• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 15:57:37
Dragi Zorane, ja i ti smo odavno sve raskrstili, a ti opet. Tu količinu osobne nekulture gdje ti (opetovano) mene kvalificiraš, a nikad me nisi ni vidio, ne mogu tolerirati.
Ako smo raskrstili zašto me spominješ  ::)
Istina tvoje postove se može i krivo shvatiti, ali to je valjda godina proizvodnje u pitanju  ;D
A i samo spominjanje Isusa to potrđuje.

Da ti dokažem da znam kako izgledaš evo ti jednog linka sa slikom
http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_ponygallery&func=detail&id=9&Itemid=788
ovaj desno na slici si ti, ako mi ne vjeruješ pitaj još nekoga
evo još jedne
http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=788&func=detail&id=4#ponyimg
ovaj lijevo na slici si ti, ako mi ne vjeruješ pitaj još nekoga
73 de 9a6jrz

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 12:43:09P.S. Tihomire, i u zadnjoj si se predizbornoj aktivnosti navlas jednako ponašao kao i u ovoj, smanji gas, dugo je do Kraljevice. Ne mreš služit dva (različita) gospodara.

Koki, jel počela kampanja ? Za kojeg gospodara treba glasovati ? Ili, da budem precizniji, za koje gospodare ne treba glasovati ?
U kojoj se ja to predizbornoj aktivnosti ponašam ? Damn, ti si se pretvorio u glasačku mašineriju ;D ;D ;D
Nitko ti sa mnom ne gospodari, ja ti gospodarim sam s onime što zaradim.
Bojim se Koki da nećeš imati za koga glasovati, nitko ti više ne valja.

Citat: 9A9LI dobio sam kaznu kad sam joj izbrojio na lijepi i fini nacin i objasnio da je premlada i prezelena za biti ovdje.

;D ;D ;D Koliko si poštovanja dao toliko si i dobio, bar se ne moraš žaliti da kaznu nisi zaslužio  ;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A9L

Tihomire...ne tarlahaj.
Procitaj sta sam joj napisao i to jako fino. I kao sto vidis ono sto sam joj i rekao dogodilo se. Bila je vrlo kratko, vise je nigdje nema, narocito ne u radioamaterizmu. Mala je uzletila dok ju je Pero titrao. Kasnije vise nije imao tko ...i odletila pcelica.
Kao sto vidis ja sam jos uvijek tu i ostajem i dalje.
I bavim se radioamaterizmom.....
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JK

Ovo kako sada radi prikazivanje posljednjih postova foruma na početnoj stranici
je jednostavno predivno. Svaka čast Marko. Imaš od mene rundu kad se vidimo
(jednom, negdje). I molim te nemoj ništa popravljati. Ovo je super. Nema beskrajnog
niza demokracije, nema R2 (mislim na čuveni repetitor na Braču koji je bliže Splitu
nego Braču) i sl. Koga zanima, može kliknuti i evo ga.

Usput, a i prilika je, ja sam PROTIV (da, vičem iz svega grla), PROTIV sam da se
mojim novcima financira repetitor na Braču koji je bliže Splitu nego Braču. Ako se
može napraviti nekakav repetitor koji bi bio na Braču, a mogao bi se recimo ''okinuti''
i iz Splita ... pa mogli bi se dogovoriti.

Časopis Radio HRS je jednostavno ludilo, ludilo kako je dobar (kak bi rekli oni iz
Centra svita i bliže). Da li je tome zaslužan glavni urednik, uredništvo, autori
članaka ili predsjednik mjesne zajednice tamo negdje, ne znam, a i nije me briga.

Možda je časopis dobar zbog nekakvih izbora u Kraljevici? Kakvih izbora, tko se bira?
Ovo naše ''vodstvo'' je sasvim OK. Pozivam sve da u Kraljevici to potvrdite za 5 (pet)
minuta i onda se bavite radioamaterskim temama.

Nego, smijem li ja praviti ''screenshot'' sa ove demokracije ili je to također
neovlašteno prisluškivanje? Molim nadležne za ovu temu da mi daju jasan i precizan odgovor.

