• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 18. Ožujak 2009, 08:30:50Srića naša šta na HTV-u imamo pametne i kulturne ljude. Sinoć ti je bija film Quite man, sa Johnom Wayne-om, triba si ga pogledat. Radnja se dešava u Irskoj, a ima puno sličnosti sa forumom. Kad se spremala tuča, pa kad je jedan od budućih aktera vidija omjer snaga, upita je : Šta je, došla je i IRA ?

Radnja koja se događa u Irskoj, John Wayne, IRA ... znao sam da će opet završiti na politici ...

Vele pametnome jednom dosta, ok, idemo drugačije. Koki, smatraš li ti normalnim da više od pola postova na ovom forumu su vezani za tebe. Najčešće si nekoga za nešto optužio, zatim se taj branio ili su ga drugi branili. Druga varijanta, ti pisao što si sanjao a drugi ti objašnjavali da tome ovdje nije mjesto. Jeli to Koki normalno da jednom čovjeku pripadne više od pola foruma ? Ili ti smatraš da drugi nisu pravi radioamateri i ti si rođen da ih popraviš i uputiš na pravi put ? Naime, prema nekim pokazateljima, ti se time baviš od malih nogu. Ajde bar sada pokaži da si zreliji i znaš se prilagoditi situaciji i prigodno ponašati na svakom mjestu, pa tako i na forumu.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A8DU

Tihomire,za dobrim atom prašina se diže!!!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2CD

E, moj Drago kada bi to pravilo vrijedilo uvijek bilo bi dobro, no to ti tako i sam ne osječaš ali voliš
da se stvar zaoštrava i trakavica nastavlja šta nije baš doprinos ham spirtu .

Pozdrav ! 73
   9A2CD

9A2JG

Kako ti Tihomire nije jasno da je sve navezano na jučerašnji dan Sv. Patrika, od Mirnog čovjeka do foruma.
Ako te ne pucaju Irci, široko ti polje, imaš još danas čitav niz prigodnih pozivnih oznaka iz Rusije, u čast Aleksandra Stepanoviča Popova.
Kako ti nije palo u oči da su neki učesnici foruma, "smanjili" svoj broj postova, neko promjenom poz. oznake, a neki "drugim" metodama.
E, ali ti se napenalija na mene. Samo da znaš, moja su djeca starija od tebe, tako te razumin 100%.

Nemoj samo upasti u zamku da smo bedasti, baš kao i oni koji ne žele da im se ovdje ne spominje ime (ali će se javiti ziher, 1/1, jer se prepoznaju), pa da smo zaboravili što si ti i oni skoro identično pisali i pred one, zadnje, izbore. I pritisak je bio na iste ljude. I , opet vam je sve zaludu.
Vaša koncepcija ,jednostavno , ne prolazi.

Imate još 29 dana, pišite, pritišćite, savjetujte svoje kandidate i delegate u Skupštini, dođite na nju.
Živimo u demokratskoj zemlji.

Uvjerava nas Gong da će, ovi put (zbog nedostatka sredstava) , kandidati ići od vrata do vrata.
Pripremija san in barilac slanih inćuna, i demejanu od 5 litri plavca maloga. Da raščistimo stvari. :)

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5CW

Test 123 - testing keyboard ... ola ola ...

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2JG

Nisi kandidat, ma si isto dobrodoša provat inćune i vino.

73, Koki 9A2JG

9A5CW

Za pit, popit, ist, izist vajk pronat...
Se vidimo u Kraljevici.

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2JG

prigodno ponašati na svakom mjestu, pa tako i na forumu.

Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom
!

Neko nešto reče o demagozima? Ne, ti ne stanuju ovdje. Bože sačuvaj !

73, Koki 9A2JG

9A6R

Pozdrav svima sa Firula!
Taman sam se otušira nakon meča sa Goranom,palin kompić i vidim tribat će jedan kombi pride osigurat za 4 misec. :D

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 18. Ožujak 2009, 13:55:56
prigodno ponašati na svakom mjestu, pa tako i na forumu.

Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom
!

Neko nešto reče o demagozima? Ne, ti ne stanuju ovdje. Bože sačuvaj !

