• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Da dragi Rendula, ja ti nisam ni ime htio napisati, da se ne dovežeš, ali nema koristi, ti si se prepoznao. Dakle, da zaključimo, normalno odgojeni ljudi se nikad ne naviknu na tuđe bezobrazluke, ma što ti mislio o tome. Ne brini, ni ubuduće te se neću javno ni tajno doticati. SK.

Branko, kumpanjo, zar ja ne napisa neki dan ovdje Gogi staru istinu da ne možeš starog psa naučiti novim trikovima? Zar nisam, ne jednom napisao, tisuću ljeta staru uzrečicu, izrečenu od fratara, daj mi dite do desete, pa ti ga vraćan (on je uvik moj!).
Nemam iluzija ikakve vrste, samo ti , očigledno, nije palo na pamet kako organizirana haranga, i sitan vez, s podmetanjima, od UDBE, preko trolova, vrijeđanja, i podmetanja stvaraju nepogrešivu "sliku" o nekome.
A, imamo i "specijaliste" za to. Završili osnovnu i specijalističku obuku u JNA, zatim u civilstvu, i rade.
Nisu linčine , ka mi, a ?  

Rečenicu da, ako ga mi vratimo, će ga (možda) vratit na ostale forume, nisi triba napisat. To je iz fundusa ovih, prije navedenih. To se zove indukcija i samoindukcija događanja. Ne naroda, nego sudbina pojedinaca.

Red , rad i disciplina? Krv, znoj i suze. Churchill nije propušta St. Patrick's day, budi bez brige. Živili !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 17. Ožujak 2009, 08:42:14
Da dragi Rendula, ja ti nisam ni ime htio napisati, da se ne dovežeš, ali nema koristi, ti si se prepoznao. Dakle, da zaključimo, normalno odgojenio ljudi se nikad ne naviknu na tuđe bezobrazluke, ma što ti mislio o tome. Ne brini, ni ubuduće te se neću javno ni tajno doticati. SK.
Možeš na bloger-u tamo neću reagirati. Sad malo pripazi što i kako pišeš da se ne bi prepoznao :)

Sretno ti bilo
73 de 9a6jrz

9A4DB

Nadmenost, prijetnje, dijagnoze, lose pamcenje, povrsnost
??? ???
Tko li je to uveo kao standard ovog Foruma.... sigurno pravi radioamateri,
koji se bave samo hobijem, a i onim drugim sto necemo spominjati

9A8DU

Pozdrav, Djani dobro došao na forum,još samo da Saša profesoru dozvoli povratak,možda bi i M.M se ponekad javio.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Evo vam SES GB1SPD (St. Patrick's day) na 14.017,4 ! GL & GH.
73, Koki 9A2JG

9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5CW

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2JG

Drago mi je ako ti je sa srićon ta djetelina, samo vidiš da je iz EU, sve po listovima neke bužice. Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.

73, Koki 9A2JG

9A5CW

Kokić može li tebe išta zadovoljiti?

Anarhista de prima višta - Gori uši W. - Franci B.
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A8DU

Citat: 9A5CW  u 17. Ožujak 2009, 14:36:18
Kokić može li tebe išta zadovoljiti?

Anarhista de prima višta - Gori uši W. - Franci B.
Može moja susjeda!!!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3GE

Demokracija...danas..u otpadu...koaksijalni kablovi raznih dimenzija a bilo je i drugih stvari..ali to samo napravi "đir" i nestane...? Pa kupujte LRM i slične kablove...? M.

9A2JG

Evo, čitam jutros na VHF forumu, i Martin je počeja zazivat Boga, a da neće Gogo. Miracolo in Fiume. A ima tu (očita) veza, i Gogin matični klub je u Rijeci.
Jutros , na vijesti HR-a u 6 uri, udarna vijest, Istrijani dali prijedlog da se svi obnašatelji javnih dužnosti, kao i kandidati, obvezno testiraju na drogu. Ali, pametni moji, nisu se zaustavili na tome, nego dodaju, i periodične provjere tijekom mandata.
Dižen obe dvi ruke za vaš prijedlog! Onda nan neće svašta obećavat, a ne izvršit! Da je bilo...
Od pet uri san na bandu, gledan di mi je 9A6XX/TK, pazin ga ka zjenicu oka svoga.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Koki,pozdrav,ajde daj adresu tamo na MAIL.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreeni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 17. Ožujak 2009, 14:29:32Drago mi je ako ti je sa srićon ta djetelina, samo vidiš da je iz EU, sve po listovima neke bužice. Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.

Kažu Irci da na taj dan nema mjesta politici. Ti očito nisi mogao izdražati... Ili ne cijeniš irske običaje... Jako mi je žao što su te bužice na djetelini toliko ispovocirale...

Citat: 9A2JGEvo, čitam jutros na VHF forumu, i Martin je počeja zazivat Boga, a da neće Gogo. Miracolo in Fiume. A ima tu (očita) veza, i Gogin matični klub je u Rijeci.Jutros , na vijesti HR-a u 6 uri, udarna vijest, Istrijani dali prijedlog da se svi obnašatelji javnih dužnosti, kao i kandidati, obvezno testiraju na drogu. Ali, pametni moji, nisu se zaustavili na tome, nego dodaju, i periodične provjere tijekom mandata.

Do kada će ovaj ovdi nekulturni čovik kontaminirati forum svaki dan sa svojim osobnim dnevnikom, sanjaricom i planerom, zar mi to moramo trpiti ovdi ? Koki, otvori si blog, tamo piši šta god ti na pameti, ili mailing listu, pa tko želi čitati nek se pretplati. To što si ti slušao, sanjao ili mislio uopće nije zanimljivo, niti je tome mjesto ovdje. Zamisli, Koki, da svi aktivni korisnici ovog foruma svaki dan opisuju što su slušali na radiju ili mislili da je netko rekao tad i tad. Možda bi i trebali, jer onda bi se tvoje pisanje utopilo u moru gluposti pa nebi mislio da si toliko važan i možda bi prestao.

Pardon, tvoje pisanje je najvažnije na svijetu, i ti jesi veliki pisac, ali tvoje pisanje zahtjeva jedan viši nivo koji ti ovaj forum ne može pružiti, predlažem ti blog.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Srića naša šta na HTV-u imamo pametne i kulturne ljude. Sinoć ti je bija film Quite man, sa Johnom Wayne-om, triba si ga pogledat. Radnja se dešava u Irskoj, a ima puno sličnosti sa forumom. Kad se spremala tuča, pa kad je jedan od budućih aktera vidija omjer snaga, upita je : Šta je, došla je i IRA ?

73, Koki 9A2JG

P.S. Radija ti je jučer na 14.250 i GB5SPD, moga si ga radit, razumin za GB1SPD, ona prevaziđena vrsta rada, 14.017...