• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Dragi Gorane, prvo si ti počeja sa "otkrivanjem" tzv. tajni iz moga života, nešto sitno bija nastavija Učenik, evo sada tj. danas, član tvoje redakcije stavlja na radioamaterski forum link o "otkrićima" glede UDBE, koja je , navodno, fizički bila smještena u ulici kako se i ja prezivam.
Pa ljudi je li to moguće? Pa čitate li Vi što napišete? Di su pusti Tihomiri, Zorani i ini, da skoče i protestiraju zbog zloporabe foruma i slobode riječi.
Ne, protesti se čuvaju, ka bonovi par-nepar, za odabrane, Renija , Kokija, Branka, Djanija, Mirka, naročito Maria...

Za početak, uzmi časopis Tehnička kultura, Broj 218, strana 41, drugi stupac, drugi pasus.
Ostalo ćemo polako, duga je korizma, a i predizborna aktivnost.

Vidim da si otvorio topic pod naslovom Koga ćemo? Ne čudim se tebi, nego onima koji tamo pišu. Nisu shvatili da je svaki topic otvoren od tvoje ruke doživio fijasko. Nastranu činjenica da ih ključaš po dnevno političkoj potrebi.

Glede plaćanja, imam pismenu izjavu tajnice da su svi računi namireni. Znači li to da nisi ispostavio račune? Ili si se odrekao honorara? Ili ga je papila maca, ka i moj?

Ne moraš se ti u ničemu slagat sa mnom, ali živiš u Splitu, i ne ide mi u glavu da nisi napisao ni jednu jedinu riječ o sramoti zvanoj R2. Da budem pošten, i ne samo ti.
Da li je riječ o podilaženju (šutnjom) novom-starom (?) predsjedniku, kojega je Adam već (ponovo) inaugurira ?
Ili je riječ o poslovičnoj hrvatskoj šutnji?

Moraću poć do Milana, ne radi gofa, nego radi trake. Sad je timing !

73, Koki 9A2JG

51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Za početak, uzmi časopis Tehnička kultura, Broj 218, strana 41, drugi stupac, drugi pasus.
Ostalo ćemo polako, duga je korizma, a i predizborna aktivnost.

???

A šta ga sad uliza TK u ovo? Pričamo o RADIO HRS, a sad bi triba čitat TK? Ne zanima me.

Vidim da si otvorio topic pod naslovom Koga ćemo? Ne čudim se tebi, nego onima koji tamo pišu. Nisu shvatili da je svaki topic otvoren od tvoje ruke doživio fijasko. Nastranu činjenica da ih ključaš po dnevno političkoj potrebi.

Priznajem da mi ovo nije jasno - šta je fijasko i šta je to tebi uspjeh? Pa ne misliš valjda da ljudi otvaraju teme da bi se proslavili ili dobili na popularnosti? Aj molim te objasni mi.

Ako nisi shvatio pitanje iz prvog posta o kojem pišeš, reci pa ću ti objasniti,  ali mislim da si velika manjina, jer je više ljudi shvatilo, ali se prave ludi i samo bi se ogrebali za kafu ;D
Ono baza o dnevnopolitičkim potrebama ti je poseban slučaj i ukazuje da je stvar ozbiljnija nego se čini, a korijeni sežu daleko u prošlost.

Glede plaćanja, imam pismenu izjavu tajnice da su svi računi namireni. Znači li to da nisi ispostavio račune? Ili si se odrekao honorara? Ili ga je papila maca, ka i moj?

Kakve račune? Honorara se nisam odrekao i kao i svi suradnici RADIO HRS u 2008 svoje sam dobio.
Ako imaš kakvih potraživanja po osnovi honorara u prethodnom razdoblju, obrati se Stručnoj službi, ali ne preko foruma nego direktno, vidiš da to najbolje pali.

Ne moraš se ti u ničemu slagat sa mnom, ali živiš u Splitu, i ne ide mi u glavu da nisi napisao ni jednu jedinu riječ o sramoti zvanoj R2. Da budem pošten, i ne samo ti.

Živim u Splitu, ali ne mislim da je situacija oko R2 sramota, za razlku od pojedinih razgovora koji se preko njega vode, tj. vodili su se dok je bio u funkciji. Za mene je to samo jedan uređaj u kvaru prema kojem nemam osobitih emocija i za koji servis za sada nema kvalitetno rješenje.