What ? Demagozi se služe neistinama. Haha  ;D ;D ;D To što već neko vrijeme piše u mom potpisu je vrlo čest tekst u potpisima na raznim forumima, nisam ja tako pametan da to izmislim, i to je živa istina. Sa obzirom da jedino s tobom raspravljam, šta te to smeta ? Trebalo bi smetati sve ostale... Neistina je pak to što ti napiše, da demagozi ne stanuju ovdje, to je osnova demagogije, iskrivljavanje činjenica. Mislim da je vrijeme da prestanem s tobom raspravljati...

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A6R

I došle meni karte sinoć u klub,kad me sinoć nije kolpalo i neće!
Prva sa Petra 1 ali kad su još bili u plovidbi,onda dva škoja od 9A4M/P pa 9A73AA sa Korčule,pa karta ekipe sa Petra 1 iz Ruske baze na Shetlandima,ovaj put kad su se vračali doma pa su tamo ka malo svratili učinit koju vezu.
Pa Ameri i Japanci na 50 MHz onda J3/DL7VOG,dvi iz HS landa,iz 7Q,ZS,K,SP,jedna na 70 MHz iz Danske, Rus na 2M,VP2M,3A,PY0FF na RTTY...ITD.Ima toga puno,ne mogu se svega sitit ovako iz glave,još sam vruć nakon meča sa Goranom.
Judi moji ja sam mislija da je doša Božić koliko san lipih karat primija.
Neznam kako su drugi,nadam se da su barenko blizu.
Int.je da sam primijetija da mi bolje karte stižu priko kurira nego kad ide redovnom poštom.?Ne mogu to objasnit ali san primjetija.
Eto stojte mi dobro,nemojte se puno karat,malo nas je ostalo ....GIVE PEACE A CHANCE..jedan je piva ma ga je isto bekilo.

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Citat: 9A2CD  u 18. Ožujak 2009, 10:04:15

E, moj Drago kada bi to pravilo vrijedilo uvijek bilo bi dobro, no to ti tako i sam ne osječaš ali voliš
da se stvar zaoštrava i trakavica nastavlja šta nije baš doprinos ham spirtu .

Pozdrav ! 73
   9A2CD
Pozdrav,Conjo nije Ham ali je spirit,i naravno svi uživaju u toj i takvoj trakavici,pa i ti naravno, većina uživa , a neki uživaju pametujući,evo recimo sada ti uživaš,ama nemam ništa protiv,uživaj i dalje,i daj napiši nešto interesantno zbog svekolikog čitateljstva,pogledaj koliko je stranica posjećena kada pišu  jedan Koki, i ostali,čitaš i uživaš baš je  COOL.
živ ti i zdrav bija,čita i uživa.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Mislim da je vrijeme da prestanem s tobom raspravljati...73 de Tihomir, 9a4gl

Zapaliću sviću Sv. Nikoli.

73, Koki 9A2JG

P.S. VK9AA na 14.031,0 , sluša 1 up.

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 18. Ožujak 2009, 16:34:08
Mislim da je vrijeme da prestanem s tobom raspravljati...73 de Tihomir, 9a4gl

Zapaliću sviću Sv. Nikoli.

73, Koki 9A2JG

P.S. VK9AA na 14.031,0 , sluša 1 up.
E,Koki ova ti je dobra sa svićom! i ja ću zapalit sviću,razmišljam kome,ama mora bih zapalit nekoliko svića.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6AA

Citat: 9a4gl  u 18. Ožujak 2009, 14:36:51
... Mislim da je vrijeme da prestanem s tobom raspravljati...

Najveća kazna za trolla upravo je to: prestati s njime raspravljati! U suprotnome, samo ga hraniš pa on (u svojim očima) postaje sve veći i veći...

Da te podsjetim:
"...Ignorirajte ih. Potrebno je neko vrijeme da se stekne navika i disciplina da se na trollerski upis jednostavno ne odgovara. Apsolutno najgora stvar koju možete napraviti je pokušati ih uključiti u racionalnu debatu. Trollovi ne ostavljaju upise da bi raspravljali nego da bi dobili reakciju..."

Evo, ljudi lijepo napisali: http://pollitika.com/beware-of-the-troll-sto-je-to-internetski-troll

"DX never sleeps..."