• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA Trophy

Autor 9A7YY, 07. Ožujak 2008, 21:17:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Znači, Branko ovi put mu ti zoveš ženu kad ga ostavi na otoku? Artiljerijska priprema je, vidin, završena, još komunikacijska, i ostaje operatorska.
Psiički......

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4DB

Moja je preporuka za takve moretukce da se drze Babe, lakse je pogodit
lanternu nego kosu usrid Adrie, uz to ima dva tri broja, samo bas nema
mista za dipol :)

9A2JG

Nemoj Đani svašta pisat, ako mu ne bude pasalo, i tebi će reć da ločeš, ka i meni. On se more nalokat, šta nije platija članarinu, da se ne ucrvaju šoldi!

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Šta mislite šta bi bilo da je Odisej ima GPS ?
A kako san čita i on se volija pošprucat, zato mu je navigacija i trajala koliko je trajala.

9A7WA

Kupa znam da je kod Siska, al gdje je Špada ??

73   de   9A7WA

9A2JG

Kako sam maloprije radio prijatelja Dakija na 14 CW kao 9A0CI/LH, došlo mi je u pamet da pogledam u Statut IOCA grupe.
U članku 12 piše : Aktivnost IOCA grupe je javna i zasnovana na demokratskim principima.
Let it be.

73, Koki 9A2JG

P.S. Mirno more, i zapalit sviću sv. Niki.

9A2JG

Eto Branko, koliko si trubija, a prijatelj ti Emir da sve od sebe da te uradi. Fala mu u tvoje ime.
Vidiš, više vridi dobar prijatelj , nego dobar uređaj.

Sad bi i senator tija nešto poslat, pita ima li radioklub u Visu, ja se pravin lud. Svi bi oni, priko donacije, hop - opet na Host. Pala direktorica-nema ljetovanja bez casha. I naravno, senza baseball palica.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Je Koki moj dobri i pošteni kakav sam i sam reka bi "naš" Drago.

Emir je ljudina, hvala mu.

BTW signal mu je bija malo je reć katastrofa kod mene. Zato nisam ni nakon desetak ponavljanja čuo pet devet Branko pet devet petica devetka.
Jedva nekako kad sam ga ponovno zvao. Žao mi je što nisam čuo prijatelja Milana on barem šalje karte. Oni auslanderi bolje ne pričat. Mladi su, popravit će se.

Nemoj mi o Hostu, reka mi je don Paulin da ga još glava boli od naše prošle ekspedicije. 

9A2JG

Citat: 9A7YY  u 09. Svibanj 2008, 19:51:02
Emir je ljudina, hvala mu.
Posvoji ga. Ili ga barenko odvedi na marendu. Gostionica Domovina, na Kmanu, blizu je HZTK, ako pofali keša, tajnica - kartica, sama janjetina, košer, garantirano.
Gazda je iz Umljanovića, naš čovik, ranija nas je po' rata. To ti je oni trokut Čavoglave - Kljaci - Umljanovići.
Tamo nan je cili rat bija repetitor, na groblju sv. Ilije, tukli su ga, ali ga nisu mogli pogodit kad je bija u grobnici.

Nećemo o ratu, kako smo ono zaključili, da smo mi bili fašisti, zato danas ne feštamo.
A more bit da senatorova pratnja nosi bejzbol palice kad ide na Host jer su i oni čuli da su ovdi fašisti, pa da se bidni obrane.

Di smo mi došli da čekamo da nan Nijemac pošalje QSL-ku za rad sa hrvatskog otoka. I to imamo više vire, nego u profesora, dokle smo došli.
Slušaj, moga bi i Daki štagod poslat, ne virujen ja da se ne more Nijemca zafrkat. Je da su oni štampali karte, ali doša je koji pak' i u Rvasku.

