Rolando imam ja pitanje iako nisam član skupštine tj.delegat ali me interesira nešto.
Da li postoji u državi Hrvatskoj pri odabiru novih članova IO i novog predsjedika
" 10 novih ljudi " koji budu predloženi ili birani za novi mandat

Svi smo puni vijesti i čitanja čak i ponekad teških objeda na još uvijek aktualnog Predsjednika, članove IO, članove NO kako oni ne rade svoj posao kako trebaju, da čuvaju sebi stolice i ledja ili drugome i slično i onda kada dodje do novih izbora gle čuda u HRS imamo " Šeksov sindrom " tj dugovječne članove koji su iz saziva u saziv zamijenili mjesta na stolicama ili čak ostali na trenutnim .. sad mene interesira s obzirom na tvoju listu predloženih članova IO za tvoj mandat od 6 predloženih članova 3 su iz starog ( po mnogima nevaljalog IO ) i 3 su nova od kojih za jednog ( 9A3DVI ) se čak ne može vidjeti tko je i od kud je jer nema adrese niti u HRS adresaru kao niti na QRZ.COM .. dalje čemu udvajanje funkcija ili zaduženja ( član IO i trenutni menadžeri ) zar zaista nema ljudi kojima možeš vjerovati i da sastaviš listu potpuno novih ljudi sa kojima možeš ići u realizaciju tvog ponudjenog programa za vođenje HRS-a u naredne 4 godine ?
Zagreb i Zagrebačka županija nema nekog drugog kandidata osim 9A2EU ?
Osječko baranjska osim Marijana 9A2C ?
Splitsko dalmatinska osim 9A3EME ?
Gdje su radio amateri od Splita prema Dubrovniku, od Splita prema Karlovcu , Istra, od Zagreba prema Slavoniji ( ne računam Željka kao menadžera ) zar tu nemamo pametnih radio amatera sa vizijama i znanjem koji bi mogli nešto novo predlagati i uhvatiti se u koštac sa novim izazovima .. svi se pozivate na stručnu službu i tajnicu da ništa ne rade, ZAŠTO ? Šta su radili članovi IO i Predsjednici i prijašnji i sadašnji da to riješe ? NIŠTAAAAA ... Ako isti to nisu znali ili mogli riješiti u prošlom periodu dok su bili članovi IO zar misliš sa tim ljudima da ćeš to ti riješiti .. NE PRIJATELJU - NEĆEŠ, naravno da ovim kad kažem "bivši" 2EU,2C ili 3EME mislim da su loši ( sve ovo sam ja rekao i svom prijatelju 2EU ) tako da netko ne pomisli da mu radim iza ledja ali oni su imali svoj mandat ili mandate i to sve završava na staroj narodnoj KERE LAJU - KARAVANE PROLAZE .. DAJMO ŠANSU većem broju ljudi, mlađim, starijim, iskusnijim i tu se izrodi više ideja za poboljšanje itekako lošeg stanja u HR radio amaterizmu .. i ovo je bilo predugačko ali sam skratio maksimalno koliko bi još mogao napisati o ovome .. naravno da svaki kandidat za predsjednika bira sebi svoje suradnike pa to pravo i tebi priznam ali .....
Srdačan pozdav svima
Mato - 9A3SM