Ali imam namjeru u skoro vrijeme pisati o jednoj drugoj splitskoj radioamaterskoj sramoti.
Aj pogodi o čemu se radi ???

Da li je riječ o podilaženju (šutnjom) novom-starom (?) predsjedniku, kojega je Adam već (ponovo) inaugurira ?
Ili je riječ o poslovičnoj hrvatskoj šutnji

Ma čuješ li ti sebe, majke ti, pročitaš li ti ikad ono šta napišeš, vidi li ko od tvojih doma čim se ti baviš?

Da bi 10 kuna da mogu proniknit u tvoj mentalni sklop, ja da podilazim šutnjom novom-starom predsjedniku?

Kad bi ti reka da nisi normalan, to bi bilo kažnjnio, pa ću te pitat: jesi li ti normalan? Ako jesi, slobodno mi potvrdi, ako nisi , ne moraš ništa reć.

Pa ako ti do sad nije bilo jasno da predjednik mora na koljenima molit da mu stavim kakvu sitnu fotku na kojoj je u drugom redu i da ga svaka košta bar jednu gajbu pive. A za naslovnicu sam zavrtio janjca, zna se...

Čovječe, da mi je samo znat u kojem ti filmu živiš, ne znam šta bih dao...

GG

9A2JG

Pogodija san, iz prve. Tako veleuman i iskusan radioamater ne može sebi naći matični klub u vlastitoj županiji. To je prava tema, jer, da si ono za što se izdaješ, tukli bi se za tebe. I bez tonskih zapisa.

Što se tiče UDBE i radioamaterskog foruma, to si, naravno (ka i uvik kad ti ne konvenira) - odšutio. Tako je najlakše.

Ja tebe neću pitat da li si normalan.

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Koki, ja te neću ništa pitati jer ionako ne bi odgovorio na to pitanje nego bi ti izmislio ili preformulirao pitanje onako kako se u tvojoj "centrali" poslože prekidači.

Dakle ponavljam ti, ja sam napisao Đorđevićeva ulica, i nakon toga naveo odakle sam našao izvor te ulice.
To što si ti živio u nekoj drugoj ulici u kojoj alkari šefuju to je tvoj problem, dakle ni Đorđićeva ni neka ina, nego Đorđevićeva, upravo kako sam ja napisao.

Ono što si ti napisao je tebi znano i ne trebaš mi sad tu pametovati po komu je ulica dobila ime u kojoj si ti živio. Dakle iz tvog pisanja proizlazi da ili ne znaš čitati ili krivo čitaš ili krivo shvaćaš. Stoga ti prenosim pasus u kojem se navodi ta ulica:

Udba za grad Zagreb nalazi se na uglu Trga Zrinski i Đorđevićeve ulice.

A kako smo došli do te ulice, nadovezivanjem na tvoj post na blogeru glede imena ulica, i zasluga radioamatera itd.....

Sa druge strane, ne vidim u čemu je problem pisati o nečemu što je javno poznato i objavljeno na internetu?? Jel ovo forum post demokracija ili nije?

I nisam ja nikoga inagurirao nego sam napisao šta sam čuo. Čudi me da ti nisi to čuo a tako dobro osluškuješ bandove. Inaguracije i smjenjivanja priliče nekima drugima kojima su davali rokove do nove godine, pa do Kraljevice, pa dalje. Jeli ti to poznato?

QV

9a6c

Citat: 9A2JG  u 07. Ožujak 2009, 19:44:07
Pogodija san, iz prve. Tako veleuman i iskusan radioamater ne može sebi naći matični klub u vlastitoj županiji. To je prava tema, jer, da si ono za što se izdaješ, tukli bi se za tebe. I bez tonskih zapisa.

Što se tiče UDBE i radioamaterskog foruma, to si, naravno (ka i uvik kad ti ne konvenira) - odšutio. Tako je najlakše.

Ja tebe neću pitat da li si normalan.

73, Koki 9A2JG

Ti si skroz čudan. Za koga se ja izdajen? Zašto je uopće bitno u kojem ću ja klubu bit član? Jesam li ja jedini član HRS koji je član kluba van domicilne županije?

