• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Emire Mahmutoviću etiketiraj svoju bližu i daljnju rodbinu, mene ostavi na miru.
I u prošlo predizborno finale ste se (isti) dodavali na volej, u cilju diskreditacije vama neželjenih pisatelja.
U punom ste sastavu, sastavi.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4DB

Koki,

a kako ono zovu one koji se lazno predstavljaju....

:o

9A6AA

Citat: 9a4gl  u 18. Ožujak 2009, 14:36:51
... Mislim da je vrijeme da prestanem s tobom raspravljati...

Najveća kazna za trolla upravo je to: prestati s njime raspravljati! U suprotnome, samo ga hraniš pa on (u svojim očima) postaje sve veći i veći...

Da te podsjetim:
"...Ignorirajte ih. Potrebno je neko vrijeme da se stekne navika i disciplina da se na trollerski upis jednostavno ne odgovara. Apsolutno najgora stvar koju možete napraviti je pokušati ih uključiti u racionalnu debatu. Trollovi ne ostavljaju upise da bi raspravljali nego da bi dobili reakciju..."

Evo, ljudi lijepo napisali: http://pollitika.com/beware-of-the-troll-sto-je-to-internetski-troll

"DX never sleeps..."

9A2JG

Ne znan na koje si mislija, prijestupnici, kriminalci, reci mi ime, ja ću ti reć šta je.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Pozdrav,razmišljam dali sam ja (TROL)Emire pitanje upućujem tebi,ako jesam ignorirajte me,ozbiljno sam zabrinut,Koki kako da si pomognem,ili smo mi svi (TROLOVI),daklem ako si želimo pomoći,moramo se međusobno ignorirati,možda jednog dana prestanemo pisati!!!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7WA

Ja ne znam što je to TROL , al znam jedno u što sam siguran :

" Svaka riba ima kost, a riba bez kosti zove se ........... "

73        de         9A7WA

9A2JG

Svakom Josipu i Josipi želimo sretan imendan.
73, Koki 9A2JG

9A8DU

Pozdrav,Koki da te ni tribalo bi te izmisliti!!!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

O lako more bit da je GOF !!

73   de    9A7WA

9a6c

Kako to izgleda na forum.hr:

Uvjeti korištenja na koje ste pristali registracijom

--------------------------------------------------------------------------------

Dobrodošli na Forum.hr!

Forum.hr je najveći hrvatski forum i mjesto na kojem stotine ljudi dnevno razmjenjuju mišljenja i sudjeluju u zanimljivim raspravama. Registracija na Forum.hr je besplatna, kao i samo sudjelovanje na Forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo na Forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:
kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)
postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)
objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša

-----------------------------------------------------------------

Ništa manje ham spirita, niti demokracije neće biti ni na ovom forumu, ako se budemo pridržavali bar dijela navedenog.

Zašto trebamo promjene?

GG

9A7WA

reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu

Onda nema ni prodaje uređaja ni opreme, bilo vojne, bilo amaterske, bilo kakve po ovome
   što piše, jer to je reklama.

73           de           9A7WA

9A7YY

Citat: 9A7WA  u 20. Ožujak 2009, 12:27:42
reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu

Onda nema ni prodaje uređaja ni opreme, bilo vojne, bilo amaterske, bilo kakve po ovome
   što piše, jer to je reklama.

73           de           9A7WA

Ne bih se složio Mirko. Po mom skromnom mišljenju mali oglasi su namjenjeni prodaji osobne opreme i uređaja dakle dozvoljeno je. Međutim kad bi "Kenwood" postavio svoj oglas onda bi to bilo komercijalno oglašavanje i ne bi prošlo.

9a6c

Mda, za komercijalno oglašavanje bite će mjesta.

Rabljena roba je rabljena roba.

GG

9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!