Kakav pak HRS.BLOGER ?? To su nečije privatne stranice tj. privatni blog i sa HRS-om
nema nikakve veze. Netko si je sam uzeo za pravo da ga naziva HRS.BLOGER. Svatko ima
pravo na blog, ali da li ima pravo po volji koristiti znak i ime Hrvatski Radioamaterski
Savez veliko je pitanje.

Divim se svima koji su došli do ove rečenice. Za nagradu, prvu trojicu koja mi se jave
na PM da su pročitali ovu moju ''demokraciju'', častim pićem, prvom prilikom (negdje, nekad).

73
Martin 9A2JK

P.S. Marko, molim te ne popravljaj nikakav QSL, SQL ili kako se već zove.
Ovo, bez ''DEOMKRACIJE ...'' je odlično.
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3LI

Citat: 9A2JK  u 08. Ožujak 2009, 18:39:34
Ovo kako sada radi prikazivanje posljednjih postova foruma na početnoj stranici
je jednostavno predivno. Svaka čast Marko. Imaš od mene rundu kad se vidimo
(jednom, negdje). I molim te nemoj ništa popravljati. Ovo je super.

Je, fino ali vise nema sa ljeve strane "novih" postova pa se moram vratit na pocetnu da
vidim posljednje postove, kako bilo ruzno ipak mi se ono prije vise svidjalo.
No, nema veze, dobro je i ovako.

A ono HRS.blog .. pa to moze biti svasta, to sto mi mislimo da je odma "nas" HRS
ne znaci da to i je, moze bit Hrvatska Republikanska Stranka itd itd itd ..
Da ne velim nekaj ruznije !
;)

9A2JG

Zorane ja samo reagiram na tvoje ispade. Ovo šta ti radiš me podsjeća na ženidbe-udaje naših iseljenika u Americi početkom prošlog stoljeća, kad bi ženik dobijao sliku mlade iz rodnog kraja - koju će dobiti za ženu. Sreća moja što sam pravilno orijentiran.

Martine, ti si se pridružio plejadi onih što pišu o nečemu što se nisu udostojili ni pročitati, ni vidjeti naslov.
Glede repetitora, dobro je da nešto imaš za mučat po ustima, jer lupaš ko Maksim po diviziji. Nisi se udostojio bar pokupiti činjenice, nego kad neki drugi lupaju, što ne bi i ti.

Tihomire dragi, drugi su već istakli stare - nove kandidate za predsjednika, ne ja. Osim naznačenih, ima i ovih što su to izjavljivali u telefonskim razgovorima, kao skrivenu želju. Sve snimljeno.
Znači, sve u svemu očekuje nas burnih i napetih 40 dana. Koje li simbolike, biblijski broj! Bar nešto da je po Božju.

73, Koki 9A2JG

51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 19:23:12
Zorane ja samo reagiram na tvoje ispade.

Aha, sad si mi sve pojasnio  :P
Moram se mijenjati, ovaka ispada da si mi ti uzor  ;D

Ako sam dobro shvatio ti ne pišeš za nikakvi bloger, ali pozivaš druge da toj isti blog čitaju  ???

Odsad i ja budem reagiraoo samo na tvoje ispade, a to moramo da drugi ne bi mislili da je to što ti pišeš http://hr.wikipedia.org/wiki/Utemeljena_%C4%8Dinjenica

Evo ti još jedan link http://hr.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Nepristrano_gledi%C5%A1te, možda ti za nešto posluži, samo nemoj copy/paste.

Nadam se da nakon ovoga neće uslijediti par telefonskih poziva radi konzultacija kako odgovoriti  ;D

Sretno ti bilo i tvojim telefonskim dušebrižnicima
73 de 9a6jrz

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 19:23:12Tihomire dragi, drugi su već istakli stare - nove kandidate za predsjednika, ne ja.

Malo sam se informirao...

Članice Saveza (klubovi) trebaju dostaviti svoje prijedloge za predsjednika i članove Nadzornog odbora pismeno na stručnu službu HRS-a. Kandidati za predsjednika trebaju dostaviti prijedloge svojih programa rada HRS-a za iduće četverogodišnje razdoblje najkasnije do 25. ožujka 2009. godine.

