A primjedba o baofengu i o tome da on ruši cijene vokaca. Ako pročitate moje postove nigdje ga ne spominjem. Spominjem ft4x. Yaesu duobander. Sa novom li-ion baterijom. Punjač. Antena. Najbolja antena za vokac koju sam imao u ruci. Sve novo, zapakirano. Sa garancijom. 70 eura plus 15 eura postarina. 525kn plus 150kn. Iz austrije. funkekektronik.at ako ne vjeruješ, pogledaj stranicu. Koliko vrijedi onda 2m monoband vokac, 30 godina star, sa baterijom koja drzi pola sata ako uopće i radi, bez subtona? 100kn. I ni lipe više. Bez obzira koliko pričali o filterima i trafićima. Imam ft65, elektronika je ista kao kod ft4x. Sve što čujem na stari ic24 čujem i na ft65. Ne blokira na 2m kao uv5r, ima subton, dtmf, još hrpu stvari koje ne koristim, fm radio, 200 memorija, sve što ti treba na analognom vokcu. 675 kn i poštar ti donese na vrata. I to usporedi sa alinco djf1 za 500 kn. Ct1600 za 300kn. Da li da još navodim primjere sa njuškala? Neću, koga interesira neka gleda sam.
Dado, mogao bih navesti ne samo tvoje oglase, nego puno, puno i drugih oglasa na njuškalu. Neću to napraviti. Svi koji čitaju forum imaju računalo i pristup internetu. Pa neka traže sami. Ali mogao bih napraviti spisak novih postaja, vokaca, mobilnih i stacionarnih pa da ljudi budu informirani. Pa, kad usporedi cijenu neceg 30 ili 40 godina starog i što dobiva za to i cijenu NOVOG neka sam odluči što će kupiti.
Mene smetaju cijene polovnih uređaja. Pa sam pokrenuo temu. Izgleda Dado da tebe smeta moje razmišljanje kad se toliko javljaš. Bojiš se da će ti propasti posao. Da će ljudi početi razmišljati kao ja. Svatko se čoha tamo gdje ga svrbi