Dunque, ja san čeka sa 17 tvojih QSLki da osvane nova vlast, rvaska, naša, da verificiran, ništa se ništa prominilo nije. QSL-ke čamidu u kuvertu, otoci nisu uvršteni na listu, moljci rade, Mate ne radi, Koki grize nokte. Znači, isto ka i prije . Samo je, izgleda, Krešo ispa je...a strana. Ne prešidente, nego Krešimir Juratović. Ni kriv, ni dužan.
Čovek bi rekel, prav. Prav, zaprav. Zato mu se moramo škužat.

Bilo bi još, ali znaš kako je, sutra je dan od ekspediciji, parićajemo se svi, neko za čuku, neko za uređaj, neko za internet. Sentiremo !

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 09. Svibanj 2008, 19:51:02
...BTW signal mu je bija malo je reć katastrofa kod mene. Zato nisam ni nakon desetak ponavljanja čuo pet devet Branko pet devet petica devetka.
Jedva nekako kad sam ga ponovno zvao. ..

Ako ćemo pravo - ni tvoj signal nije bio bolji nekidan kada si me zvao ovdje na Sušcu. A nisi radio u "poljskim" uvjetima kao ja na kamenu od Bijelca...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Ma nisam ništa loše mislio. Znaš to.
Odmah ti se podigne ispušni ventil ko na "pretis" loncu .  :)
Nije dobro za zdravlje, pripazi malo, još nam trebaš.

I nemoj ti meni "čoviku od mora" o "poljskim uvjetima".  ;)

Evo ti za  :-* laku noć.

9A2JG

Jesi čovik, jesi baja. Samo, je li to u čelo, ne vidi se ?

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 09. Svibanj 2008, 20:44:39

Posvoji ga. Ili ga barenko odvedi na marendu.

Nemožeš ti nas posvađat da si još toliki.

9A2JG

Pogledaj Branko malo, kad stigneš, statut IOCA grupe. Opet ja, pa ja. Kontakt, opet na njegov privatni mail. Država - to sam ja tj. grupa , to sam ja. Radi takvih stvari, između ostaloga, su mu i oduzeli vođenje programa IOCA. Ili, bolje rečeno, prihvatili njegov nekuvertirani mandat.

To što on sada kopa rukama i nogama da mu ga ova garnitura, na koju je "tuka" iz svih artiljerijskih oruđa u predizborno vrijeme, vrati, graniči sa ludošću, a o bezobrazluku da ne govorim.

Pasivnost novoizabranih mu ide na ruku. Valjda će i u Dalmatinskoj 12 prevladati glas razuma. Zato smo ih i birali.

73, Koki 9A2JG

P.S. Doznali smo i u euro, koliki je bija račun za gorivo (eksp. Bijelac).
Opet (uvijek aktuelna) prispodoba iz Novog zavjeta : Ne molite na raskršćima, da Vas svak' vidi...

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 10. Svibanj 2008, 06:40:17
Pogledaj Branko malo, kad stigneš, statut IOCA grupe. Opet ja, pa ja. Kontakt, opet na njegov privatni mail. Država - to sam ja tj. grupa , to sam ja.

Skoro i ja povjerovao Kokiju, no rekoh, ma nemoguće, idem ipak provjeriti. Otvorim ja "statut", tj. pravilnik kad tamo postoji posebno otvorena email adresa za kontakt IOCA grupe a kao druga email adresa je navedena Emirova.

Koki, pa deklariraš se za ozbiljnog čovjeka, čemu takvo iskrivljivanje istine ? Zato što ne voliš čovjeka, pa šta, ne voli ni on tebe, to već svi znamo. Sad te ne volim ni ja  :P

Damn, pa zar je bitno čija je email adresa ?  ::) ::) ::)  :o :o :o

Citat: 9A2JG  u 10. Svibanj 2008, 06:40:17
To što on sada kopa rukama i nogama da mu ga ova garnitura, na koju je "tuka" iz svih artiljerijskih oruđa u predizborno vrijeme, vrati, graniči sa ludošću, a o bezobrazluku da ne govorim.

Pasivnost novoizabranih mu ide na ruku. Valjda će i u Dalmatinskoj 12 prevladati glas razuma. Zato smo ih i birali.

Hm, misliš da bi ga trebalo protjerat iz države ?

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr