ima u kutijici svega, naručilo se pred novu godinu kad je bila puna čekaonica pacijenata, samo da mi pošalješ malo te brlje da mi tableta ne ostane u grlu.
Kako je krenulo morati ćemo još tih tableta naručiti, jer ide gripaaaa.

9A6C

Uf...

Teško pitanje...

???

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2JG

Ja ga ne bi napisao, a njega razumijem.

To je odgovor. Samo, ja nemam odgovor na kategoriju isprike. Kad sam ja tebi lijepo, kratko i sažeto, odgovorio, bio bi red da i ti meni odgovoriš.
Baš na primjeru Renija ( a on nije SLUČAJ, nego živi čovik, sa svim svojim manama i vrlinama) vidimo da sve što je jednosmjerno, ne funkcionira.

Čekam tvoj odgovor.

73, Koki 9A2JG