• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

20 GODINA 9A AWARD

Autor 9A9L, 13. Prosinac 2011, 23:15:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Danas je i 9A206R nakon dužeg vremena bio QRV na 40 i 80m ;)
Ajmo još ova 4 dana pa ispisivanje kartica. :D

73,9A206R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1AA

Danas poslijepodne (petak) pa sve do 01.00 u nedjelju (30.12.) biti ću QRV kao 9A201AA i 9A203B pa ukoliko nekome nedostaje neki prefix javite se emailom ili me potrežite na clusteru.

73, Ivo 9A1AA

9A4W

Prije pola sata zavšio sa radom kao 9a204w  u logu točno 7000 qso

pozdrav i svima  Sretna Nova 2013 godina
73 Toma 9a4w

9A6R

Dobar Tomo...ja samo 3000,toliko sam kartica i tiskao  ;)

73,9A6R

9A4W

Odlično Reni  radio si koliko si planirao  tako je najbolje
73 Toma 9a4w

9A2GA

Kod mene je to izgledalo ovako:
Call:             9A202GA
Total QSO:   3597 (160m - 13cm bands)
CW QSO  :     680
Digital QSO: 1026
Phone QSO: 1891
Total DXCC worked: 130
Total DXCC confirmed via LoTW and paper QSO (till 31.12.2012): 99

Odrađeni svi 9A20 prefiksi i diploma već odavno visi na zidu!   :)   Hvala svima na vezama.
Na sve QSL kartice primljene u direktu i preko biroa je odgovoreno.
Sve veze su uploadane na LoTW i eQSL.cc

SRETNA NOVA 2013. GODINA SVIMA NA FORUMU!

73 de Boris 9A2GA

9A2GA is a member of 9A1WFF

9A9C

pozdrav svima 73
evo završio sam log
9A202N
QSO.....10500
DXCC...242

73 9A2N Dado

9A6R

Tomo, nije to nešto ali eto....Štos je što imam sve manje vremena za RA.Kako je,tako je..bit će bolje kad budem u mirovini,ako je doživim. ::)
Čestitke i zahvala svima koji su si dali truda i vremena da obilježimo ovu lijepu obljetnicu.Nadam se da će ih biti i u budučnosti.

73,9A6R

9A3SM

Pozdrav svima ,

Hvala svima koji su si dali truda kad su uzeli posebnu oznaku i nešto da naprave.
Nikoga se ne može natjerati da radi ako to ne želi ali mislim da se moglo i više ... no što je tu je ... 125 posebnih znakova je jako puno ali svi znamo kogase koliko puta čulo .. Ja neću raditi statistiku pojedinačnih aktivnosti ali mislim ( osobni stav ) da ovako nije trebalo dijeli šakom i kapom znakove tko god je zatražio nego samo onima koji su dokazano vrijedni na bandu i tada je puno veći uspjeh od 50 znakova nego od 125 ... no to je iza nas.

U svakom slučaju hvala svima koji su radili.
9A203SM karte su preko biroa sigurne.

VY 73de Mato - 9A3SM

9A3ST

Pozdrav svima i sve najbolje u 2013.

9A203ST - 4264 veza, većinom CW

Sve su veze  na clublog, potvrđene via e-qsl i lotw.
Na sve do sada primljene kartice odgovoreno.
Ponestaje kartica, ide li netko u štampanje narednih dana, da se udružimo?

Inače, dijelim Matino mišljenje, od silnih znakova, jako mali postotak aktivnih,
ako netko nije mislio ili mogao raditi, čemu onda traženje znaka?

9A3KB

9a203kb - 183 veze u logu.
Hoće li mi netko suditi?

73,
Boro

9A3VV

U 9A203VV logu je upisano 530 veza (150 DXCC entiteta prema ClubLogu), samo telegrafijom, QSL kartice su napisane, ovih ću ih dana osobno uručiti Marinku u zamjenu za pristigle QSL kartice za istarske radioamatere. Korespondentima koji ne primaju QSL kartice preko biroa slat ću direktno, bez SAE i poštarine jer držim svojom moralnom obvezom potvrditi veze SVIMA. Ne opterećujem se time hoće li mi odgovoriti. Ako hoće - hvala im, ako neće - opet im hvala. I, da, nisam radio 9A20 stanice, možda jednu ili dvije. Radio sam bez opterećenja brojem održanih veza, radio sam ako, kada i koliko mi se radilo, uostalom držao sam se Kubertenove izreke da je važno sudjelovati. Dao sam svoj skromni doprinos obilježavanju obljetnice i zadovoljan sam što sam sudjelovao.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A9L

Ta Kubertenova izjava je najgluplje sto je mogao izjaviti. Ako sudjelues hoces i pobjediti a ne trositi vrijeme i novce bez veze.
HAUG
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3VV

Haj'mo ovako: ja sam sudjelovao radi sudjelovanja, ne radi pobjeđivanja. Mene ne pere potreba da se nekome dokazujem, da se s nekim za nešto natječem, da od nekoga budem u nečem bolji. Uostalom, u čemu bolji? Bolji čovjek? Ne postaje se boljim čovjekom gurajući se pred nekoga osim ako to činiš da bi ga zaštitio. Vrijeme i novac potrošeni na ovo čime se bavim za mene nisu potrošeni bez veze. Ako bih tako gledao na to odavno se ne bih ovim bavio.
Haug!
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A9L

Svako prema svojim mogucnostima, znanju i sposobnosti.Ali u natjecanju je samo jedna ideja. Pobjediti ili skraceno biti bolji od svih. A sudjelovati ne znaci se nikom dokazivati. Ostalo je sve zavaravanje samoga sebe.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM