• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HF LIN Pojacala

Autor 9A2QP, 18. Svibanj 2006, 14:20:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QP

:D Pozdrav svima !
Vrsim modifikacije i popravka HF LINEARNIH pojacala svih proizvodjaca
nazvati na 098 212718 :idea:
9A2QP Joe
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A2QP

:D SRI nisam jos napisao da izradjujem LIN PA po narudzbi 2,3 i vise kW uz garanciju kvalitete
Joe 9A2QP
73 de 9A2QP Joe

9A5TD

Citat: "9a2qp":D SRI nisam jos napisao da izradjujem LIN PA po narudzbi 2,3 i vise kW uz garanciju kvalitete
Joe 9A2QP

Jel moze malo slika, zanima me dizajn i smjestaj u kutiji, a mislim i da ce biti puno vise zainteresiranih. 73..

T94MO

pridruzujem se izradjujem kutije po narudzbi,zeljezo,aluminij,plastika i kombinirano

9A2QP

:D Pozdrav!
Evo idu slike samo da jos nesto zavrsim pa ce biti
9A2QP Joe :idea:
73 de 9A2QP Joe

9A7IMR

Evi i meni pošaljite neku sliku
mario.rapic1@zg.t-com.hr
mario

9A2TK

Joe, ovdje stavi slike da svi vidimo...!!!
Tom
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2QP

:oops: A kak da to ubacim hoces mi objasniti (kak u postreplay ubaciti sliku ili par slika)
73 de 9A2QP Joe

9A2WA

Ideš na http://imageshack.us
,pa copy/paste :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
73 de Mike 9A2WA

9A2QP

Evo par slikica od linearcica!!!!

Izgled prednje ploce

Detalj sastrane

Pogled na PI filtar

Oprostite na kvaliteti slikica snimano sa NOKIA 7650 mobitel kamerom
pa je i kvaliteta losija.
:roll:
73 de 9A2QP Joe

9A6C

Slušaj Jozo, oprostiti ćemo ti i kvalitet slika i sve ostalo , ako nam otkriješ koliko čorbe proizvodi taj tvoj kalorifer, a?

Jesam ovo lijepo rekao?

Istinu na sunce amigo!

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2QP

:D E pa sva 4 balona povuce uz 5000V 1,4A strujetine i malo na dumyload-u od 3kW BIRD ulje pocne kljucati kad radi ali nije to nista strasno  pa izmjereno 5,4......sad cemo vidjeti u radu malo duze kak bi to moglo zdurati a da znas nije mi ni kaciga trebala zasad kod prvog starta. Uuocio sam mali nedostatak moram jos napraviti bolji stabilizator za g2 tj stabilnih 700V evo jucer stigao MOSFET 6N80 800V/2A pa se nadam da bu to rijesilo problem.Imam jedno rijesenje od AG5K za to pa cemo vidjeti to bi trebalo biti rjesenje.I znas da se na 28 dalo lijepo sa MFJ259B PI filter podesiti e sad bumo velim u radu vidjeli kaj bude rekao.
:idea:
73 de 9A2QP Joe

9A6C

Još samo da budu prilike na bandu...

...
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A5TD

Svaka cast sa ovim ROSTILJEM !! Teoretski imas iskoristenje skoro 80% sto je gotovo nevjerovatno, no da bude i 60 to je skoro 3 KW na izlazu. Opasna mrcina. No da budem iskren uvijek se iznova pitam cemu ljudi traze nesto preko 2KW, ako si digao snagu prosjecnog uredjaja na 2KW to je 13 dB, da bi dobio naredna 3 dB treba ti jos 2 KW sto je uzasno rasipanje energije a ne predstavlja ni 1-s jedinicu ???

9A6C

Ajde ne kvari nam veselje...

GG