I zašto je to uopće bitno? Mislin, di ću ja bit član kluba u Hrvatskoj? Eto, da te razveselin, bija san član kluba i u Bjelovaru! I super mi je bilo.

Šta ja mogu kad san izbirljiv i nježan ka mimoza pa mi ne odgovara društvo lažljivaca i onih koji šute o tome. I prizant ću da san neobičan, to uvik.

U vezi ulica, obrati se Adamu, on ti je meštar za GPS, APRS i sve na struju, on će ti sve objasnit.

Ja ti se u to neću mišat.

GG

PS - slobodno me pitaj jesan li normalan, ja ću ti odgovorit, nema tu ovo-ono.

9A4GL

Citat: 9A2JGTihomire, prodano! Pošteđujem te svojih umotvorina u Kraljevici. Znao sam da češ ti opet incognito, ka i na zadnjoj izbornoj skupštini, kad te nisam ni upoznao. Šteta.

Damn, opet otišao krivom logikom. Pričamo o forumu, ne o Kraljevici, skoncentriraj se malo. O Kraljevici je bilo ono s čevapima. Umotvorine si tražio da te poštedim na forumu, kužiš ? Šteta, već si prekršio sporazum i zasuo nas umotovrina, Koki, sav kredibilitet si izgubio sada kod mene, ne držiš se dogovora.

Citat: 9A2JGŠto se tiče ovog foruma, svojski se trudite maknit neistomišljenike sa njega, u finalu predizborne utrke .

E da je meni vlasti, nebi ti imao pristup računalu a ne forumu ;D

Citat: 9A2JGPodsjeti se malo zadnja dva mjeseca prije zadnjih izbora. I ti si bio svoj udio dao, budiš se i sada, neka tebe.

Je, "mudri" su tada zborili o Jemencima, i ti skupa sa njima, kako se nebih sjećao toga. Ja komentiram gluposti kontinuirano već cca 2 godine, no tebi su izbori cijelo vrijeme u glavi.

Citat: 9A4QVKoki, ja te neću ništa pitati jer ionako ne bi odgovorio na to pitanje nego bi ti izmislio ili preformulirao pitanje onako kako se u tvojoj "centrali" poslože prekidači.

;D ;D ;D

Hoću i ja svoju ulicu ::)

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Besposleni popovi i jariće krste.
Ne odgovore mi dvojac iz redakcije kakve veze ima UDBA sa RA forumom. Ni stavljanje imena ulice iza moga posta. Koje je slučajno kao i moje prezime.
Alo Adam, ovdje zemlja.
Čitali smo i gledali cijelu onu šaradu sa Youtube, i misliš da si time profitirao. Samo si pokazao da su ti dvojbena društvena mjerila i poštivanje zakona.
To što si našao šačicu koja ti je aplaudirala, to više govori o njima, nego o tebi. Činjenica da je među njima bio i Urednik + najplodonosniji pisac članaka, samo je očekivana.
I, umjesto da se ta i takva redakcija ogradi od tebe, sam se, potpomognut Urednikom još i pokušavaš promovirati.

Čujem glasine da se, navodno, imaš namjeru kandidirati za rad u jednoj državnoj službi. Ovakvi pokušaji difamiranja i navođenja tobožnjih tankih ali "očiglednih" veza sa nečim, ili nekim, neće te približiti cilju.

Već sam te višekratno zamolio da prekinemo svaku diskusiju, poslije Youtube-a i UDBE, pogotovo. Nadam se da će ovaj put doći do možđana. Tvojih. a i moderatorovih, koji bi konačno trebao pročitat sve tvoje postove, s naglaskom na "dijagnoze", neovlaštena snimanja i tobožnja "prokazivanja".

Tihomire dragi, zna san ja da ćemo doći na Jemence. Spomenu ih neko jučer i pod nekim drugim naslovom topica. Interesantno, kako se uvik oni pojave misec-dva pred izbore. Ja jučer, baš kao i Drago, nisam skoro nikako , mogao ući na topic Ham spirit ! I još nekoliko ljudi, s kojima sam se čuo telefonom. Ma kako to uvik teme koje ne "šmekaju" vlasti". Biće da su to ovi novi programi...
Što se tiče tvoje tvrdnje da mi ne bi dao pristupiti računalu da si ti na vlasti, pa ja to znam, nisi to triba ni pisat. Slobodoumni ljudi i pišu da takvi ka ti ne dođu pored vlasti. Ne na vlast, jer za to treba imati srca, pameti i muda.

