• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9AFF aktivnosti

Autor 9A6AA, 27. Kolovoz 2010, 00:24:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A4OE

9AFF-005, 9AFF-015, 9AFF-063
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A6AA

Pored "Kočja", 9AFF-041, stručnjak Kiko, 9A4KW, opasno se sprema da u povratku svrati i do "Jadra", 9AFF-067:

http://web.hamradio.hr/9aff/activ.htm

S obzirom da je dio Jadro zaštićen kao posebni ihtiološki rezervat, eto prilike da pokaže polivalentnost antenskog štapa:

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A4ZZ

Mozes mi dati kartu zumberacko-samoborskog gorja sa vecom rezolucijom da vidim gdje sam?
9A4ZZ Mladen

9A4ZZ

Damir,mozes li mi dati kartu zumberacko-samoborskog gorja sa vecom rezolucijom da vidim gdje sam?
9A4ZZ Mladen

9A4OE

Mladene daj poblize lokaciju, citava karta Zumberackog gorja bila bi 110MB (png format) ili da ti citavu stavim na recimo rapidshare

Problematicne lokacije:
Smerovisce
Lokacija A prema DZZP
Lokacija 4KW prema koordinatama sa gps-a mjesta sa kojeg su radili, nisam vidio nigdje oznaku za cret. Sto je ono ogradjeno podrucje?
Lokacija B prema Ministarstvu kulture. Posto se u opisu spominje da je neposredno iznad korita potoka Lipovacka gradna i da je uz sami kamenolom to bi bilo to.

Dubravica cret i suma kmz fajl sadrzi i sve tri lokacije za Smerovisce
Prema posljednjoj slici je lokacija B

9A4ZZ

Damire,lokacija je selo Jurjevcani juzni dio.
9a4zz,Mladen

9A6AA

Citat: 9a4zz  u 20. Lipanj 2011, 23:35:22
Damire,lokacija je selo Jurjevcani juzni dio.
9a4zz,Mladen

Evo Mladene tvoje lokacije...
"DX never sleeps..."

9A6AA

Citat: 9a4oe  u 20. Lipanj 2011, 20:52:05

Prema posljednjoj slici je lokacija B

Lokacija B je najbliža položaju 9AFF-065, mada je sam rezervat na "dolomitnom brežuljku" što bi značio da je još malo "prema brdu", paralelno s kamenolomom, pa čak i iznad njega.

Očekujem da će Krešo, 9A2HM, ovaj tjedan istrčati s najtočnijim podacima (i fotkama).

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A4ZZ

Pozdrav Emire,moja kuca je tocno juzno od sela Jurjevcani, kruga kojeg si oznacio,to sam i sam vidio, ali bih zelio vidjeti kucu, medjutim kad povecam sliku gubim ostrinu ,zato sam zamolio Damira da mi taj dio da u mjerilu 1:25000 ili 1:10000 jer je tu granica parka prirode.Zato te molim Damire ,da mi ako imas,das kartu u tom mjerilu.
9a4zz,Mladen.

9A4OE

9A4ZZ

Dodatne opcije pise dozvoljeni formati ..., png,... nemoze

9A4ZZ

9A8MM

Citat: 9a4oe  u 21. Lipanj 2011, 10:11:26
Dodatne opcije pise dozvoljeni formati ..., png,... nemoze

Može, ali s nekim PNG datotekama ima problema. Radim na tome.

Marko, 9A8MM

9A4OE

Nema problema.

9AFF-053, 9AFF-065, 9AFF-076
Koliko sam uspio rekonstruirat navedena podrucja neznam, posto nemam bas nekih konkretnih detalja, nema ih u poligonskom obliku (vrlo male povrsine) samo u tockastom. Cini mi se da sam sa Smeroviscem uspio na osnovu fotografija. Na satelitskim snimkama se lijepo vidi vrt koji je na slici u predhodnom postu.
Svak konkretna informacija je dobro dosla, ne ono od kuda je netko radio, nego, konkretna povrsina.

Ponovo, ispravljeno

9A4OE

Povrsina zasticenog podrucja Smerovisce nekad.

Ponovo ispravljeno

9A2HM

Pozdrav

Ako može i moj mali doprinos Smerovišću
Ovo na satelitskoj slici prije označio sam crvenom bojom, a po meni referenca je ovo označeno plavom.
Vrlo nepristupačan teren, idem u izvide sutra popodne, a možda i aktiviram, ako ću uspjeti nać neko mjesto za razvlačenje antene
73 de Kreso