• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA Trophy

Autor 9A7YY, 07. Ožujak 2008, 21:17:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Y

Jel može ovako??!!
   Sutra 08.05.2008.aktivirat ću novi IOCA otok.Zove se Bijelac (Bilac).Nalazi se otprilike na pola puta između otoka Sušac i otoka Lastovo.Koordinate su 42 "73 N 16"62 e ,lokator JN82HR.Imam oko 40 nautičkih milja do tamo,i toliko nazad.Bit ću QRV negdje oko 10.00  UTC.
  Imam samo jedan problem,nešto mi se pokvario sluh u zadnje vrijeme.Mora te me razumit.
      73 de Milan 9A2Y

9A6R

Oćeš li se znat vratit?Pazi da ti se ne dogodi ka Odiseju i ekipi.Ako imaš problema sa sluhom mogu te ja upisat priko reda u jednoga odličnog ORL likara na Firule.Inače se dosta čeka ali tebe će odma prigledat kad te priporučim.Samo mi javi koji dan ti odgovara.

73 i mirno more

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

A onda nemoj ni ić tamo. Šteta vrimena.
Lipo napiši log doma, moš odma počet.  ;)

NHF

9A2Y

Neš ti preporuke,od nosača nosila u autu prve pomoći,ja san misli da si pod stare dane završi za likara.Imam i ja poznatih likara ,nisu svi završili u zatvoru,pa ću te priporučit.A to što bi moga zalutat na moru,moguće,a baš danas je bio jedan moj gliser u Komiži,lipi veliki,bili ,pislao je na njemi FESTINA(reloji),bit će da si ga vidija ,a Graco.Što se tiče loga ,neki su ga pisali doma ,ali ja ne.Svi ovi otoci oko mene su do po ure vožnje,ima ih više od dvadeaest.Kad si me ču zadnji put???

9A6R

A pravi mi se javija.Sa fakultetom od kuhanije.Odličan uspjeh.A smija...

9A6R

9A7YY

Evala Milane!
Nažalost ne gledan ti ja brode, ne vozi me to.
A slabo san te ja čuja sa tvojih aktivacija jer kad si ti aktivan ja san na poslu.
Veze za mene ne rade drugi kao što je to uobičajeno među RA u hrvata.
I tako............znaš i sam.

Bijelac ti je od Hvarske rive udaljen jušto 27,22 nm kad bi uvatija rotu.
Bit će ti sutra lipe tramontane vanka, pa nisan baš siguran da ćeš se moć iskrcat. Preporučujen ti Kopište, Pod kopište a Crnac isto tako jer je šoto vento.

Dobra srića.

9A2Y

E dragi Reny imam ja VSS Višu Hoteljerskauškolu,i baš mi je ža šta se moram pohvalit s tim

9A2JG

Ja san uvik mislija Branko da si čovik, a tek su mi se sad oči otvorile, i vidin da nisi.
Kako imaš srca čoviku spominjat veze, da drugi radi, i tako to...
To je isto ka kad je Roko u brijačnicu reka načelniku da će ovi rat dobit avijatičari, i samo avijatičari.
A čovik, opet, ne može odgovorit, da je javnu izjavu da nije (i da neće) platit članarinu u HRS, pa, znači, ne može rabit ni Forum.
Vidiš, na FM-u je discipliniran, tamo se na R2 ne javije semidupleksno, nego simpleksno na izlaznoj frekvenci; da ne dišturba nas.
Ma che krejanca. Ma che obziri, a!

A dobro ja i pišen na ovu uru, eto, on me prozva pijančinon, a u životu me nije vidija da pijen. Rođaka su mu i snimili, pa je muča.
Neka, Sudamja je, nek se ljudi razvesele; kako je rekla Bepina : Ja san malemu tila učinit veseje!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Biće to ona ča si je dobija na puntu od portafoja?Nemoš mene pituravat!

9A7YY

Mir kući ovoj.

Dico popišat se i leć.  ;)

9A6R

Ja sam ga čuja kako radi sa onom prevaziđenom vrstom rada(CW).Ima on dosta zemalja cfm na CW-u.

9A2JG

Nemoj i ti sad čovika inpicavat, kad ne smi odgovorit.
Nego, 14/15. o.m. će radit Mike K9AJ sa EU-189 Rockall, na 40 i 20 metara, samo CW. Bogu fala.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Opet vi u kupe. Zog je u špade.  :)

Evo van karta da znate di vas neće čut.

9A6R

Triba vidit oće li Ivo taj dan čistit masline ili će bit slobodan...

9A6R

9A6R

Ako ne uspije aktivirat Bijelca ostaje mu Crnac hi.

9A6R