Gorane, zucker zu ende. Samo sam napisao naslov teme koju češ ti (vjerovatno) opisivati u idućem broju.
Kud češ ljepše od naslova Kako je zelena bila moja (ne dolina, nego) županija. U kojoj nisam bio prepoznat.
Čitat će se u dahu, a razgrabit ko halva.
Bar jedanput u povijesti časopisa nećete imati problema sa remitendom. Zato ću i ja kupit idući broj. Da dam i svoj maleni doprinos tom povijesnom koraku. Malom za čovječanstvo, ali golemom za časopis, i razotkrivanje stanja u S-D županiji.

Koliko ste interesantni, čak i Djani, kojemu je istekla kazna, neće više da piše ovdje.

73, Koki 9A2JG

9a6c

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 08:02:14
Besposleni popovi i jariće krste.
Ne odgovore mi dvojac iz redakcije kakve veze ima UDBA sa RA forumom. Ni stavljanje imena ulice iza moga posta. Koje je slučajno kao i moje prezime.
Alo Adam, ovdje zemlja.
Čitali smo i gledali cijelu onu šaradu sa Youtube, i misliš da si time profitirao. Samo si pokazao da su ti dvojbena društvena mjerila i poštivanje zakona.
To što si našao šačicu koja ti je aplaudirala, to više govori o njima, nego o tebi. Činjenica da je među njima bio i Urednik + najplodonosniji pisac članaka, samo je očekivana.
I, umjesto da se ta i takva redakcija ogradi od tebe, sam se, potpomognut Urednikom još i pokušavaš promovirati.

Čujem glasine da se, navodno, imaš namjeru kandidirati za rad u jednoj državnoj službi. Ovakvi pokušaji difamiranja i navođenja tobožnjih tankih ali "očiglednih" veza sa nečim, ili nekim, neće te približiti cilju.

Već sam te višekratno zamolio da prekinemo svaku diskusiju, poslije Youtube-a i UDBE, pogotovo. Nadam se da će ovaj put doći do možđana. Tvojih. a i moderatorovih, koji bi konačno trebao pročitat sve tvoje postove, s naglaskom na "dijagnoze", neovlaštena snimanja i tobožnja "prokazivanja".

Tihomire dragi, zna san ja da ćemo doći na Jemence. Spomenu ih neko jučer i pod nekim drugim naslovom topica. Interesantno, kako se uvik oni pojave misec-dva pred izbore. Ja jučer, baš kao i Drago, nisam skoro nikako , mogao ući na topic Ham spirit ! I još nekoliko ljudi, s kojima sam se čuo telefonom. Ma kako to uvik teme koje ne "šmekaju" vlasti". Biće da su to ovi novi programi...
Što se tiče tvoje tvrdnje da mi ne bi dao pristupiti računalu da si ti na vlasti, pa ja to znam, nisi to triba ni pisat. Slobodoumni ljudi i pišu da takvi ka ti ne dođu pored vlasti. Ne na vlast, jer za to treba imati srca, pameti i muda.

Gorane, zucker zu ende. Samo sam napisao naslov teme koju češ ti (vjerovatno) opisivati u idućem broju.
Kud češ ljepše od naslova Kako je zelena bila moja (ne dolina, nego) županija. U kojoj nisam bio prepoznat.
Čitat će se u dahu, a razgrabit ko halva.
Bar jedanput u povijesti časopisa nećete imati problema sa remitendom. Zato ću i ja kupit idući broj. Da dam i svoj maleni doprinos tom povijesnom koraku. Malom za čovječanstvo, ali golemom za časopis, i razotkrivanje stanja u S-D županiji.

Koliko ste interesantni, čak i Djani, kojemu je istekla kazna, neće više da piše ovdje.

73, Koki 9A2JG

Čovječe, ti si skroz čudan...
Jesi li u prvoj rečenici mislio na sebe ili?

