• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SP U RUKOMETU

Autor 9A5ST, 30. Prosinac 2008, 09:51:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3SM

Koliko sam upoznat diplome zajedno sa qsl kartama su poslane na izradu te shodno tome kad se to završi biće lagano ispisivane i slane prema redoslijedu dospijeća.
Ne zaboravite da je rok za slanje svojih zahtjeva za RUKOMETNU DIPLOMU do 31.12.2009  godine pa svoje zahtjeve možete još slati.
O vremenu kad bi diplome trebale biti na kućnom pragu je prerano govoriti ali ću se potruditi da to bude čim-čim prije .
VY 73 de Mato - 9A3SM

9A6R

Mato prijatelju stari drago mi je da čitam tvoje tekstove.Kaži ti nama hoćemo li mi koji smo radili sve one veze under 9a2009 imati kakav popust pri apliciranju za diplomu?

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3SM

Popust , imaš ga Reni prijatelju. Cijena diplome od 30 kn je sa popustom, a ono što smo mi radili sa zadovoljstvom ( ili za sebe govorim ) to nema cijene .. za to nas ( mene ) nitko nije tjerao da moram već sam to htio sam ...
Dobro se ti mana vratio ... pozdrav tebi i tvojima
VY 73 de Mato - 9A3SM

9A6R

Pravo zboriš prijatelju.Nemoj krivo shvatiti,tebi ni riječ krivu nemam za reći.A što se mene tiče mogu početi pivat onu Đibinu"Ovo mi je škola".

73,9A6R

9A2TN

Reni, koliko znam, što se tiče diploma, jednaki smo sa svim radioamaterima. Oni koji su radili kao operatori na 9A2009XX bi trebali dobiti neku vrstu diplome (npr "dijamantnu" bez dijamanata i pozlate).

9A4QV

Koki, ma šta jednu, dvije, nekima dvije treba dati...

9A4MF

DALI JE MOŽDA KOME STIGLA DIPLOMA POVODOM SP U RUKOMETU ??? :'(
Pa bilo bi vrijeme da već da diploma stigne, osim ako si ju poštar nije ostavio sebi :-\

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro ;)

9A9L

Neki dan sam razgovarao sa Matom 9A3SM bas po tom pitanju i i nfo je da su diplome jos na stampanju. Trebalo bi biti gotove kad i qsl karte.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3SM

Doći će Miro samo polako... strpljen spašen ... pa samo ti se negdje žuri ... nemoj naglo.
I mi čekamo pa se nadam da će skoro jer već mnogi pitaju za nju.
Ugodna večer
Mato

9A6AA

Citat: 9A3SM  u 15. Ožujak 2009, 15:47:47
...
O vremenu kad bi diplome trebale biti na kućnom pragu je prerano govoriti ali ću se potruditi da to bude čim-čim prije .
VY 73 de Mato - 9A3SM

Da li je, nakon 3 mjeseca odgovor još uvijek isti?

Mislim, da li je prerano govoriti "kad će diplome biti na kućnom pragu"...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6R

Ja sam je već"osvojio"radeći 4070 veza.Ako mi je netko pošalje dobro ako ne baš me briga.Bilo bi fer da su nama koji smo mjesec dana radili veze poslali makar E-mail sa zahvalnicom ili neku spomen diplomu ili sl.Zagrebačka gospoda su davno napustila HRS.

9A6R

9A3QY

Ove diplome će definitivno bit nešto posebno, svaka original s potpisom... Evo, prošlo već pola godine...  ???

9A6R

Čemu žurba?Polako.... ;)

9A6R

9A2GA

Evo jučer stigla diploma GOLD pod rednim brojem 60.

Hvala svima na vezama i Mati 9A3SM na trudu.

Pozdrav, 73 de Boris
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A2TK

Diplome stigle jučer  ;)
TNX
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!