Zanima me od kud izvlaci te cijene? Sa ebay? Upisite tr9000. Ima ih u japanu za 350 dolara. Plus postarina. Za 20 posto vise dobijes novog ft818. Ne zanima me italija. Jos uvijek zivim u Hrvatskoj i primam kuna koliko primam. Za one koji jos uvijek eade.
Dj120 na njuskalu 420kn. Star 30 godina, sa baterijom koja drzi pola sata. Za 30 eura vise (cca 220kn, ukljucena postarina) kupis iz graca novog ft4x. Duobander, nova baterija, subton. Upali i radi. FT4v, 2m samo, jos nesto jeftiniji. Kad kupujem, kupujem radio postaju. I gledam sto dobijem za svoje novce. Racunam sto dobijem za ulozenu kunu. Pa, necu kupiti dj120. Kupit cu ft4x. Necu se plakati po forumu da nemogu kroz repetitor jer imam postaju bez subtona i zahtjevati da se iskljuci. Sve sto mi na analognom vokcu treba on ima. Plus jos fm radio.
Slicna stvar i sa hf postajama. Cijene jesu visoke ali kad usporedim sto dobijem (a dobijem glanc novu postaju sa garancijom) a sto dobijem za duplo manje novaca u nekoj polovnoj postaji NE isplati mi se kupovati polovno.
Uostalom, vidi se na njuskalu. Oglas se ponavlja po dvije, tri godine. I ne prodaje se