UDBA i AR imaju jako malo veze, ali mi nije onda jasno zašto se u istom kontekstu na ovim istim stranicama i od strane nekih drugih korisnika poteže isto pitanje i na tome im se ne zamjera, nego ih se dapače - žali - a poradi izgona?

Mi o UDBI, a ti čuješ glasine (glasove?) da će se netko navodno kandidirati... Alo, Brač, jema li koji kajitj uoden?

Nisam primjetio da bil otko ima ograničen pristup bilo kojoj temi, ali kako i ja nisam mogao pristupiti na HAM RADIO UND DEMONKRANCIJA i u skladu s tim uradio screenshot koji sam poslao webmasteru, mora bit da ni ja nisam po guštu nekome? A poslije se moglo i sve OK, bez Jemenaca.

Gorane, zucker zu ende. Samo sam napisao naslov teme koju ćeš ti (vjerovatno) opisivati u idućem broju.

Da mi je samo znat koji naslov koje teme i di si ti to napisao, a ni ja još ne znam kako će se zvat to što mislim tek napisati, ako i napišem...  jesu li glasine ili je navodno? Ili glasovi?

Je li bitno biti prepoznat ili je bolje ostati nepoznat? Kao ti i kao ja? Tebe su očito prepoznali i upoznali, za mene još ima vremena, vrlo sam povučena osoba i ne volim se baš gurati u prvi plan, posebno kad nemam što reći... Radije se maknem, pa makar i u Rijeku.

Ovo za Đanija me totalno dotuklo. Koja šteta. A da je ti ja, moga je svašta pametno napisat. Ali nije i eto.

Ajde pope, na posao!

GG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 08:02:14Tihomire dragi, zna san ja da ćemo doći na Jemence.

Uvjerenja sam da nisi znao, samo se predstavljaš da nešto znaš. Za moje tvrdnje postoji ovaj forum kao dokaz ;D

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 08:02:14Interesantno, kako se uvik oni pojave misec-dva pred izbore. Ja jučer, baš kao i Drago, nisam skoro nikako , mogao ući na topic Ham spirit ! I još nekoliko ljudi, s kojima sam se čuo telefonom. Ma kako to uvik teme koje ne "šmekaju" vlasti". Biće da su to ovi novi programi...

Daj pojasni malo, ne pratim, da li je:
1. Pero namjestio to Kreši ?
2. Krešo namjestio Peri ?
3. Djani radi štetu Kreši ?
4. Krešo sakriva tvoje pisanje od mene ?
5. Nešto peto ?

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 08:02:14Što se tiče tvoje tvrdnje da mi ne bi dao pristupiti računalu da si ti na vlasti, pa ja to znam, nisi to triba ni pisat. Slobodoumni ljudi i pišu da takvi ka ti ne dođu pored vlasti. Ne na vlast, jer za to treba imati srca, pameti i muda.

Pa velim ti ja, imaš veliku sreću, jer ovi na vlasti izgleda nemaju muda ;D A sramota je ogromna..

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A4QV

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 08:02:14

Koki ja sam ti već dva puta objasnio, evo treći put. Kako inače ide ona izreka, da se tri puta govori ....

Daklem, Koki je napisao, što se idalje može pročitati na webu:

Ulicama moga grada... (2)
.....Sagledavajući sve naprijed napisano, kako se možemo nadati da ćemo šetati ulicom istaknutog radioamatera ?.....

I ja sam ti na to odgovorio, (naveo izvornik):

Udba za grad Zagreb nalazi se na uglu Trga Zrinski i Đorđevićeve ulice.

Nadam se da ti ni ovo nije jasno  ;D

E sad, pa kako besposleni, a urednik časopisa i k tome još se plaća, pa redovito i kažeš u velikim količinama. Ne štima logika, uključu sklopku br.1 prije uključenja sklopke br.2

Da, u pravu si, mogu se sramiti kako me "popljuvao" radioamater koji je koristio pozivnu oznaku 9A2009ST na bandu. To mi je dobra škola da više ne učestvujem u sličnim manifestacijama i pozivam takve postaje. Sramim se što sam ga pozvao. Ispričavam se, to je bila moja pogreška.  :o

I u pravu si opet, nisu se trebali ograditi od "pljuvača" nego od mene koji sam popljuvan, jer to nije lijepo kad je netko tko je u uredništvu popljuvan. Naprotiv poželjno je koristiti oznaku 9A2009ST i pljuvati po ostalima. Zanimljivi su bili spotovi na istoimenu postaju koji su pozivali na bojkot iste glede nevazeceg loga ili slično....

