• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA Trophy

Autor 9A7YY, 07. Ožujak 2008, 21:17:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Onakva, o kojoj sam ja pisao ne, kronološka, s oznakama "novih" osvajača, rastućim redom. Ali, valjda će i to jednog dana. LP.

73, Koki 9A2JG

P.S. Kako se tamo, kod 6AA , može pojaviti pozivna oznaka koja je novoosvojila nešto, a na HRS-ovoj stranici ne. I to prije 6 dana! 9A3ASI .
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Aleluja! Ispunio mi se san, kad sam pročitao post od I6GFX, napisan danas u 1428. Mato 3SM mu je poslao CI-broj! Nema više dvostruke linije zapovijedanja! Bogu hvala!

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Honor rol na naslovnici HRS-a! Mate 4M mi je skrenuo pažnju na to da je "došla", i , stvarno, tamo je. Dobro, da ne ispadnem cjepidlaka, tamo stoji stari Brankov znak BND umjesto YY, ali, e pursi muove.
Dobro bi bilo kada bi najave i događanja bile na naslovnici, a ne da ih se otvoreno vabi na privatne stranice, ali, sve dođe na svoje. Kad li , tad li.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 14. Travanj 2008, 14:20:47

Dobro, da ne ispadnem cjepidlaka, tamo stoji stari Brankov znak BND umjesto YY, ali, e pursi muove.

Ja nisam nikad aplicirao ni za kakvu IOCA diplomu ni kao lovac ni kao aktivator.
Pretpostavljam da me je Emir tamo nakalemio pa vlastitom nahođenju a onda u vremenima nemilosti zaboravio maknuti. Što se mene tiče može slobodno.

9A2JG

Poznajem jednog poznatog (medijski vrlo eksponiranog) glumca koga je prijatelj prijavio na prijemni za studij glume, i vidi dokle je dogurao!
Sada, da ne sitničarimo, da li prijatelj, da li stari znak, nikad se ne zna šta je bivše, prijatelj, ili znak.

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Ja nisam nikad aplicirao ni za kakvu IOCA diplomu ni kao lovac ni kao aktivator.
Pretpostavljam da me je Emir tamo nakalemio pa vlastitom nahođenju a onda u vremenima nemilosti zaboravio maknuti. Što se mene tiče može slobodno.

Ovo ne da je strašno, ovo je prestrašno, komentar nikakav nije
 potreban, eto što se sve radilo i polako izlazi na vidjelo, tko zna ima li
 još, pa čemu onda zakoni, pravila, ljudi ....................................

73   de   9A7WA

9A6AA

Citat: 9A7WA  u 14. Travanj 2008, 16:08:46
            Ovo ne da je strašno, ovo je prestrašno, komentar nikakav nije
 potreban, eto što se sve radilo i polako izlazi na vidjelo, tko zna ima li
 još, pa čemu onda zakoni, pravila, ljudi ....................................

73   de   9A7WA

Pojasni nam što je to "strašno i prestrašno" i "što se to sve radilo"...
Bojim se da ni sam ne znaš što pišeš...

Izgleda da osim papira, i HRS-ov forum podnosi sve i svašta.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Na Honor rolu - activators stoji ista osoba pod r.b. 11 9A2Y sa 20 otoka, i pod r.br. 15 kao (ex call) 9A4KF sa 18 otoka. Samim time i lista će izgledati nešto drugačije, uz korekciju rednih brojeva.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Lista je vjerovatno samo copy - paste sa Emirove stranice, nije editirana pa je i mogućnost pogrešaka veća. Ispraviti će se, pomalo, ima dana.

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 14. Travanj 2008, 15:41:14

Nešto si pobrkao.
Nije riječ o "apliciranju za kakvu IOCA diplomu". Nitko nije ni rekao da si to učinio. Podatak o tvojih 140 otoka poslao si mi sam, da to stavim na Honor roll. Kako bih inače ja to znao? I zbog čega bih ja tebe negdje "nakalemio po mom nahođenju". Očigledno, godine čine svoje...
No, takav stil pisanja dovoljan je povod pojedincima da se jave, trabunjaju o nečemu, iako nemaju pojma što je to IOCA.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

???  ???  ???  ???

Ma daj Emire, nismo djeca. Prihvati to dostojanstveno.

Eto vidiš ja se ne nimalo ne ljutim na tebe što si me izbacio sa liste postaja koje su aktivne sa otoka, a nalaze se na tvojim osobnim stranicama.
Mogao si isto tako i iz honor rolla.

S obzirom da nisam dosad bio involviran u IOCA programu a ti jesi pa stoga podliježeš i kritici, molio bih te da ubuduće svu tvoju prepisku vezano uz naše bilateralne odnose upućuješ na PM. Hvala.

9A6AA

Opet promašaj.

Aktivnosti s naših otoka koja sam vodio (i sada ih vodim), što bi ti i tvoji istomišljenici rekli, privatna je prčija.

Honor roll je službena lista na kojoj su se nalazili svi oni koji su izrazili želju da tamo budu uvršteni. Tamo su i ostali bez obzira što ja mislio o njima.

Da si se meni obratio na PM, i ja bih tebi. Ovako, prihvati to dostojanstveno.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Branko ja se tebi čudim, ne njemu. On, kako bi pojedinac pisao njemu "uz dlaku", tako bi ga skida sa Liste aktivnosti s otoka. Tako sam prvi odletija ja, pa ti, ...
Točno je da svako može raditi sa svojom privatnom stranicom šta ga volja, samo je i slijepac vidio i znao da je sukladna i naslonjena na IOCA program. To, što se sada opet (po ne znam koji put) protura demagogija, nije nikakva novost, ali, već smo pelcovani.

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Stavite mene na listu sa 777 otoka, nek se nađe, kad može na
  riječ, a u stvarnosti ću sigurno uplatiti 40 kuna za knjižicu IOCA i krećem
  od osnovne ( 10 otoka ) na više i idem stupanj po stupanj, pošteno, ako
ne može drugačije.

73   de   9A7WA

P.S. Mogao sam ja to i ranije, probajte pogoditi zašto nisam.

9A2JG

Na Honor rolu stoji Boško Milankov, i novi znak, YU3A. Stoji i Branko Gracin, stari znak, 9A6BND.
Ko je sija paštete po Humu? Ko je najslabija karika?
A di je podrubrika IOCA aktivnosti? To će valjda iz laptopa u časopis. Tamo je najažurnije.

73, Koki 9A2JG