Tom dobro odradjeno, dosta velika guzva je bila na bandu oko vas sto potvrdjuje i broj veza. Kod vas nema crnih lista 9A radioamatera....
Pojavio se dnevnik veza za 9A/US0VA nesto nije bas najjasnije sa njim, potvrdjena veza za 9AFF-017 na 7MHz, a uopce ga nisam radio, ali zato nema za 9AFF-043 na 14MHz i 9AFF-001 na 7MHz.
Damire,
Igor, US0VA, vodio je veze u mome računalu (program DXBase), pa sam ja radio ekstrakt oba loga u adif file-ove. Dakle, bio sam s njime tijekom rada s 9AFF-043 (Motovunska šuma) te popodne s 9AFF-017 (Učka). Po povratku u Zagreb, poslao sam mu logove a on ih je proslijedio na eLog.
Tijekom rada s 9AFF-043, osobno sam bio uz njega kada te je radio i ta se veza nalazi u logu u 11:10. Provjerit ću s njim što je bilo a budi siguran da je taj QSO OK.
Tvoj se znak stvarno nalazi u logu s 9AFF-017, u 17:35. Malo je čudno što kažeš da ga nisi radio jer Igor dobro barata s tasterom, pa je teško vjerovati da je pogriješio. S obzirom da je u to vrijeme na Učki padala kiša a on radio ispod suncobrana koji prokišnjava, moguće je da je da te je čuo a ti tu vezu nisi registrirao.
Provjerio sam na eLogu da te možda nije uveo kao 9A40E (nula). tamo sam našao (tvoje?) dvije veze:
HAFF-008 HG8SDS
LYFF-003 LY2FN/P
73
9A6AA