I kako ti kažeš, tom "šaradom" nisam profitirao, nego je profitirao radioamaterski pokret i ham spirit u Hrvata na primjer kako trebaju raditi postaje sa oznakama koje obilježuju neke manifestacije. Ono sa brojevima je posebna priča. Iznenadilo me da kad sam te pozvao na repetitoru nisi rekao, now only number 1, number 1....  ;D

QV

9A2JG

Dragi Adame, nadam se da ćemo sa ovim i završiti, dosadili smo Bogu i ljudima. Dakako, imaš pravo na odgovor, i neka tvoja bude zadnja. Ja ću na blogeru.

Cyklon B - 7 dana
Stoka - 7dana
Dijagnoze, neovlašteno snimanje, UDBA - 0 dana

Kada bi ja bio zločest rekao bih da je moderator "slab" na stanovnike Istre. Ovako, mogu samo ponoviti da nema kriterija, ne zadovoljava, i da molimo Boga da šta prije napusti tu (volontersku) funkciju.

Vertikalka - dva miseca
J...te se - dva miseca
nepametan Zoran - dva miseca

Šta su jadni Mirko, Reni i Djani Bogu skrivili da su u nemilosti moderatora.

Da stvar nije tako naivna, kako je redovito GG hoće uprosječit, najbolji je primjer Mario. I GG i Emir su redovito, dok nisu nagovorili moderatora da ga izbaci sa ovog foruma, upotrebljavali "argumente" da je bio kažnjavan i na drugim forumima zemalja bivše Jugoslavije.
Takva induktivna metoda generira predubjeđenja o nekome, kao da se "podrazumijeva" da je on takav i takav. Zato je natuknica o UDBI nespojiva sa zdravim razumom, i da je pravnog poretka, neodrživa sa djelovanjem moderatora koji - šuti.

Svoje stavove oko Renijevog izričaja na bandu sam višekratno napisao i dobro su znani javnosti. U cijeloj priči ti , Gogo, i vama slični (iz iste ste redakcije) bi htjeli da zaboravimo da si ti neovlašteno i nezakonito stavio snimku tuđeg glasa na svjetski medij !
Već sam jednom bio napisao, ali nije zgorega ponoviti, da namjerno nisi stavio i drugi dio QSO-a gdje ste realizirali normalan QSO.
Tvoja svojedobna tvrdnja "da si snimao sebe" vrijeđa inteligenciju svakog čitatelja.
Da ovo završim, stvar je za sud, samo isto kao kod krađe manje vrijednosti, više bi Reni dao za odvjetnika nego što spor "vrijedi". Ne sumnjaj da bi ga dobio.

I dalje tvrdim da se redakcija časopisa trebala ograditi od postupaka svoga člana.

Sva daljnja pisanja o ovome, i predizbornim aktivnostima češ moći čitati na blogeru. I ti si, kao i svako drugi, pozvan da tamo pišeš, samo bez blagonaklonog moderatora, bez vrijeđanja, UDBE, dijagnoza, i sa punim imenom i pozivnom oznakom u potpisu.

Za kraj, Reni ti poručuje da još čeka zavidan broj QSL-ki od tebe, kao odgovor za poslate karte via 9A biro, od 92' do danas.

73, Koki 9A2JG

P.S. Tihomire, i u zadnjoj si se predizbornoj aktivnosti navlas jednako ponašao kao i u ovoj, smanji gas, dugo je do Kraljevice. Ne mreš služit dva (različita) gospodara.

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 12:43:09
nepametan Zoran - dva miseca

Kad sam ja to bio pod kaznom?
Možda i jesam, ali se ne sjećam, daj me podsjeti. Možda imaš negdje to snimljeno  ::)

Na slici izgledaš ozbiljan.
Znam da ne poštuješ niti svoju riječ, pa nisam siguran da ti vjerujem za gore navedenu tvrdnju.
S obzirom da stalno iznosiš "činjenice", može li neki dokaz da me podsjetiš.