Što si toliko nestrpljiv ?

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 19:23:12Osim naznačenih, ima i ovih što su to izjavljivali u telefonskim razgovorima, kao skrivenu želju. Sve snimljeno.

Nadam se ne neovlašteno  ;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Dragi Tihomire, potrudi se čitati i postove ostalih osoba, ne samo moje. Tada bi vidio iskrene izričaje ko je koga snimao, koja je bila tema, i činjenicu da je zapis sačuvan. O legalnosti snimanja, sve smo rekli, više puta, bar ja.
Što se tiče formalnog dijela kandidiranja, svi smo pročitali to što si ti citirao, ja sam samo ponovio napisano na forumu od drugih osoba.

Zorane, ti stvarno ne znaš prestati. Po koji put hočeš da ti napišem da si samo poslužio svrsi, isprovocirat Djanija, da bude kažnjen, Saša ekspresno obrisao inkriminirani post, koji je (u odnosu na ostale, tuđe, postove) nevin ko janje, a ti likuješ, jer misliš da si pametno postupio.
Kad toliko pucaš od znanja što se nisi odazvao Djaniju na duel znanja? Pa ko osta, osta! E , ali to je teži put, lakše je provocirat.
Savjetujem ti da, bar u ovoj kalendarskoj godini, se uvatiš rada na RA opsezima, pa da skužiš zašto se ovi ljudi zovu radioamateri, a ne korisnici foruma, ili udarači tipkovnica.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,mislim da bi ovo moglo završiti dvobojem,a isti bi trebao biti zakazan ,održan u Kraljevici,neznam kako baratate Mačevima,znam da je Koki dobar strjelac, pucanje bi moglo biti problematično,nebi bilo dobro delegati bi bili previše uzbuđeni,tko zna tko bi koga birao,ako bude problema sa odabirom svijetlog oružja,predlažem toljage,kao prvo nije bučno,manje je bolno od metka,postoji mogućnost preživljanja,a oružja ima svuda oko nas.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2009, 06:57:51
Po koji put hočeš da ti napišem da si samo poslužio svrsi, isprovocirat Djanija, da bude kažnjen, Saša ekspresno obrisao inkriminirani post, koji je (u odnosu na ostale, tuđe, postove) nevin ko janje, a ti likuješ, jer misliš da si pametno postupio.
A za koga ja to radim  ???
Gdje sam likovao, podsjeti me (nemoj mi slati samo na mail)

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2009, 06:57:51
Kad toliko pucaš od znanja što se nisi odazvao Djaniju na duel znanja?
Koji duel znanja, opet si krivo informiran. Ja sam na svako pitanje odgovorio. Ne mogu se sučeljavati s njim u polju elektrotehnike i elektronike, kad mi to nije struka i to sam napisao. To što on ima kratki fitilj :D nije moj problem

Čudi me da to niste stavili na vaš čuveni hrs.bloger.hr. Ovako ćeš samo izvrtati samo tebi poznate činjenice. A u stvari i da to imaš snimljeno svaki dan bi to drugačije tumačio, takav si ti igrač  :P

Bolje piši na tom blogu ili ispisuj QSL-ke
73 de 9a6jrz

9A9L

Citam ovaj topic i sta vidim. Od svih koji su procitali (mozda) i nesto napisali jedino kod mene stoji IP broj.
I lijepo se vidi. Kod ostalih toga nema.!!!!! Jel sam ja to pod prismotrom ili sta. Ako je onda hvala sto me vracate u mladost kad sam bio pod povecalom drustva iz EIPED. I jos uvijek sam na radiovalovima....

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

Vidi vraga....sad se vec IP broj promjenio....UPS....
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8DU

Leone ,vidiš nadziru te,možda je Koki nešto organizirao preko Pančeva.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokorenigrad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6JRZ

Citat: 9A9L  u 09. Ožujak 2009, 07:47:07
Citam ovaj topic i sta vidim. Od svih koji su procitali (mozda) i nesto napisali jedino kod mene stoji IP broj.
Pozdrav Leone

Svatko vidi samo svoj IP, a Saša vidi sve (a kad piše evidentirano, znači da ima i neki log :D )
73 de 9a6jrz