• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA Trophy

Autor 9A7YY, 07. Ožujak 2008, 21:17:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Evo Koki ispunila ti se i ova želja.  ;)
Na HRS-ovom webu, bogu hvala a i uredniku, osvanula i IOCA trophy lista.

Sve mi se čini da bi se sad mogao reaktivirati.
Neki novi vjetrovi pušu, pitomiji.

9A5CY

......trebalo bi ispraviti u :
IOCA activators DIAMOND TROPHY pobrisati sve osim Toma 2AA koji je aktivirao zadanu kvotu ( vjerujem da su podaci greškom prepisani iz CHASERs u ACTIVATORs).

usput rečeno, ni svoj znak ne vidim u IOCA GOLD activators iako sam bio aktivan sa 47 otoka do sada (!)

bude se riješilo vremenom, samo polako.....

Dean 9A5CY                                                                          73

9A2JG

Ljudsko srce nikad zadovoljno nije, prvo moje. Liste ima, honor rola nema, ili ga ja ne vidim. A i oni pravokutnici uteku u čas posla.
Ipak, pomak je pozitivan, što reče Branko.
Pa poanta i jest u tome da privučemo još zainteresiranih da se uključe u IOCA program, a ne da se stari tovari naganjaju.
I na kraju, loše je za program i za HRS ako to samo Koki pita. Jer, ispada da ostale nije briga šta će biti sa IOCA programom. A, ipak mislim da nije tako.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

DI SE MOŽE NAĆ ACIA LISTA SA PROPOZICIJAMA?

73.9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

9A6R

Hvala g.Gracin.

73,9A6R

9A7YY

Fali se ti doma. :)
Jesi li da ženi kiticu kuranfila za Dan žena?  ;)

9A6R

Kiticu sam da,naravno.Lijepo upakiranu.Malo je off topic ali šta se može,Dan žena je.

9A6R

9A2JG

Ne bi ja danas pisa, poslin pira je, (9A3CB uda ćer) ali ne mogu mučat.

Kako sam zadnjih mjeseci, u više navrata, u različitim rubrikama, napisa da nemamo još uvijek IOCA Honor rol u izdanju HRS-a, ugledah listu novih osvajača , datiranu sa 31. ožujka o.g. , ali - na stranici 9A6AA !

E sad  ja sebi postavih par pitanja !

Je li to 6AA postao vanjski suradnik, pa ćemo neke službene informacije moći čitati samo na njegovim stranicama ?
Zar se nije novo rukovodstvo maltene zaklelo da ćemo sve šta organizira i pokroviteljski nastupa u ime HRS-a, čitati na HRS-ovim stranicama ?
Zar nismo zaslužili bar kratko očitovanje 3SM o ovome, a i inače o IOCA programu od 17.11. do danas ?
Nije valjda da ovo tangira samo mene u državi Hrvatskoj?

73, Koki 9A2JG

P.S. Ovo implicira činjenica da onda nemamo (updetiranu, ili ikakvu)listu osvajača, i honor rol, na stranicama HRS-a.

9A7YY

Koki što ti misliš da ja kao dežurni prijavljivač prijavim IOCA managera zbog
nečinjenja;)
Šest mjeseci a ni slova je malo puno.

Kraljevica se približava, vjerujem da će nakon nje mnoge stvari biti jasnije.

9A2JG

Branko moj, a šta da ti kažen? Upravo sam završio chat sa jednim našim istaknutim RA i pitam ga upravo ono isto što sam napisao u postu : Nije valjda da samo mene u Hrvatskoj to smeta? I još sam dodao : Valjda će se još neko obadat! On mi ležerno odgovori : Možda Branko i/ili Reni, i niko više!
Pogodija je jušto u sridu, te ima tri punta!
Slijepci ne vide da ovim nečinjenjima vraćaju stanje na ono od prije 17.11.

Moran sad vagat riči kad izmjenjujem postove sa donatorima, šta je sigurno, sigurno.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Stvari su u principu jednostavne.
Postoje ljudi kojima je stalo i oni kojima se živo............fućka.
Postoje ljudi koji nešto rade iz nazovimo to ljubavi i oni koji to rade iz samoreklamerstva.
Nažalost oni prvi su uvijek u manjini

Ne spavajte , o otoci naši,
                 Lijepi vrti morem plivajući.

Antun Mihanović A.D. 1835

PS
Postoje i dežurna "grintala" oni su isto u manjini.  ;)

9A4M

Citat: 9A2JG  u 06. Travanj 2008, 12:50:15
Kako sam zadnjih mjeseci, u više navrata, u različitim rubrikama, napisa da nemamo još uvijek IOCA Honor rol u izdanju HRS-a, ugledah listu novih osvajača , datiranu sa 31. ožujka o.g. , ali - na stranici 9A6AA !

Koki, vjerojatno misliš na ovu listu koja je već određano vrijeme na hamradio.hr: http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=1473&Itemid=729

Osobno, ne vidim ništa loše u tome da netko paralelnu listu ima i na vlastitim stranicama. Samo naprijed - tko god želi.

Pozdrav svima,
Mate 9A4M

9A2JG

Mate, nisi me ozbiljno shvatio, pa se nisi potrudio otići na stranicu 6AA da vidiš da je to lista OSVAJAČA , koja, BTW , uopće ne postoji na HRS-ovoj stranici, baš kao ni Honor rol.
Ja ne znam šta sudionici IOCA programa moraju učiniti u sustavu, da bi te dvije liste osvanule na HRS-ovoj stranici. Koliko je napisano, nekoga bi barem trebalo biti sram.
Ne odričem pravo svakoga da na svojoj osobnoj web stranici piše sve što je zakonom dozvoljeno. Ipak, ako se pojavljuju informacije koje na službenoj HRS-ovoj stranici manjkaju, a sve pod amblemom HRS-a,i naslovom IOCA-e, onda je kvar u sustavu. Ma koliko mi šutjeli o tome !
Guranje problema pod tepih nije nikada pomoglo rješavanju problema.

73, Koki 9A2JG

9A4M

Liste IOCA osvajača definitivno posloje na linku koji sam stavio u gorrnjem postu.
Jasno se vidi i datum ažuriranja.
Vjerujem da će honor roll biti uskoro dostupan na HRS webu.

73
Mate 9A4M