Da te podsjetim još jednom na ovo što si napisao (tvoj drugi post na forumu)

Prosinac 27, 2005, 21:06:49
Nikada se ne javljam na forumu, a ne vjerujem da hoću i u skoroj budućnosti.
73 de 9a6jrz

9A9L

Koki lutko.....zaboravio si da sam i ja bio kaznjen. Sjeti se kad. Dok je na ovim prostorima vladala ona mala umisljena webmasterica. I dobio sam kaznu kad sam joj izbrojio na lijepi i fini nacin i objasnio da je premlada i prezelena za biti ovdje. Jesi li se onda palio na guranje i glumatao po kojekakvim blogovima i blogerima i vodio kampanju.
Eto imao sam prilike vidjeti taj famozni HRS.BLOGER i vidim nebuloze u kojima me nekoliko puta spominjes. Daj malo procitaj sta pises jer si se sam doveo u situaciju da ti se ljudi smiju. Covjek u tvojim godinama bi trebao biti daleko pametniji i porazmisliti prije nego napise neku glupost.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

One by one, first come, first go.

Dragi Zorane, ja i ti smo odavno sve raskrstili, a ti opet. Tu količinu osobne nekulture gdje ti (opetovano) mene kvalificiraš, a nikad me nisi ni vidio, ne mogu tolerirati.
Da pažljivo čitaš, a sam si ne jednom priznao da to ne radiš, vidio bi da sam nabrojio "kažnjene" i za koji "prekršaj". Prema tome, riječ je bila o Djaniju, a što i piše, i jasno je, već u idućem pasusu.

Leone srčeko, zaboravljaš ko se prvi (opravdano) sukobio s webmastericom. Ako te pamćenje vara - ja .
Za svakoga sam skako, najviše za sebe, zbog očiglednih nepravdi.
Tada nisam pisao po blogeru, jer ga nije ni bilo, nije teško provjeriti kada sam prvi put nešto tamo napisao.
Tebe ja ne spominjem, nego sam te samo JEDNOM nabrojio kao jednog od slučajno zateknutih na određenom mjestu, u određeno vrijeme. Ni prije, ni poslije. Kad si tako tankoćutan, nastojat ću ne pisati igdje tvoje ime i poz. oznaku.

Znam ja što tebe muči. Ustao si odmah, zajedno s Adamom, i još njih par na Renija, ko vojnici na Isusa u Getsemanskom vrtu. Vjerovatno si vidio reakcije, od blogera, preko SMS-ova , tel. razgovora,pravničkih objašnjenja, ali, sada je teško nazad. Razmisli malo, kome se ljudi smiju. Meni nemaju zašto.

Tebi, baš kao i Adamu poručujem, hrs.bloger nije moja ni ičija prčija, slobodno vam pisanje, samo vam tamo nema prikladnog i sklonog auditorija. Tamo si ti sam, možđani, tipkovnica, medij, i - odgovornost za napisanu riječ.

Na nijednom blogu nisam pisao ništa, ta ti je ćorak, baš kao i tvrdnja da Marko skače na svaku moju i Draginu, moš mislit.

Ne glumatam, i ne vodim ikakve kampanje, ni za Renija, ni za ikoga, a trebalo bi. Ako ne za ništa, onda barem za ono proklamirano u planu rada HRS-a za 2008, pod forum, i pod tvrdnjom da bi trebali biti jednaki kriteriji za sve.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Uh ovdje puno dinamike,hvala Dragom Bogu i majstoru informatike,Dragi Koki da samo znaš koja je ovo pokora ,kada te nemrem  čitati,a ko velim KORIZMA je pa neka, da sam znao koliko je teško odrekao bih se cjele korizme ,trpio bih pokoru,nebi čitao tvoje postove,glede sjedišta drage nam UDBE ništa meni nije jasno,glavnog udbaša već duže nema,a koliko vidim ima doživotnu, jedino ako bi ga novi predsjednik pomilovao,zbrka oko ulica ,koliko ja znam ulica se zvala ili  se još uvijek zove ĐORĐIĆEVA,nikako Đorđevićeva ili ĐOKINA,gledam neki dan Đoku Balaševića pjeva u areni.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???